Şimdi Ara

İnternetten Sigorta Yaptırma Tecrübem (Özür Geldi !Resimli!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten çok meşhur bir sigorta sitesinden sigorta yaptırdım. Reklam olmasın diye söylemiyorum ama tv reklamlarında Kadir İnanır'ın oynadığı firma. Açıkçası yaptırdığıma pişman oldum. Aslında kendi aracım değil bir yakınımın aracı. Normal sigortacılardan daha ucuz diye tercih ettik ama inanın insan yorulduğuna değmiyor.

Öncelikle sitesine girip gerekli bilgileri verdik. Anında teklif oluşturdu ama 400-500 lira civarı çıktı. Tabi önceki arabasına göre çok yüksek çıktığı için tercih etmedik. Sonra 5dk içinde telefonla aradılar. Size yeni teklif verelim hasarsızlık indiriminiz yansımamış dediler. 250 lira teklif verdiler. Biz de bir düşünelim dedik. 2 saat sonra bir daha aradılar telefonu açmadık. Abartısız söylüyorum 1 gün içinde 9-10 kere ısrarla aradılar. Sonrasında açıp tamam peki dedik yaptıralım. Çünkü normal sigorta acentelerinden daha uygun bir teklif alamamıştık. Ödemeyi yaptık. Cuma günüydü. Poliçe ne zaman gelir dedik salı günü dediler. Niye dedim. Cumartesi tatil. Pazartesi kargoya verebiliriz dediler. Habuki kargolar cumartesi de kargo alıyor ve dağıtıyor. Neyse dedik bekleyelim. Salı günü oldu gelen giden yok. Aradık kargolama aşamasında sorun oldu çarşamba göndeririz perşembe alırsınız dediler. Tabi biz aracın plakasını değiştirecez poliçenin aslı gerekiyor mecbur bekliyoruz. Bu arada sinirlendiğim için şikayetvara yazdım. Çarşamba günü geri arayıp özür dilediler ve kargoya verdiler. Neyse kargoya vermişler ama türkiyenin en kötü kargo firması yurtiçi kargo ile. Dedim kesin sorun çıkarır bunlar. Dediğimiz çıktı. Kargo şubesine perşembe günü gelmesine rağmen bütün gün gezdirip kargoyu teslim etmediler. Mecbur cuma günü gidip kendimiz teslim aldık.

Daha bitmedi. Tabiki aracın plakasını değiştirdik. Sıra geldi zeyil yapmaya. Yine aynı telefon trafiği başladı. Pazartesi aradık. Zeyil istedik. İlk önce sigortayı yaptırırken zeyil farkını da hesaplattırmıştım 60 lira demişlerdi. Bu sefer 70 lira dediler. Zaten bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Neyse tamam dedik ödemeyi yaptık. Poliçe ne zaman gelir diyoruz. Yarın yollarız çarşamba gelir dediler. Tamam dedik. Çarşamba gelen giden yok aradık. Aksaklık olmuş yarın gelir dediler. Bugün yine aradım bugün resmi tatil yarın kargoya veririz cumartesi gelir dediler. Gel de sinir olma. Daha önce internetten binlerce liralık tv aldım telefon aldım bir çok alışveriş yaptım 1 gün bilemedin 2 günde gelmiştir. Bir sigorta poliçesini 1 haftada göndermekten aciz bir sigorta firmasından bahsediyoruz. Sigortayı yaptırana kadar 9-10 kere arayan şirket şimdi poliçem nerede deyince eveleyip geveliyor.

Edit: 27 Nisan pazartesi itibariyle hem poliçe geldi hem de özür geldi. Sigortam.net'in hatasını kabul edip özür dilemesi ve lokum göndermesi takdire şayan. Bu devirde böyle kurumsal firmalar az kaldı. Gerçekten şaşırdım. Bu davranışlarından ötürü onları tebrik ediyorum. Bu gecikmeyi bir aksaklık kabul ederek hiç yaşanmamış sayıyorum. Resim ekledim.

