Merhaba arkadaslar,öncelikle hepiniz bu konu üzerinde arastirma yapmissinizdir.Ben de bu konu üzerinde bir çok arastirma yaptim ve bu tarz siteler üzerinde sahte olanlari var olmayanlari var ve sahte olmayanlarin içinde en kolay olan site bu site. kesinlikle ödeme yapiyo ve para kazanmak kolay.Kazandiginiz parayi paypal hesabiniza aktariyo ve bunun üzerinden paypaldaki para ile ister metin2 trde ep alin ister pvpde edit alin ister serverinizin giderlerini karsilayin isterseniz oyunlarda kullanin isterseniz de internetten alisveris yapin veya banka hesabinizdan çekin. site hakknda bilgi vermek istiyorum :
sitede size hergun baya bi reklam veriyolar. siz bu reklamlara tikliyosunuz açilan sayfanin üstünde bi ibre doluyo onun dolmasini bekliyosunuz o dolunca sayfayi kapatabilirsiniz ve reklam basi 0.050 dolar kazaniyosunuz. referans üye sayiniza göre kazanciniz artiyo hergun bi 20dk nizi ayirarak çok fazla gelirler saglayabilirsiniz. simdi gelelim üyelik kismina :http://bux.to/register.php?r=hamzafurkan bu linkten üye olursaniz birbirimizin referansi olacagiz(yani siz benim referansim ben de sizin referansiniz olacagim) ve günde 2 kat daha fazla para kazanacagiz. Durmayin hemen baslayin. Üye olduktan sonra surf ads'e tıklayarak reklamlara tıklamaya başlayabilirsiniz.
not: eger paypal hesabiniz yoksa ücretsiz olarak bi hesap açabilirsiniz kredi karti onaylamaniza gerek yok her türlü paraniz paypal hesabiniza geçecektir iyi alisverisler.Bedava'dan metin2 türkte 5 efsun item dizmek harika oluyo gerçekten :)
Bu şekilde para kazanmak çok zor. Gereksiz zaman kaybı. İnternetten para kazanmanın en iyi yolu satış ortaklığı sistemidir. Nedir, nasıl kazanılır, öğrenmek için: Satış Ortaklığı .