Şimdi Ara

İnternette Yavaşlama Var Mı Şu An? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de yavaştı dns değiştirdim oldu sağ olun.
  • Arkadaşlar speedtestte düzgün değerler alıp bağlantı sorunu olanlar google dns kullanın. 8.8.8.8
    8.8.4.4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vpn ile çözdüm problemi yavaşda olsa sayfalar açılıyor en azından lanet telefonda dns değişmiyor

• Suan test ettim normale donmus

• Yer Ankara, internet hızı yerlerde sürünüyor. böyle saçmalık olmaz.
  • dns değiştirmek işe yaramıyor malesef, 144p video bile açılmıyor şu an.
  • Steam den oyun indirirken 250 kb/s yi geçmiyor. Yine mi arıza var yoksa bende mi bir sorun var. Akk yi geçmedim daha. Limit de yok steam indirmede.
  • ankara mamak' natoyolu çevresinde kullanan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebylcn

ankara mamak' natoyolu çevresinde kullanan varmı ?

Ölü şuan 1mbps i geçmiyor loss var
  • 1 saattir bilgisayar da virüs falan arıyorum modeme res falan derken konuyu yeni gördüm. İnternet leş şuan :(

Ankara / Çankaya
  • Ya lanet olsun bu nedir ya müşteri hizmetlerini arayım diyorum bu sefer daha çok sinir bozacaklar verdikleri cevapla göze alamadım aramayı yeter ya akşam oldumu internet çöküyor bu her akşam böylemi olacak acaba bıktırdı.

• Ankara / Gazi Mahallesi'nde UYDUNET 50mbps kullanıyorum.
    Yaklaşık 1 saattir sanıyorum ki yurtdışı çıkışlarında problem var.

Speedtest.net'te ülke içinde bir serverla hız testi yaptığım zaman pingim 7ms, hızım ise 48mbps çıkıyor yani gayet normal
    fakat iş yurtdışındaki bir serverla (frankfurt'u seçtim) hız testi yaptığımda pingim 150ms ve üzeri (normalde 70 civarı), hızım ise 0.30mbps civarında çıkıyor.
  • Yine gitti internet yapacağız işe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağınız işe sokayım 2 gündür 1 mbit internet alamıyorum.
  • uyduneti aradim genel bir ariza varmis turkiye capinda. En yakin zamanda duzeltilecekmis dediler. Daha once de ayni problem vardi ve 12 saat surmustu. Umarim bu sefer ayni hesap olmaz.
  • Speedtest 50mbit çıkartıyor ancak sörf yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLiVa

uyduneti aradim genel bir ariza varmis turkiye capinda. En yakin zamanda duzeltilecekmis dediler. Daha once de ayni problem vardi ve 12 saat surmustu. Umarim bu sefer ayni hesap olmaz.

Dayanamayıp aradım bende yarım saat kadar önce telefonları meşgule vermişler halada öyle siz nasıl ulaştınız anlamadım

Bu arada bazı kanallar yok bazısı sorunlu telefonları internet siteleri uygulaması çalışmıyor ne sorun var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 27 Eylül 2016; 20:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakizil

quote:

Orijinalden alıntı: SaLiVa

uyduneti aradim genel bir ariza varmis turkiye capinda. En yakin zamanda duzeltilecekmis dediler. Daha once de ayni problem vardi ve 12 saat surmustu. Umarim bu sefer ayni hesap olmaz.

Dayanamayıp aradım bende yarım saat kadar önce telefonları meşgule vermişler halada öyle siz nasıl ulaştınız anlamadım

Bu arada bazı kanallar yok bazısı sorunlu telefonları internet siteleri uygulaması çalışmıyor ne sorun var acaba

Merhaba telefonundan direk 126 yı ara 4440126 olarak değil
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Merhaba telefonları yeni açıldı tv düzeldi fakat net aynı,bölgenizde genel bir arıza var dendi (çankaya) türkiye genelinde arıza olmadığını söyledi ne kadar doğru bilmiyorum ama bence aynı saatlerde olması tuhaf aklıma saldırı geliyor umarım değildir

• Giresun un Görele ilçesinde Tirebolu da net çok yavaşladı

4, 2 mbps kadar indi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.