Merhaba, Öncelikle ilk konuya ele almak istiyorum. Bundan 1 yıl 3 ay önce TurkNet firmasına geçiş yaptım. İlk hafta 75/10 internet erişimim oldu, sonrasında sinir krizi geçirdiğim işlemler başladı. En son internetim 10-40 arası download / 8 upload olmak üzere sabit bir şekilde devam ediyor fakat bir an oluyor internet 1'e kadar geriliyor, çözüm sunamıyorlar, VAE'ye geçirin yapanızda olmak istemiyorum 75/10 çok iyiydi benim için diyorum. VAE sistemde gözükmüyor, sadece yapa hizmetimiz mevcut deniyor. Bende bunun üzerine farklı sağlayıcılara iletişim sağladım, Extranet olsun, Superonline, Millenicom, UyduNet... Sonuç çok saçma ki hiçbir sağlayıcıyı bölgemde internet olduğuna ikna edemiyorum, sisteme bakıp sizin bölgede altyapı mevcut değil diyorlar. Diyorum ki şu an kullanıyorum, türknetteyim durum bu sağlayıcı değiştirmek istiyorum. Yok kimseye altyapım olduğuna inandıramıyorum, başka firmaya geçemiyorum. Konumum: İstanbul / sultangazi / 75 yıl mahallesi anlıyacağınız dağda bayırda köyde falanda oturmuyorum bayağı semtin içerisindeyim. İkinci konu ise; İnternet kablosunda sıkıntı vardır, modem bozuktur gibi durumlardan internet kalitesinin kötü olduğunu söyledikleri için yeni hat çekildi, modem değiştirildi bu sırada kablo binanın içinden duvarlardan evin ana kapısından geliyor. Kapıdan girince holümüz var ve buradan odaya gelerek modemle buluşuyor, çok gariptir ki Hol'deki spot lambaları açınca internetimde kayıplar yaşamaya başlıyorum. Ping değerleri çok abes şekilde 3000-4000 gibi değerler görüyor, hani şaka gibi geliyor ama değil defaatle denedim ne zaman spot lambalarını açsam bu duruma geliyor tesadüfen olmuş bir durumda değil. Bir bilginiz var mı ne yapmalıyım? İki durumdanda nasıl kurtulmalıyım? İnternetim varken nasıl altyapım olmuyor anlamıyorum... |
Bildirim