Neyse araba baktık ettik telefonda adam uzun uzun sordum bak kardeşim arabanın çürüğü falan varmı nasıl durumu nasıl diye sordum. Adam bana arabada bir şey olmadığını söyledi. Tabi ben resimlere bakıyorum araba karşıdan biraz diri duruyor ama arkadaşlarda sürekli uyarıyor bak internetten resimlere aldanıpta gitme oralara kadar pişman olursun diyorlar. Neyse gittim ki araba üf desen kendini salacak cinsten içine binmeye korktum. Adam orada artislik yapıyor bize tabi kendi memleketi. Benim yanımdada bilader vardı. Adama dedik almıyoruz kardeşim bu arabayı bu ne ya at arabasından farkı yok. Adamı def ettik. Sonra şehir merkezinde biraz dolaştık güzel bir araba bulduk baksat memlekete boş dönmeylim. Allah Razı olsun adamlardan güzel bir araba aldık geldik. Tabi bunun yanı sıra memleketten kaçan başka arabalaramı yanarsın internetteki ilanın fiyatına aldanıp. Tabi her şeyde bir hayır vardır. Biz şuan çok temiz bir araç aldık geldik Allah'a şükür.
Arkadaşlar buraya yazmak istedim. Araba alırken dikkat edin. Yani internetten araba alırken dikkat edin. İnsanlar internete araçların neyin nesi olduğunu açık açık yazmıyorlar. Tek kelime ile özellik ilk araba alacak arkadaşlar internetten bakarken çok dikkatli olun.
otomobil genele açsan daha mantıklı olur.
evet haklısın kardeşim düşünemedim. iki konu açmak uygun omaz sanırım. adminlerin dikkatini çekerse otomobil genele alırlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme