Şimdi Ara

İNTERNETTEN ALINAN CİHAZLAR HAKKINDA ACİL YARDIM (GALAXY A7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar gittigidiyor üzerinden sıfır genpa garantili baslıgı adı altında almış oldugum ürünü bugun teslim aldım ancak cihazı aldıgımda kutusunun jelatininin acık oldugu daha sonra kutusunu actıgımda cihazın üzerinde herhangi bir koruyucu jelatin olmadıgını aksesuarlarının tam oldugunu ancak kullanım kitapcıgı garanti belgesi vs nin olmadıgını fark ettim ekranının kösesindede (kasayla ekranın gectigi birleştigi ekranın ortasındaki kısım) ufak bi siyah yapıstırma parcası gibi birsey var bu cihazın ikinci el olma ihtimali varmı? ancak

-faturası aldıgım gün kesilmiş
    -genpayı arayıp bilgi almak istedigimdede cihazı bayi bakım amaclı yazılım güncellemeye yolladıgını bu sebepten dolayı sistemlerinde xihazın kaydı oldugu ancak garantisinin baslamadıgını samsung türkiye garantisi kapsamında bir cihaz oldugunu yazılım güncelleme işleminin bayilerce yapılan normal bir işlem oldugunu soylediler interntten aldıgım ilk cihaz simdi bu ürünü iade etmeli miyim ikinci el bir cihaz mıdır sizde yardımcı olursanız sevinirim

• Kullanın gitsin. Sıfır olmadığını ileride fark ederseniz geri verme hakkınız yasal olarak var. 2 hafta gibi bir süre sınırı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    bu geri verme hakkıyla ilgili yasal dayanak nedir ilk defa duydum aslında tüketici olarak bicok konuda bilgisisiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blntyldz

bu geri verme hakkıyla ilgili yasal dayanak nedir ilk defa duydum aslında tüketici olarak bicok konuda bilgisisiz

http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/internetten-Alisveris-Cayma-Hakki-ve-Yasal-Duzenlemeler.htm

İzleyin lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.