Bildirim
internetten dosya indirirken durma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
durma olayı bendede oluyor.nedenini bir türlü bulamadım.modem airties rt-103.bence ttnet ten kaynaklanıyor. -
Bence de TTNET'ten ama Wireless'la alakası olabilir. -
internette ufacıcık bir kopma olsa indirmen iptal oluyor donuyor kablasuz oldugu için frakans değişimi olabilir ama yinede ttnet le alakası var -
aynı durum bendede var ara ara duruyor download sonra devam ediyor ttneti aradım sorunun benim evdeki telefon kablolarımdan kaynaklandığını söyledi 6 yıldır internette kullandığımve sorun çıkarmayan kablolarımdan mı yani dedim bişi diyemedi zamanla yıpranmıştır kablolarınız dedi güldüm kapattım. -
bendede oluyo , sanırım ttnet herkeze 8mbit dağıttığı için şu anda yakında göçersede şaşmam bütün ağ -
bakalm bide ethernet modemle deniyecegiz sabah sonucu yazarım ilgilenlere sonsuz tesekkürlerr:) -
rapid'den indiriyorken mi bu olay oluyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
rapid'den indiriyorken mi bu olay oluyor ?
herşeyde , torrentde bile , bi bakıyon 0 a dayanmış . ama donuyor kesilmiyor işin ilginç yanı, geri devam ediyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X