Bildirim
İnternetten nasıl para kazanılır?
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen blogger'dan bir site aç.Sonra oraya sağdan soldan bişeyler kopyala yapıştır.Ertesi gün bütün firmalar reklam teklifleriyle kapında olacak -
bir arkadaşım aylık 1500 tl kazanıyor ama sürekli pc basında ve ing çok iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: riaz
Hemen blogger'dan bir site aç.Sonra oraya sağdan soldan bişeyler kopyala yapıştır.Ertesi gün bütün firmalar reklam teklifleriyle kapında olacak
wordpress sitem var günlük 400-700 arası hit geliyor fakat reklam teklifi yok bedava site olduğu için. Ben de link kısaltıyorum fakat çok az para geliyor. -
Takip -
Herkes oturduğu yerden para kazanma peşinde -
tkp -
Zor o is
frenzy ya da frenzy_
Nickl birisi var, konuya cagirin, isin usdadi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
takip -
quote:
Orijinalden alıntı: horrorviper
quote:
Hemen blogger'dan bir site aç.Sonra oraya sağdan soldan bişeyler kopyala yapıştır.Ertesi gün bütün firmalar reklam teklifleriyle kapında olacak
wordpress sitem var günlük 400-700 arası hit geliyor fakat reklam teklifi yok bedava site olduğu için. Ben de link kısaltıyorum fakat çok az para geliyor.
reklam teklifi yapmalarına gerek yok. legal yayın yapıyorsan adsense,yapmıyorsan reklam veren sitelerden al
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yaratıcı Bir Nick
quote:
Orijinalden alıntı: horrorviper
quote:
wordpress sitem var günlük 400-700 arası hit geliyor fakat reklam teklifi yok bedava site olduğu için. Ben de link kısaltıyorum fakat çok az para geliyor.
reklam teklifi yapmalarına gerek yok. legal yayın yapıyorsan adsense,yapmıyorsan reklam veren sitelerden al
sitem free olduğu için reklam alamıyorum. Reklam veren siteleri söyleyebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horrorviper -- 2 Aralık 2013; 21:37:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X