Şimdi Ara

İnternetimi 8 bilgisyara bölmek istiyorum ancak bu bilgisayarlardan 2si ethernet ile baglanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Herkes kolay gelsin. Şimdi başlıkta da belirttiğim gibi bir internetim var. Bu internete yaklaşık 8 kişi bağlanıyoruz ve buda interneti çok yavaslatıyor. Amacım bu kullandığım interneti 8 parçaya bölmek istiyorum. Dipnot olarak düşeyim: İnterneti 2 kişi Ethernet kablosu ile kullanıyor. Bu işlemi nasıl yapabilirim. Böyle bir olanak var mı varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. Herkese İyi Akşamlar kolay gelsin(Modem: Airties Air5341, kullanılan işletim sistemleri xp ve win7)

• Airties modemlerde hız bölme işlemi yapılabiliyor.Ama senin modemin modeli destekliyor mu bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenHncr

Airties modemlerde hız bölme işlemi yapılabiliyor.Ama senin modemin modeli destekliyor mu bilemem.

Birkaç yerde okudum bende ama Qos özelliğimi ne benim modemim ile ilgili dataylı bir açıklama yapmamıslar :S burdan umudum var sadece
  • Modem arayuz bilgilerini atarsan yardımcı olurlar arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem ara yüzü resimde attığım şekildedir ancak internetten araştırdım birkaç yerden baktım fakat şöyle bi durum oldu doğru interneti kısıtladı ama atıyorum 100 kb ile indirmesini ayarladım fakat tüm bilgisayarlarda bir anda yaptı yanı 100 ü böldü direk herkese ama ben yukarıda da anlattığım gibi 100 kb indiricek yani 8 pc ye 8 mbps yi dağıtmak istiyorum.
     İnternetimi 8 bilgisyara bölmek istiyorum ancak bu bilgisayarlardan 2si ethernet ile baglanıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.