Şimdi Ara

İnternetten Kombi satan siteler hakkında (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, öncelikle bu tür bir konu pek açmak istemezdim ama mecbur kaldım bunu belirteyim.

Bir ev aldık ve inşallah eve taşınma aşamasına geldik kombi almam gerekiyor malum önümüz kış. Doğalgaz tesisatını çektirmiş müteahhit kollektörler falan buna göre bağlantılı.

Kombi için sağolsun sitede ustalarımızın tavsiyeleri oldu. Ben Baymak Falke Condense 28 KW almaya karar verdim. Termostatik vana olsun kombi olsun internet fiyatları buraya göre çok uygun. Ama bir çok site var. Akakce.com gibi sitelerde düşük fiyatlı satış yapan siteler listeleniyor. Kombiyi netten alırsam proje ve bağlantı için yardım alabileceğim bir firma buldum tanıdık birisi bir arkadaşımın ağabeyi yapabileceğini söyledi.

Ancak aklıma takılan sorular şunlar.

* A marka kombiyi bayi olan tanıdık 1900 Lira civarına getirtebildiğini bana da 2000 Civarına satabileceğini bağlantı ve proje için ayrıyetten para alması gerektiğini söylüyor ana firmadan. Ancak bu A marka kombi nette 1650 TL + 50 TL civarı kargo ile 1700 TL oluyor.

Bulunduğum şehirden almam ile netten almam arasında 300 tl den fazla vark oluyor yani.

Şimdi internette satılan kombinin tamir bakım görmüş kombi olma ihtimali varmı?
    Kombinin yanında orjinal baca gönderiyorlar olabilirlermi çünkü orjinal baca ucuz bir şey değil.

En can alıcı sorumda şu: Hangi site? Almış olumlu olumsuz görüşü olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Şimdiden yardımlarınız için müteşekkirim, selamlar.

• hidden kullanıcısına yanıt
    Ben Ucuz Beyaz Eşya sitesinden Novadens Extra 240 FI aldım sorunsuz alışveriş oldu. Yanlız Falke Condense yok firmada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Ben Ucuz Beyaz Eşya sitesinden Novadens Extra 240 FI aldım sorunsuz alışveriş oldu. Yanlız Falke Condense yok firmada.

Ustam çok teşekkürler bilgi için. Novadens Extra 240 FI ile falke condense arasında ne gibi farklar var acaba? Sizin aldığınız 24 KW sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 25 Eylül 2013; 13:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Ustam çok teşekkürler bilgi için. Novadens Extra 240 FI ile falke condense arasında ne gibi farklar var acaba? Sizin aldığınız 24 KW sanırım.

Evet aldığım 24kW, 28kW modeli 280 FI'dir. Extra'nın tek farkı sökülebilir panelidir, haftalık programlamalı oda termostatı olarak kullanılabiliyor, diğer tüm özellikler birebir aynıdır.
     İnternetten Kombi satan siteler hakkında (ACİL)  İnternetten Kombi satan siteler hakkında (ACİL)

• quote:

quote:

quote:

Evet aldığım 24kW, 28kW modeli 280 FI'dir. Extra'nın tek farkı sökülebilir panelidir, haftalık programlamalı oda termostatı olarak kullanılabiliyor, diğer tüm özellikler birebir aynıdır.
     İnternetten Kombi satan siteler hakkında (ACİL)  İnternetten Kombi satan siteler hakkında (ACİL)

Cevap için teşekkürler ustam. Bütçe çok kısıtlı maalesef fiyat performans açısından mecburen falke condense alacağım sanırım. Nereden alsam bilemiyorum. Daha önce netten alan arkadaşların yorum ve tavsiyelerine çok ama çok ihtiyacım var. Buradaki firmalar nette satanların tamir görmüş vb ürünleri ucuza sattıklarını veya spot olduğunu iddia ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Cevap için teşekkürler ustam. Bütçe çok kısıtlı maalesef fiyat performans açısından mecburen falke condense alacağım sanırım. Nereden alsam bilemiyorum. Daha önce netten alan arkadaşların yorum ve tavsiyelerine çok ama çok ihtiyacım var. Buradaki firmalar nette satanların tamir görmüş vb ürünleri ucuza sattıklarını veya spot olduğunu iddia ediyorlar.

