Şimdi Ara

İnternetimdeki İnanılmaz Düşüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorunum internetim ile benim internet bir gün hızlı bir gün aşırı derecede yavaş kaynağın sorunu nedir bir türlü anlamıyorum.benim modem bilgisayarın yanında ve bilgisayarım laptop ister kablolu ister kablosuz olarak kullanabiliyorum,ama yinede çok yavaş sorun sizce nedir nasıl düzeltebilirim..eğer konuyu yanlış yere açtıysam lütfen kusura bakmayın acil çözüm bulmam lazım..

• İstanbul'da falan oturuyorsan, fırtınadan dolayı olmuş olabilir, benim de netim zar zor geldi ve yavaş biraz sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

İstanbul'da falan oturuyorsan, fırtınadan dolayı olmuş olabilir, benim de netim zar zor geldi ve yavaş biraz sanki

istanbulda oturuyorum ama çok zamandır böyle oluyor istersen şu resime bir bak
    http://img709.imageshack.us/img709/4928/adszny.png
  • Her zaman mı bu değerleri alıyorsunuz?
  • arkadaşlar mesala şimdi bir test yaptım sonuç bu çıktı
    http://img149.imageshack.us/img149/193/adsznef.png yani bir çıkıyor bir yükseliyor heralde kablosuz ağıma birisi giriyor bunu nasıl anlayabilriim veya nasıl engelleyebilrim ? ayrıca güvenlik ayarım wep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolhuman -- 11 Aralık 2010; 19:19:07 >
  • Tabii başka birisinin girme ihtimali de olmakla beraber hep mi diye sordumm çünkü bu aralar sorunlar diz boyu internette. Hep mi derken önceden de böyle yapıyor muydu dalgalanmalar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

Tabii başka birisinin girme ihtimali de olmakla beraber hep mi diye sordumm çünkü bu aralar sorunlar diz boyu internette. Hep mi derken önceden de böyle yapıyor muydu dalgalanmalar?

dediğim o bir gün yavaş bir gün hızlı yaklaşık 2 aydır böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.