Şu ana kadar sadece normal işlerde süre süre çalışarak internetten de çeviri vb. yaparak çalıştım, ama hazır bol bol vaktim, ingilizce seviyem de iyiyken internetten para kazanmak istiyorum, yapay zekayı kullanmayı içeren seçenekleri düşünüyorum özellikle, nereden başlanır ve ne yapılır? isteyen pmden de yazabilir |
İnternetten para kazanmak için öneri
-
-
İnternetten para kazanmak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır ve yapay zeka kullanarak da gelir elde etmek mümkündür. İşte başlamanıza yardımcı olabilecek bazı öneriler:
- Freelance Çeviri: İngilizce bilginiz varsa, freelance çeviri yaparak internetten para kazanabilirsiniz. Birçok platformda çeviri işleri bulunmaktadır. Upwork, Freelancer, Fiverr gibi sitelere üye olarak çeviri hizmetleri sunabilirsiniz.
- Yazılı İçerik Üretimi: İlgi alanlarınıza ve yeteneklerinize göre makale yazarak veya blog içerikleri oluşturarak gelir elde edebilirsiniz. İyi bir araştırmacı ve yazar olarak bilgi ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.
- Yapay Zeka ile İlgili İşler: İngilizce bilginiz ve yapay zeka konusundaki ilginiz doğrultusunda, yapay zeka ile ilgili içerik üretebilir veya yapay zeka projelerine katkıda bulunabilirsiniz. Örneğin, AI yazılımı geliştirme, makine öğrenimi modeli oluşturma veya veri etiketleme gibi işler yapabilirsiniz.
- Online Dersler ve Eğitim: İngilizce olarak online dersler vererek veya eğitim materyalleri oluşturarak gelir elde edebilirsiniz. Udemy, Coursera gibi platformlara kurslarınızı yükleyerek pasif gelir elde edebilirsiniz.
- Youtuber veya Twitch Yayıncısı Olma: İlgi duyduğunuz konular üzerine içerik üreterek Youtube veya Twitch gibi platformlarda yayın yaparak para kazanabilirsiniz. Reklamlar, sponsorluklar veya bağışlar yoluyla gelir elde edebilirsiniz.
Başlamanıza yardımcı olacak daha fazla bilgi ve yönlendirme için belirttiğiniz konularda detaylı araştırma yapabilir veya uzmanlardan danışmanlık alabilirsiniz. Herhangi bir konuda daha fazla bilgiye veya destek almaya ihtiyacınız olduğunda bana özelden de yazabilirsiniz.
-
Sana bir tavsiye vereyim, işin içinde çıkarı olmayacağı sürece kimse kimseye para kazanma önerisi vermez. Yukarıdaki arkadaş gibi genel bilgiler herkes verir tabi çünkü onların çoğunu yapmak ya çok zor ya da kazancı çok az, mesela benim iyi kötü bir kazancım var ama kimseye söylemem çünkü gelecek her türk benim için rakip demek, pasta yeterince büyük değil benim işimde. İngilizcen varsa zaten ingilizce araştıracaksın ama gidip reddit'e how to make money on the internet diye sorma yani :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stipemiocic -- 6 Nisan 2024; 18:37:31 > -
ben bionluktan 4 senede bi araba parası kazandım ama parayı elde tutmak önemli. biriktiremedim elime geçen parayı hep rus karılarla meyhanede rakıda orada burada yedim.
aylık almak bunun için var. sıcak gelen para elde tutulmuyor direkt harcanıyor ha iradeli insan da çok tabi ama bir çok insan karşı koyamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 8 Nisan 2024; 14:33:13 > -
canlı yayın yaparak para kazanmak mümkün şu blog yazısına bir göz at
mediumCanlı Yayın Yaparak Para Kazanabileceğiniz 3 Mobil Uygulama 2024https://medium.com/@rivashumpike/canl%C4%B1-yay%C4%B1n-yaparak-para-kazanabilece%C4%9Finiz-3-mobil-uygulama-2024-7a84a10a7ee8
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X