İnternetten Sigorta Yaptırma Tecrübem (Özür Geldi !Resimli!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidas26 -- 27 Nisan 2015; 13:58:10 >

• bende internetten yaptırdım sigortamı da kaskomuda. Dışardan aldığım en uygun fiyat 430₺ ve ben 280₺ ye koalay.com dam yaptırdım. 150 lira cebime kaldı. Nolmuş 3-5 gün sonra gelmişse, ben karadeniz taraflarındayım morhipodan gittigidiyordan vs ne alsam en erken 7-8 günde geliyo. Bence sizin gibi müşterileri memnun etmek zor. Daha doğrusu insanla uğraşmak zor. Sen iyisi bi dükkandan yaptır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberBot -- 23 Nisan 2015; 18:49:51 >
  • Mail ile yollasınlar, bilgisayardan çıktı alırsın ben öyle yapmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen hafta en iyi fiyat garantisi sebebiyle bahsettiğin sigortam.net firmasıyla görüştüm. kendi acentamdan 1050 lira teklif almıştım(anadolu sigorta) bunların teklifi 1060 lira ve karşı tarafın 100 binlik hasarını karşılıyor (ray sigorta). kendi acentamdaki kaskoda 250 binlik hasarı karşılıyor velhasıl düşeneyim dedim. 1 günde 4 defa aradılar geçiştirdim. ertesi gün 3 defa aradılar ve açtım ağzımı yumdum gözümü sayıp sayıştırdım. şimdide sürekli mesaj atıyorlar.

ben düşeneyim bir sabır edin daha 1 ay var dedikçe arıyolarda arıyolar. ancak arayan kişiden ziyade sigortam.net firmasının yöneticileri takım liderleri bu çalışanları böyle yönlendiriyor. sık boğaz yapmalarından dolayı beni de kaybetmiş bulunuyorlar.
  • Bende internetten yaptırdım o firmadan da teklif aldım 30 kere aradılar daha uyguna başka bi siteden yaptırdım sorun yok şimdilik. Elden sigortayla internet arasında 100Tl fark var dı.

• Ben eski aracımı da, ondan sonraki aracımı da sigortam.net üzerinden sigortalattım. Hatta kasko için temsilciyi bayağı bir zorladım, ama sabırla döndüler ve poliçeyi hazırlattım. Bu süreçte pek sıkıntı yaşamadım. Yalnız trafik sigortası poliçesini beklediğimi hatırlamıyorum; yeni ruhsatı poliçenin çıktısını alıp yaptırdım, kargo beklemedim.

Aracı satınca, poliçe iptali konusunda yavaş döndüler, iade miktarını hemen aynı gün bildirmediler, geç bildirdiler. Bu da çok önemli değildi.

Bizim insanımız kasko-sigorta yaptırırken fiyat odaklı yaklaşıyor, kaza yaptığında poliçe kaynaklı sıkıntı yaşadığında feryat ediyor. Ben mini onarımın nerde yapıldığından tutun da, ihtiyari mali mesuliyet miktarına kadar her şeyi ıncık cıncık inceledim. Önemli olan sigorta acentesinden ziyade firmadır.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidas26 -- 25 Nisan 2015; 11:00:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı sigorta şirketine teklifte bulundum sigortamın bitmesine 3 gün kala 10 gün sonra bana döndüler teklif için dedim ben çoktan yaptırdım
  • Sigortam net artık bir sigorta acentası değilde çağrı merkezi kıvamında çalışıyor karşınızda muhatap alacabileceğiniz kimse yok çünkü karşınızda 20 yaşında ilk iş tecrübesi olan 15günlük sigorta eğitimi alan bir arkadaşla muhatapsınız
    en son aracım için fiyat alayım dedim adamlar daha aracımı listeden bulamadılar en son telefonu kapattım.

• Siz yine az ugrasmişsiniz. Araç değişiminden sonra sırayla eski kaskonun araç zeYL işlemi sonrasında plaka değisimi ve lpg işletme için günlerce ugrastim. Birini yaptılar öbürünü unuttular. Defalarca aradım. sigortam ise kendi acentemden yapılmıştı ve sadece ruhsat fotografini yollamam yetti. Kasko bittiği anda kurtulduM kendi acentemden yaptırdım.

