Şimdi Ara

İNTERNETTEN PARA KAZANMA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar.Yaklaşık 2 haftadan beri kafamda internetten bir kazanç elde etmek var,bu konu için ne yapabilirim ? Ufakta olsa biraz elime para geçsin istiyorum,anket sitelerini vs. hiç önermeyin arkadaşlar çünkü denedim olmuyor bir de dolar endeksli olduğu için işe yaramıyor.Benim gibi düşünen ortak arayan kişiler varsa PM atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stunning72 -- 15 Haziran 2019; 0:36:7 >

• Buyur kardeşim kesin çözüm.
    bfy.tw
    LMGTFY
    http://bfy.tw/343u
  • Usta böyle çok denedim yine de saçma sapan şeylerle karşılaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişinin düşündüğü ama biraz denedikten sonra saçma gelip bulamadığı durum bence . Öğrenciyim . Bu batağa düştüm baya da araştırdım .
    Bulabildiğim en iyi uygulama kunduzdu o da sosu başına 40 kuruş falan veriyordu ve soru çözmek sanaldan olduğu için baya zor geliyordu . O yüzden özel derse geçtim .
    İkinci olarak da makale yazma siteleri var . Şu leş haber sitelerine falan içerik yazıyosunn300-400 kelimelik sana 1-2 lira ateşliyo ama ağır işssizlik olayı . Seven falan bir adamsan olabilir . Hiçbiri harcadığın emeğe deymiyor . Baya bi yıldırır seni . Ama bi bak derim . Başka da fiili olarka para kazandıran bir şey bulamadık .

İg da influencer olmak veya youtuber olmak gibi seçenekler de var . 2 . El online oyun hesap satışı olabilir . Steam itemlerini al sat yaparak da kovalayabilirsin ama en mantıklısı çok iyi oynuyorsan oyun hesabı kasıp satmak .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PM nizi kontrol ediniz.
  • bi alanda kendini geliştir ve onun üstünden yürü. ne bileyim logo tasarlamak, web sitesi yapma, video editleme, çeviri, makale yazma vs.vs. çok alan var. birisinde iyi ol, freelancer sitelerden ilan aç ve iş bekle. başka çare yok gibi.
  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Saolun arkadaşlar,dediklerinizden birşeyler çıkartmaya başlayacağım ama biraz zor gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetten Para Kazanma
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hep söylemişimdir, iyi oynayan, benim gibi bu işe aşık ve istekli 10 kişi ver oyunlardan kazanamayacağım para yok.

• hangi oyun hocam, nasil oluyor bu isler anlatir misin sana zahmet?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok yolu var. Bi kaçından bahsedeyim;

Öncelikle oyundan oyuna fark ediyor. Platform kesinlikle MMORPG. Tecrubeli olman gerekiyor, ve istekli. Para kazanmak bi yana, oyuna istekli olmak lazım. Hemen her mmorpg oyunda para alış verişi vardır. Kesinlikle önü kesilemeyecek bişeydir bu. Bazı yabancı siteler var para alıyorlar. Alıp satıyorlar. Örneğin World of warcraft'da 5 gold u 1 dolar dan alıyorlar. Örnek verdim sadece.

Lineage 2'de 100milyon param var. 80 dolardan satacağım mesela ben. Aslında 6 ay önce bunun fiyatı en az 200 dolardı fakat düştü git gide.

İtem alış verişi, para alış verişi... Daha 5 ay önce 16Gb 3200 MHZ corsair ram aldım. Oyunda itemlerimi satarak ( Lineage 2 ) ram ı 900 liraya almıstım itemler 1.500e gitti. Böyle doğru oyunda doğru zamanda iyi paralar kazanılabiliyor.

He benim tabiiki bi grubum var. 2011 den bi yana Manifesto Territory isminde grubumuz ile aktif olarak oynuyoruz. Fakat biz dönem.dönem.oynayıp bırakırızm Youtube her attigimiz video 2k 3k izleniyor. 15 20k lık videolarımız da var. Eğer daha fazla oyun oynasak çesitlilik olarak daha fazla video çıkarırız youtube den para akar bi kere.

Reklam ! Grubunun reklamını yapacaksın ve kaliteli olacaksın. İnstagram da Manifesto_territory kanalına bak. Bizim kanalımızdır daha yeni açtık. Egerki kaliteli ve profesyonel oynarsan seni çagırırlar. 1 hafta önce instagram dan mesaj aldık, yeni bi server açılıyor. Sahibi gelin benim server imde oynayın size haftalık 100 dolar vereyim diyor. Çünki biliyor, Manifesto girerse rekabet ortamı olacak oyuncu oyuna tutunacak ve serverin ömrü uzayacak. Bu gibi bissürü yol var. Hatta 3 gün önce adam haftalık reklam yaparmısınız dedi kendi acacagı server için. Haftada 50 dolar talep ettik. Ve biz yeniyiz sosyal medya işinde. 2005 den beri oynuyoruz ama sosyal medya olayına daha yeni agırlıl verdik. 2011 de Manifesto'yu kurduk zaten.

İyi bi sistemin olsun ek gelir mutlaka bırakıyor sana. Ben 6 sene önce arkadaşlarıma dedim ki,gelin bi site kuralım. Her oyundan item para alış verişi yapalım. Alalım satalım. Benim 6 sene önce dediğimi şuan yapıyorlar. Eğer benim gibi istekli kişiler olsa yürürüm.

Bu gibi bissürü örnek verebilirim

Bak bi tane daha aklıma geldi. Pvp oyunlarında özellikler her zaman piyasa / para döner. 3 sene önce olması lazım aşagı yukarı, 8 vs 8 event yapıyorlar. Yenene baya bi item var. Biz grubumuzla.katıldık, tam 7 round oynadık. 7 elde bizden sadece 1 kişi öldü, açık ara fark ile kazandık. İtemleri sattık 550 lira bıraktı o dönem. Bunun gibi bissürü şey... Event in videosu Youtube kanalımızda mevcut.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.