Akakce.com'a göre en uygun fiyatı Enuygun Kombi sitesi veriyor. Firmayı araştırıp ona göre karar verebilirsiniz, örneğin şikayet siteleri, sanalpazar yorumları v.b.
  • quote:

ustalara inanmayın,geçmiş yıllarda bu forumda iyiniyetle veya ticari amaçlı o kadar kombi sitesi önerisi yapıldı ki,abartmıyorum 100lerce arkadaş sözkonusu sitelerden alışveriş yaptı.bunca zamandır ne forumda ne de çevremde,internetten alınan kombilerde sorun yaşayana denk gelmedim & duymadım &görmedim
    inanın bu şekilde mağdur olan birileri olsaydı başta bu forumu olmak üzere heryeri ayağa kaldırırlardı,kıyamet kopardı
    ben size yardımcı olmak isterdim ama bu sitelerin hiçbirinden alışveriş yapmadım.sadece forumda alışveriş yapan arkadaşlara denk geldim.akakçede sıralanan kombi sitelerinin çoğunda sıkıntı yaşayana denk gelmedim
    baymak falke condense,baymak premix yoğ. kombiler arasında en f/p olanı en uygun fiyata satılan cihazıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Telefonla arayıp yarın görüşeyim. Baca vs gibi hususları sorayım. Falke artık 7 yıl değilmiş garanti. 2 veya 3 yılmış. Hayırlısı artık ne yapalım.

• Hangi kombiyi alırsınız bilemem ama, enuygunkombi.com dan alışveriş yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terturk39

Hangi kombiyi alırsınız bilemem ama, enuygunkombi.com dan alışveriş yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi düşünüyordum ama şüphe vardı içimde bu gün içim rahat şekilde arayıp baca meselesini falan sorup siparişi vereyim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 26 Eylül 2013; 8:08:48 >
  • Bu arada Baymak müşteri hizmetleri ile görüştüm Tüm Yoğuşmalı Kombiler ve özellikle Falke condense serisi tam yoğuşmalı kombiler ay sonuna kadar 7 yıl garantili olacak sonrasında 2 yıla düşecek demişlerdi. Bu gün Yıl sonuna kadar yani Ocak 2014'e kadar garantinin 7 yıl olarak belirlendiğini söylediler.
  • quote:

Bu arada Baymak müşteri hizmetleri ile görüştüm Tüm Yoğuşmalı Kombiler ve özellikle Falke condense serisi tam yoğuşmalı kombiler ay sonuna kadar 7 yıl garantili olacak sonrasında 2 yıla düşecek demişlerdi. Bu gün Yıl sonuna kadar yani Ocak 2014'e kadar garantinin 7 yıl olarak belirlendiğini söylediler.

Seneye yine 7 yıl olur, bu kampanya bitmez bence .
  • enuygunkombi.com dan ben de falke condense 28kw aldım yeni ... Hiçbir sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barrios

enuygunkombi.com dan ben de falke condense 28kw aldım yeni ... Hiçbir sorun yaşamadım

hayırlı olsun. benim kombi henüz takıldı. sıfır kombi bacasıda baymak. benim kombinin kutusu biraz yıpranmıştı. koli eski gibiydi. fatura yerinede fatura fotokopisi yollamışlar. çözemedim Ben ama kombi sıfır. bir haftaya kadar gaz açılacak sanırım.

Düzeltme: kombi faturası yeni kargo ile geldi nur ısıdan . Kombi bu arada şu anda çalışıyor. Çok güzel ısıtıyor. Her anlamda ideal. Servisi çok bilgili tecrübeli. Sağolsunlar ilgilendiler her konuda yardımcı oldular. 7 yıl garanti başlatıldı. Kombi servisi kaliteli kombi almışsın dedi burada çok bilmiyorlar dedi. Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 14 Kasım 2013; 20:08:59 >
  • Merhaba acaba Demirdöküm Atron Condense 24 Kw Yoğuşmalı Kombi + Baca nasıl olur ev kucuk diye soruyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.