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    hocam başkentte oturuyoruz. 1 günde gelmesi lazım.hadi hata oldu 2 günde gelsin. adı üstünde başkent. sigorta poliçesi bu kaza anında yanında olması gerekiyor. hele ki Allah korusu yaralamalı veya ölümlü kaza olursa çok büyük risk var. bu yüzden hemen gelmesi gerekir. internet çıktısı olmaz. imzalı onaylı olması gerekir. her şeyin bir prosedürü var. sen ehliyetin varken yanına almadan araba sürüyor musun? eğer çevirme olursa ceza yersin değil mi. bu daha onun gibi işte. en başından 1 hafta sürer gelmesi deseler zaten yaptırmayız. yarın göndeririz deyip 1 hafta oyalamaları hoş değil.
  • malum firmadan göya indirim aldım. Ama 1 ay oldu ne indirim yansımış karta nede bişey. Bilemiyorum artık.
  • Bilgileri doldurdum fiyatı aldım aradım yaptırdım dedikleri günden bir gün sonra kargo ulaştı.

İlgiliydiler hemen hallettiler. Adamlar aracı firma.

Tek sıkıntı kaza tespit tutanağından 2 3 tane istemiştim tamam dedi 1 tane yollamış.

Bence sıkıntı yok.

Yurtiçi kargo türkiyede ups den sonra tercih edeceğim tek kargodur. 1 kere bile sorun yaşamadım. Oturduğunuz yerdeki yurtiçi ile alakalıdır şikayet edin.

• internetten sigorta teklifi aldım birde kasko teklif alayım dedim telefonla arayacağız dediler bekledim 20 dk sonra aradilar ışte verdiler 430 lira 350 lira 300 lira şeklinde teklif verdiler bunlar hangi şirketler dedim kaskonuzu yaptirmadan firmayı soylemeyiz dediler sinir oldum halbuki sitede yazıyor ama telefonda söylemiyorlar bende kapadim telefonu 1 2 hafta her gün aradilar en son açtım ışte böyle böyle dediler dedim ben yaptırdım işte aramayın falan dedim kesin mi yaptirmayacaksiniz diyorlar dalga geçer gibi

• sigorta sepetinde tugba hanım vardı, ne guzel onla her sıgortamı yapardım, kıbar bı bayandı, ıyı de anlasırdık.. ve sonra bırgun tugba hanım ısten ayrılmıs... deliye döndüm, sevgılımden ayrılmıs gıbı hıssettım.... o gun bugun netten sıgorta yapmadım, şimdi hilmi abi var o da ucuz yapıo, çok kibar degıl ama en azından yanına gıdınce cay corba ıcıyorum :)

• bende keçi mi koyunmu ondan yaptırmıştım 100 tl fazla yapmışlar sonra komsuma yaptırdım orayı iptal ettirdim
  • internetten sağdan soldan her yerden fiyat almak gerekir. normal şartlarda aynı sigorta şirketinin tüm acentalarında fiyat aynı. bu yüzden farklı sigorta şirketlerinden soruyoruz. örneğin halk sigortadan bir fiyat aldık artık onunla ilgili acentalara gerek yok. axa sigortaya soracağız gibi... tüm bu şirketleri bünyelerinde toplamış aracılar varken tek tek dolaşmaya gerek yok.

poliçe kesildikten sonra artık matbu belgeye de gerek yok. poliçe numarası ekrana düşünce sigorta başlamış oluyor. kargo çok önemli değil. önemli olan poliçe numarası.

bir ayrıntı da işlem sonunda kredi kartını mail order'a kapatmayı ihmal etmeyin.
  • 15 yıl önce kapı kapı trafik müşavirliklerini dolaşır fiyat alırdık
    internet çok pratik oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken yoruldum. Yazanda iyi sabir varmis.

• Ben de bir şey var sandım.Ne var ki bunda 2 günde gelen siparişiniz istisnai bir durum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.