Şimdi Ara

İnternetten para kazanmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler üniversite sınavına hazırlanıyorum boş vakitte küçük de olsa kazanabilme şansın var mı? En azından haftalık harcligimi kendim çıkarıp pedere yük olmak istemiyorum varsa bilen gerçekten yardımcı olabilir mi?

• çok zor diyebilirim. zamanında babamla aram iyice bozukken ve ergenliğin getirdiği duygularla ailemden para almıyordum ne kadar araştırsam ya yazılım öğrenmeye ve freelance sitelerde iş bulmaya ya da yine freelance photoshop, grafik tasarım vs gibi şeyler yapmak bi de 1 saat ankete 5 lira veren saçma siteler çıkıyordu karşıma zor yani öyle 2 tıklayayım para gelsin olmuyor baya bi zaman ve emek vermek lazım o da kazanacağın paraya değmez

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Anladım kral ama bir şey soracağım bir tanıdığım abisi vasıtasıyla çeviri işi yapıyor ve 120,130 dolara yakın para kazandı referans lazımmış sanırım ama bende yok yine böyle bu tarz bir iş bildiğiniz varsa yine de denerim 3,5 dolar bile haftalık harcamamı çıkarıyor
  • Kral Telegram adresim @yunus19904 bana mesaj at sana harçlığını çıkartacak bir sistem öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.