Bildirim
İnternetteki Videoların Sesini Duyamıyorum, PC'deki Seslerde Sorun Yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HEMŞERİM BURASI OTOMOBİL KISMI -
Yanlış yerde açmışsınız konuyu, burası otomobil kısmı ama yine de boş çevirmeyelim :)
Vista için sağ alttaki hoparlörü çift tıkla, orada sesin genel açma kısma bölümünden hariç internet explorer veya başka tarayıcıya has kısımlarından ayarlarına bak, kısılmış olabilir.
XP de de benzer, orada bir de seçenekleri tıkla, oradan kısılmış, kapatılmış olanları açarak dene.
quote:
Orjinalden alıntı: worxy
arkadaşlar internetteki videoların sesini alamıyorum ama kendi bilgisayarımdaki videolarınkini alabiliyorum bilgisayarın ses ayarlarını kontrol ettim internetteki videoların seslerinide kontrol ettim ama ses gelmiyor sorun ne olabilir
-
i.explorer harici diğer bir tarayıcı ile (opera, m.firefox, yada crome beta) açmayı deneyin. -
Baskı balatayı, motor yağını kontrol et.Olmazsa carbon clean yaptır, chip tuning de olabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: tayyar25
Baskı balatayı, motor yağını kontrol et.Olmazsa carbon clean yaptır, chip tuning de olabilir.
sÜPER -
Belki araç bilgisayarından bahsediyor ne bilionuzz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X