İlk kez bisiklet alma çabasındayım, kron tx 100 yada 150 de karar kıldım ama bulamıyorum, internete bazı yerler satıyor, ilk kez alacağım için hata yaparım korkusu var. Bisiklet seçimim doğru ona eminim ama kadro boyu kaç olmalı internetten boyuma göre olan ölçülere bakıyorum bisiklete bakıyorum çok farklı şeyler yazıyor anlamıyorum. Boyum 167 hangi kadro boyu uygun, görmeden alacağım için hata olma ihtimalı varmı yahut bu kronların kadro boyları hep aynımı. Ne yapmalıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.. |
İnternetten bisiklet almak
-
-
Selam dostum.Yaklaşık 15 gün önce Kron Tx 100 satın aldım.Boyum 174 ve 18 kadro kullanıyorum. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben bisikletimi İzmir’de Kess Bisiklet’ten aldım.TX 100 ün kronbisiklet.com.tr de şu an ki fiyatı 1940 TL. Ben de bahsettiğim yerden bu fiyata aldım. Tabi benim aldığım bisiklet hidrolik disk fren.Sana da eğer bütçene uyuyorsa bu modelini öneririm.İnternette ise fiyatlar çok daha fazla ve öte yandan bisikletçilerde de fazla ürün yok.Bisikletimi almadan önce İzmir’de bir kaç bisikletçi gezdim ve hepsi de fabrikaların gerek pandemiden gerekse yeni modelleri bir kaç ay sonra çıkaracakları için bayilere bisiklet göndermedikleri bilgisini aldım.İmkanın olursa görerek satın almanı tavsiye ederim...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende ayninikilem içerisindeyim.
İnternetten baktığımda güzel modeller ve farklı fiyatlar var fakat emin de olamıyorum.
En güzeli karşılaştırmalı satın almak sanırım.
Önce bisikletçiler den bana en uygun bisiklet ebadında karar verip internetten bakarım sanırım. Çok bir fiyat farkı da yoksa bisikletçiler alırım. Kargo hasarı ve bekleme süresi riskine girmem sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı fiyata yakındır üstüne üstelik bakımları falanda aldığınız yerle konuşursanız bir çok sorunda da ücretsiz bakım yaparlar kargo ile verilince parçalarını da sizin birleştirmeniz gerekiyor .
Hangi parçalar ayrı halde geliyor kargo ile alınca? Bisikletten anlamayan biri birleştirebilir mi biraz kafa yorarak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ras0Hangi parçalar ayrı halde geliyor kargo ile alınca? Bisikletten anlamayan biri birleştirebilir mi biraz kafa yorarak
Vida işleri falan var detay ister hiç yapmayı denemedim yapılır mı yapılmaz mı kişiye göre değişir.
quote:
Orijinalden alıntı: Ras0Hangi parçalar ayrı halde geliyor kargo ile alınca? Bisikletten anlamayan biri birleştirebilir mi biraz kafa yorarak
Valla aynı şeyi ben düşünüyorum elim yatkındır ama yinede sağı solu çizilecek, bazı şeyler tam oturmayacak vs. En güzeli bayiden alıp kurdurmak.
-
quote:
Ayrı gelen bir parça yok ama ayarlarını yaptırmak için bir bisikletçiye götürmek gerekir. Kendiniz ancak bu işlerden anlıyorsanız yapabilirsiniz. Yotube videoları izleyerek olmaz.
-
İnternetten aldığınız bisikleti yetkili serviste monte ettiirin. Servis kurduktan sonra garanti belgesini dolduracak ve garantiyi başlatacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X