Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmak Artik Çok Kolay ŞaŞiracaksiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başta bende inanmıyordum ama arkadaşım gözümün önünde bankasından kendi hesabına 1 milyar 125 ytl yatırıldığını görünce kafam tavana vurmuştu. neyse ben size durumu anlatayım. sitenin amacı üye getirene 50 kuruş veriyor mesela ben ahmeti üye yapıyorum ahmetten 50 kuruş ahmet gidiyor mehmeti yapıyor hem ahmet 50 kuruş kazanıyor hemde ben 50 kuruş kazanıyorum. yani amaç sağlam çevresi geniş 8 yada 9 kişi bulup onları üye yapmak o adamlarda millete yayarsa oturduğunuz yerden 50 kuruşlar gelecek sonra 100 ytl olunca sizi arıyorlar parayı yatıralımmı yoksa adam toplamaya devammı diye soruyorlar yatırın derseniz iş bankasına adınıza yatırıyorlar eğer spam yada benzeri sahte üyelik açarsanız üyeliğini iptal ediyorlar burda çoğu arkadaşın üyeliğini iptal ettiler. ayrıca siteye referans olmadan almıyorlar ben size kendi referansımdan vereceğim. siteyi tamamen okudum hiçbir illegal iş yok adamlar kanunlardan filan bahsetmişler. benim 45 kişiyi üye yaptım şimdi 57 ytl param 100 olunca beni arayacaklarmış sizde böyle bişe düşünüyorsanız kendi referansımı buraya yazacağım aşağıdaki linke tıklayıp üye ol seçeneğini tıklarsanız üye olup sizde adam toplamaya başlayabilirsiniz ama tamamen gerçek bilgiler yazacaksınız yoksa iptal ediyorlar ona göre hadi size bol kazançlar BENCE KAYBEDECEK BİŞEY YOK BURDAKİ AMAÇ REKLAM BİLİYORSUNİZKİ REKLAMDA DÖNEN PARALAR BÜYÜK NEDEN BİZDE PAYIMIZA DÜŞENİ ALMAYALIM
    http://www.superteklif.com/index.asp?ref=127565
    superteklif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wadaaaaa! -- 15 Temmuz 2006; 3:27:09 >

• sıktı ama. bari metni değiştiinde yazın.
  • SAADET ZİNCİRİ

TİTANCILIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 14 Temmuz 2006; 6:04:31 >

• hemde haRam
  • Arkadaş yeni galiba bunları 1 sene önce konuşuyorduk :) hatta daha öncesi. Kapılma böyle aşklara hepsi yalan
  • Yeter....!
  • Bana bak fake wadaaa sen kazan bize bulaştırma paraya ihtiyacımız yok bizim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_Doktoray -- 14 Temmuz 2006; 10:48:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaşasın zengin oldum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.