Başlıkta da belirttiğim gibi birden olmaya başlayan bu sorunu şöyle anlatayım;
Modem ışıkları değişime uğramadığı halde ara ara sitelere girememe problemi yaşıyorum. İşin garip tarafı browser üzerinden herhangi bir internet sitesine giremediğim bu zamanlarda devam eden bir dosya işlemim varsa kesilmiyor, bitene kadar sürüyor. Ancak belirttiğim gibi herhangi bir siteye modemi resetlemeden asla giremiyorum. İlk başlarda bir arkadaşımın uyarısı üzerine modemden şüphelenmiştim ancak daha sonra mantıksız geldi dns ihtimali üzerinde durdum format attım yine de düzelmedi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
sorun oldugunda ms-dos ekrani (cmd) acip pingwww.google.com dediginizde IP cozulemiyor diyorsa bilgisayariniz sorun DNS sunucudur. yok eger DNS cozuluyor IP donuyorsa o IP ile girmeye calisin basina http:// koyarak browser ile, giriyorsa amawww.google.com yazdiginizda yine de girmiyorsa browserda bir sorun olabilir. mevcut download kesilmiyorsa sorun kuvvetle muhtemelen dns'dir. bir kac domaine ping atarak bunu anlayabilirsiniz ya da nslookup komutu ile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme