Şimdi Ara

İnternetten korsan film yayanların interneti 6 ay yavaşlatılacak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
8.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gecem1903

Benim gelirim var, yasal olarak digitürk, d-smart, filbox aboneliklerim var, dizi film maç hepsini yasal izliyorum.

Şu bencilliğe de karşıyım, herkes yasal izlesin.

Bu ancak bir ütopyadır, adam zor geçiniyor, birde kalkıp, maça filme diziye para mı ayıracak. Benim gelirim yetiyor gerisinden banane kafası kötü bir bakış. Kaçak yollar her daim belirli düzeyde serbest bırakılmalıdır. Geliri yetmeyecek kişileri tamamen görmezden gelmek yanlış.

Birde yasal aboneliklerin fiyatlarının artmasına sebepte olmamalı bu durum.

Seni tebrik ederim olgun yorumun icin. Inan sahsen ben bile bu acidan dusunmemistim. Korsana hem karsiyim hem degilim ancak dusuncene sonuna kadar katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

quote:

Orijinalden alıntı: turn table

quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

sımdı baktım 2-3 dolara
    20gb lık seedboxlar var

cek buraya sonra ftp ıle ındır yada zıp olarak ındırme sansıda verıyor
    hadı bakalım nasıl anlayacak bu durumu

hatta suanda denedım 4gblık free olanını
    gunluk 2 dosya ındırebılıyorsun
    24 saat sonra sılebılıyorsun

Gerek yok hocam yakalayamazlar. Torrent ve p2p paylaşımda yakalanman imkansız. Kaynak sabit değil. Düşünsenize x dosyasını indireceğiz. Bu zaten dünyanın 4 bir tarafında kullanıcıların pc sinde. Eeee şimdi bu adamların seni yakalaması için kendilerinin seeder veya leecher olması gerekiyor ki sen dosyayı çekmek için bağlandığında seni görebilsin. Şimdi ben cahilim bilmiyorum ve soruyorum bir dosyada 1000 seeder / 1000 leecher var. Sen herzaman bu 1000'nin hepsine bağlanamıyorsun ki. Bunlardan 200 seed / 10 da leech edene bağlandın ve dosyayı alıyorsun. Bu adamlar nereden takip edip bulacak seni? İmkansız bir sistem. Böyle bir olaya kalkışsalar bile ancak şöyle durumda yakalarlar x server'ında barınan bir dosyayı bilgisayarına çekersin adamlarda orada ki trafiği izliyordur yakalanırsın. Yoksa p2p de yakalanman imkansız. Ayrıca dosyanın kaynağı neresi ben kalkıpta amerika da ki bir server'da olan dosyayı çekiyorsam lokasyon amerika olduğu için oranın yasalarına göre yargılanırım TR nin yasalarına göre değil.

en kotu ıhtımalı yazdım ben

ayrıca 1 dosyayı tek parca cekmezsınız

2gb lık bır dosya
    2000*1mb
    500*4mb seklınde olabılır

ayrıca bunu yasakladılar dıyelım
    bu durumda onlıne oyunlar ne olacak
    sonucta yurtdısındakı bırıne verı gonderıyorsun alıyorsun

Aynen öyle. Boş bir açıklama gelmiş hükümet yetkililerinden. Dediğim gibi 99 yılında da aynı muhabbet vardı. Tam internetin ivme kazanıp kullanılmaya başlandığı zaman yok efendim mp3 indirenler bitti öldü vs noldu? Biz dalgamıza bakalım. İnternet özgürlüktür kısıtlanamaz. Bir ara sadece cd çalarlarda çalan cd yapacaklardı kopyalama olmasın diye oda yalan oldu. Boş işler ya gerçekten milleti korkutmak için yapıyorlarda orta seviye ve üstü kullanıcılar bunu yemez.

• UA57 U kullanıcısına yanıt
    Mebin interneti ankaraya bağlı ve ankaranın izin verdiği sitelere erişiminiz var. Normalden biraz farklı filtreleme sistemleri var mebin. VPN ile bağlanılsa da gerilemeyen siteler mevcut(vpn ile normal internetle girilebilir adresler). Peki yasaklanması gereken deep web nasıl yasaklanamıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaşın neyi indirdiğini ne upload ettiğini nasıl tespit edecekler, imkansız bir uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Modeme VPN kurarim bir cacikta yapamazlar. Birtek kendileri akilli zaten :(

Sanal ip varsa kurabiliyor musun?

• hacı.basat kullanıcısına yanıt
    Mantıklı bir öneri, taahhüt yaptıktan sonra çıkan her internet kanunu için cayma bedelsiz kapatma imkanı tanınması gerek. Çünkü taahhüt olmasına rağmen yasayla kullanım şartlarını değiştirmiş oluyorlar. Bu da taahhütü geçersiz hale getirir.
  • Eğer öyle bir durum olursa internetimi direk iptal ettiririm.Ben internete rahatça girip dolaşmak için para veriyorum.Kimse benim ne indirdiğime karışamaz!Ben hayır kurumu değilim kimse kusura bakmasın.

Senin beceremediğin bir işin cezasını niye ben çekiyorum kardeşim?Bunun önlemini devlet olarak sen alacaksın.Almak zorundasın.Bu kararı almadan önce internetin nasıl çalıştığına bir baksaydın,bunların mantıksız olduğunu anlardın.

Bu karar uygulanmaya başlarsa,issler isyan bayrağını çeker.Çünkü herkes benim gibi düşünüyor.Bu durum da devletin işine gelmez.Boşu boşuna alınan bir karardır bu.Tee 15 sene önce de mp3 indirene hapis cezası geliyordu.Bu durumda aynı terane
  • hacı.basat kullanıcısına yanıt
    Filmin korsanını izledikten sonra niye gidip sinemada bidaha izliyim aynı filmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Matrixx7

Filmin korsanını izledikten sonra niye gidip sinemada bidaha izliyim aynı filmi ?

Filmin sağlam versiyonu zaten vizyondan düştükten sonra ve DVD'si çıktıktan sonra internete düşüyor.(6-7 ay)Kamera çekimi hariç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 13 Mayıs 2017; 9:8:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aisreomdine

quote:

Orijinalden alıntı: Matrixx7

Filmin sağlam versiyonu zaten vizyondan düştükten sonra ve DVD'si çıktıktan sonra internete düşüyor.(6-7 ay)Kamera çekimi hariç...

? Yani ?
  • tez interneti yavaşlatıla

ferman padişahınsa internet bizimdir
  • davul eşiliğinde yeni bildiriler gelmeye devam ediyor..

duyduk duymadık demeyiiinnn ,İnternetten korsan film yayanların interneti 6 ay yavaşlatılacak
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    phorm diye şirket vardı TT mağdurlarını 7/24 izliyordu... belki benzer izleme teknolojisi kullanacaklar...
  • Bozuk saat bile gunde iki kere dogruyu gosterirmis bu arada bunun kolay yoluda var bence tek bir elden butun filmleri vizyondan dustugu anda makul fiyatlarla sat sorun cozulsun para hirslari anlasamamalari yuzunden bu haldeler bence

• Kimse kendi internetinden yayın yapmıyor ki hepsi hosting firmasından yapılıyor:DDDDD

• insanlar ekmek parasını film satın almak için harcamak istemiyor. bir kaç lira ise film tabi parası verilir o kadar pahalıyken satın almaya yönlendirmesi ülkeden çıkacak paradır bu buna dikkat etmek lazım. çünkü çoğu film yurt dışı kaynaklı dolayısıyla büyük para gitme durumuda var . bu film sitelerin bu kadar üstüne gitmeleri tam bir saçmalık bu açıdan

• Torrent indirirken istemsiz yapılan upload da sayılacak mı?

• Geç bile kalındı, adamlar eve kağıt bile gönderiyorlar korsan içerikler konusunda. Bizdeki bu kadar serbestliğin bir gün biteceği belli artık.

• Abi adam gibi internet olsa netflix kullanırız o da yok...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.