Şimdi Ara

internetle ilgili garip bir yavaşlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 4 mbit sınırsız internet kullanıcısıyım .flashget ve benzeri programlarla normal hızda dosya indirmesi yapabiliyorken internet sayfalarını açarken aşırı bir yavaşlıkla karşılaşıyorum denemediğim dns ayarı kalmadı biriken dosyalardandır diye format attım oda çare olmadı sizce sorun neyden kaynaklanıyor?

• TTNET in son 1- 1.5 aydır bitmeyen teknik bakımları sanırım yurtdışı internet çıkışlarını artırırken ne yazıkki mevcut internet hızımızı etkileyemeden beceremiyorlar merak ettiğim bir konu yurtdışında özellikle avruapadaki ülkelerde bu tip hız artırımları daha profesyonelce yapıldığından eminim bizde kısaca durum böyle yaklaşık 2 yıldır sabit olarak sorunsuz kullandığım 1 mbit adsl bağlantım özellikle yurtdışı sitelerde hız konusunda son 1 aydır sorun yaşıyorum fakat aynı bağlantı ile Free download manager ile yarı yarıya kimi zaman 105 ile kimi zaman 60-70 kbps ile download yapabiliyorum kimi forum üyeleri serverdan servera hız farklılıkları olabileceğini söyleyebilir özellikle 60-70kpbs dolaylarını r a p i d gibi oturaklı sitelerde yaşıyorum bunun gibi bir çok başka sitede umarım artık bu hız arttırımı olayını bi rayına oturturlar..... hiç sanmıyorum tabii böyle olacağını

quote:

Orjinalden alıntı: barbar20

evet arkadaşlar 4 mbit sınırsız internet kullanıcısıyım .flashget ve benzeri programlarla normal hızda dosya indirmesi yapabiliyorken internet sayfalarını açarken aşırı bir yavaşlıkla karşılaşıyorum denemediğim dns ayarı kalmadı biriken dosyalardandır diye format attım oda çare olmadı sizce sorun neyden kaynaklanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 5 Kasım 2008; 5:52:21 >

• yurtdışı çıkışlar çok berbat 15-20 gündür. bazen downloadın uploaddan düşük çıktığı bile oluyor. 4096 parası ödüyoruz ama yurtdışına 1024 lük verim bile alamıyoruz.....

• quote:

Orjinalden alıntı: maxi909

TTNET in son 1- 1.5 aydır bitmeyen teknik bakımları sanırım yurtdışı internet çıkışlarını artırırken ne yazıkki mevcut internet hızımızı etkileyemeden beceremiyorlar merak ettiğim bir konu yurtdışında özellikle avruapadaki ülkelerde bu tip hız artırımları daha profesyonelce yapıldığından eminim bizde kısaca durum böyle yaklaşık 2 yıldır sabit olarak sorunsuz kullandığım 1 mbit adsl bağlantım özellikle yurtdışı sitelerde hız konusunda son 1 aydır sorun yaşıyorum fakat aynı bağlantı ile Free download manager ile yarı yarıya kimi zaman 105 ile kimi zaman 60-70 kbps ile download yapabiliyorum kimi forum üyeleri serverdan servera hız farklılıkları olabileceğini söyleyebilir özellikle 60-70kpbs dolaylarını r a p i d gibi oturaklı sitelerde yaşıyorum bunun gibi bir çok başka sitede umarım artık bu hız arttırımı olayını bi rayına oturturlar..... hiç sanmıyorum tabii böyle olacağını

bu sorun bende uzun zamandır var yaklaşık 4-5 aydır ilk zamanlar fazla önemsemedim gecer diye düşündüm ama artık katlanılmaz bir hal aldı. işin ilginci aynı hat üzerinde başka bir pc bağlı ve o pcnin bağlantısında sorun yok.benim sorun olarak düşündüğüm olay da tam olarak bu yani olay telekomdan kaynaklanan bişey olsa her iki pc de yavaş olur .

• benimde internetim arada sırada kopup duruyor.mesela 10 dakka normal sorunsuz giriyorum pat bi anda gidiyo 4-5 saniye sonra geri geliyor.aslında ufak birşey gibi gözükse de günde 10-15 kere olunca bu sinir bozucu aradım telefonla müşteri hizmetlerini hatlardan dolayı oldugunu söylediler komik geldi
  • sorun sadece internet sayfalarında. firefoxun yada internet explorerın kendi indirme yöneticiyleri ile de normal hızda dosya indirebiliyorum tek sorun internet sayfalarını görüntelemede yaşanıyo. hala anlayabilmş değilim neden ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.