Şimdi Ara

İnternetten kıyafet satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir fikrim var toptan ucuza elbise, bluz vs alıp satmayı düşünüyorum bazı sitelerde ilan vererek. İlk etapta küçük bir sermaye ile başlayıp sonra satış yaptıkça artırırım. Mantıklı mı sizce ? Tavsiyeleriniz nedir ?

• Değil. Rakip çok seni ham yaparlar

• dsaewq D kullanıcısına yanıt

Ne yapalım yani rakip çok diye yapmayalım mı. Her işte rakip var.

• Ne kadar lazım hocam sence reklam için

• Bence bunu internetten yapmak yerine mecidiyeköy’de ya da merkezi bir konumda uygun bir yerde yapmak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: try1241

Ne yapalım yani rakip çok diye yapmayalım mı. Her işte rakip var.

Doğru, ama senin orijinal bir fikrinin olması lazım. DH'deki rastgele insanlara soru sorduğuna göre pek bir fikrinin olduğu zannetmiyorum. Tutmayacağını görmek zor değil

• Stoksuz yapmanı öneririm riski oldukça kar marjı yüksek bir ticaret modeli aynı zamanda yurtdışında satmanı tavsiye ederim döviz cinsinden para kazanmaya bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bigmac19 kullanıcısına yanıt

risk az olacak*

• dsaewq D kullanıcısına yanıt

Ben farklı fikir çıkar mı , düşünce tarzı çıkar mı diye soruyorum. Genel olarak hayatımdaki çoğu kararı böyle tanımadığım insanlara soruyorum. Siz kolayca tutmaz diyorsunuz mesela belki de beni tanısanız tutar belki dene şansını neden tutmasın dersiniz. Beni hiç bilmeyen biri olayı benimle değil olayın kendisiyle değerlendirir. Bu konuda mesela siz dediniz çok rakip var herkes yapıyor , beni bilseniz belki de sen yaparsın dersiniz. Aklımda nasıl yapacağıma dair en ince ayrıntısına kadar var ama dediğim gibi farklı fikir görüş her zaman faydalı olur.

• Bigmac19 kullanıcısına yanıt

Hocam toptan alacağım için stoksuz yapma şansım yok. Ben de düşündüm bunu çünkü stoklu yaparsam risk çok yüksek. Ama müşteri siparişi verdi, ürünü ben toptancıdan sipariş edicem ürün gelecek sonra müşteriye kargolucam ohooo günler sürer. Toptancıya müşteri adresini versem bu sefer o müşteri bir daha benden almaz, toptancıdan alır.

İlk etapta çok az stokla çalışmayı düşünüyorum. Alacağım ürünler şehir dışından gelecek, evimin olduğu yerde olsa stoksuz yapma fikri mantıklı.

3-4 model belirleyip ürün başına çok az miktarda alıp öyle satışa başlamayı düşünüyorum. Baktım satılıyor 10 tane sattım diyelim bu sefer 20 tane alıcam.

• Mantıklı hocam ortamın içinde olan sizsiniz koşulları en iyi tanıyan bilen sizsiniz ne olursa olsun kendinize güvenin hiç bir zaman pes etmeyin zira gerçekten güzel paralar var e-ticarette ben de başlamayı düşünüyorum. Başarılar dilerim :)

• Kıyafet ile al sat olmaz. Kıyafette sürekli sıfırın pahalılığından kaçanlar ucuz ikinci ele yöneliyor. Haliyle sen 10 liraya alıp 15 liraya satmak istiyorsun ama başkası aynı şeyi 8 liraya bulup alıyor.

Kıyafet harici birşey bulabilirsin. Koleksiyonluk ürünlerden gidebilirsin. Ben yapıyorum mesela, DolapBakiye şuana kadar kazandığım tutar 1500 lirayı geçti bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.