SANIRIM VİRÜS BULAŞTI.REKLAMLARI KAPATAMIYORUM GENELDE GİTTİGİDİYOR.COM UN REKLAMLARI.SAYFAYI AŞAĞI KAYDIRIYORUM O DA KAYIYO, YUKARI KAYDIRIYORUM O DA KAYIYO.TARAMA YAPTIM VİRÜS BULMADI.NOLUR YARDIM EDİN.ÇILDIRMAK ÜZEREYİM
artık google'ım da yok.başka bi arama motoru çıkıyor.yardım lütfennnn.hiç mi anlayan yok c
İstenmeyen reklam yazılımı sorunu.. Herhangi bir spyware programı işinizi görür.
teşekkür ederim.dediğiniz programı indirdim taradım 159 tane virüs buldu.fakat reklam hala gitmedi.google da değişti farklı bir arama motoru çıkıyor.hiçbir şekilde google a giremiyorum.ve arama yapamıyorum.usb den format atabilirmiyim sizce.daha önce hiç format atmayı denemedim.denesem daha kötü sonuçlar doğurur mu??
Kötü sonuçlar da alabilirsiniz. Ancak birkaç program daha kullanarak virüsleri de silebilirsiniz. Mesela "HijackThis".. Programı indirin ve Do a system scan and... 'le başlayan yere tıklayın. Program size not defteri içinde silincekleri gösterecektir. Siz o not defteri içeriğini buraya yüklerseniz hangi virüslerin olup olmadığını belirtebilirim.
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.dediklerinizn hepsini yaptım.maalesef olmadı.format attırdım.format attırdığım yerin harddiskleri alıp değiştirdiğini söylüyolar.şimdi de bundan içimi korku sardı. nasıl anlayabilirim değişip değişmediğini.