Şimdi Ara

İnternetten Paralel Port Kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bitirme tezi için başlangıç olarak İnternet üzerinden bir paralel portu kontrol etmek sitiyoruz. Bu paralel porta Ledleri bağlayıp bu Ledleri de hazırlayacağımız web sitesinden kontrol etmek istiyoruz. Yani internet üzerinden paralel port aracalığıyla Ledleri kontrol etmek istiyoruz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Bu linkini verdiğim dosyalar elektronik hobi adlı kitabın internettenden indirebileceğiniz uygulama dosyaları.
    Zipi açıp direk extract dediğinizde masa üstüne uygulama dosyaları adlı bir klasör açılacak.
    Klasörün içinde Kısım 1'in içinde Internet Uzerinden Ev Otomasyonu adlı klasörün içinde uzaktan LPT kontrol var.İçinde bir clint ve bir sunucu programı var.Bir incele.

Bu da link.
    http://www.hemen_pay_las.com/download/1772363/ehobi_uyg.zip.html

_ kaldır.

• activex kullanmalısınız. "Borland C++ Builder 5 Developer's guide" chapter22 de adım adım nasıl yapıldığını anlatmış. yardımcı olacaksa o bölümü kopyalayıp upload edebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r2d2droids -- 6 Ekim 2006; 21:12:37 >
  • hemenpaylas şelinde olacak.hemen_pay_las aralardaki tireleri kaldırın.
  • eyvallah hocam,,indirdik.insallah faydalanacaz.
    artık bazı seyleri sekillendirmeye basladık..
  • hocam linki başka bir paylaşım sitesine upload edermisiniz...bu konuyla ilgileniyorum.. teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.epanorama.net/circuits/parallel_output.html

Size gereken tamamen bu. Kontrol edeceğiniz paralel port bulunan makinaya bir Web sunucusu kuracaksınız ve PHP(ve bir exe ile) paralel porta rahatça erişeceksiniz. Denedim çalışıyor, sayfada tüm bilgiler mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.