Şimdi Ara

İnternetten Sigorta Yaptırma Tecrübem (Özür Geldi !Resimli!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leonidas26

ben size Türk Ticaret Kanunu'nun 1424.maddesi diyorum. Kaynak belirtiyorum. Siz hala kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsunuz. Diyecek sözüm yok. Bir uyuşmazlık çıkar da mahkemelik olursanız poliçe numarası var hakim bey dersiniz artık. Yada internet çıktısıyla delil sunarsınız

Arkadaşım kulaktan dolma diyorsun halen, 2013 yılında çıkan yasa diyorum yasa. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. İlk mesajda poliçem yoktu trafikte işlem yaptıramadım diyorsun o kadar kullanıcı ben yaptırdım diyor sen halen TTK diyorsun. Kardeşim o kanun şirketin sana karşı yükümlülüğünü belirler. Şirket sana poliçenin aslını vermekle yükümlüdür. Bizim burada tartıştığımız konu asıl poliçe elinde olmadan trafikte işlem yaptırabilirsin, çevirmede asıl poliçeye gerek yok, kaza anında asıl poliçe gerekli değildir. Bunları anlamak çok mu zor?

Neyse konuyu anlayan anlamış zaten bir siz kalmışsınız anlamayan. Sizin sorununuz zaten belli, haklısınız diyememek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 27 Nisan 2015; 15:40:48 >

• lokum nerden baksan 10 lira
    helal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızmışsın, sinirlenmişsin, gerilmişsin, beklemişsin ama ne hikmetse 1 kutu lokumu görünce yumuşamışsın.. bu da demek oluyor ki adamlar işlerini iyi bilir, 1 kutu lokumla müşteriyi tavlayıp avcunda tutmasını biliyor..
  • kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    zaten parayı verdik. iptal etme geri alma gibi bir şansımız yok. ha özür dilemeseler bir daha buradan sigorta yaptırmazdık heryerde kötülerdik. en azından hatalarını bilip özür dilediklerine göre takdir etmek gerekir. birçok firma müşteri memnuniyetini umursamayarak ticaret hayatında devam ediyor. böyle yapmadıklarına göre en azından bir takdiri hakkettiklerini düşünüyorum. mesele lokum değil. özür dileme meselesidir hatasını kabullenme meselesidir. günlük hayatımda gıda hariç tüm ihtiyaçlarımı internetten alan bir insan olarak bu tarz firmalara pek rastlayamıyorum maalesef.
  • adam 1 lokuma tav olmuş ya :) abi siz kaç yaşındasınız anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

adam 1 lokuma tav olmuş ya :) abi siz kaç yaşındasınız anlamıyorum

Hocam ekstra fıstıklı ama
  • kaç senedir telefon ile yaptırıyorum acenteye.
    Benden bir kaç bilgi istiyor veriyorum. teklif için arıyorlar işime gelen için okey verip, kredi kartı ile ödeme yapıp poliçeyide mail atıyor adamlar. hatta sürekli müşteri olduğum için poliçe bitmeden 1 gün önce arayıp en ucuz şu firma deyip onay istiyorlar yapalım mı diye.
    toplasanız 30 dk'da hallediliyor. Neden bu kadar kastınız ki poliçeyi elinize almak için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 27 Nisan 2015; 22:58:26 >
  • Adamlar işi güzel bağlamışlar.
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    yaşla lokumun ne alakası var kardeşim? farkındaysanız konuyu silmedim duruyor. verdikleri hizmetteki aksamayı belirttim. şimdi de hatalarını farkedip özür dilediler ben de teşekkür ettim. takdir ettim. siz olsaydınız ne yapardınız?
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Aynen böyle yaptırıyoruz bizde. En güzeli ki internetten sigorta olayı çıkmadan önce baya baya kolaylıktı. Şimdi eşitlendi.
  • Aralarında şu diyalog geçmiştir:

"Aha gene yazmışlar lan internette bişiyler. Hay....
    Oğlum al şu 20 lirayı koş oradan lokum mokum bişiy al gel. Kutuya koyak, gönderek gitsin"
  • Ben sigortamjet'e yaptırdım poliçemi zaten ekranda poliçe onaylanınca poliçen hangi şirketten onaylandıysa otomatik bu sitede indirilebilir hale geliyor direk poliçeyi indirebiliyorsun ben bu şekilde A4e yazdırdım ertesi gün akşam büyük bir zarfta poliçelerim makbuzu araç kokusu vs doldurup göndermişler ilgi alaka da çok iyiydi.

Edit: "internet çıktısı olmaz. imzalı onaylı olması gerekir. her şeyin bir prosedürü var." demiş bir arkadaş

İnternet çıktısına da gerek yok tramerde trafik poliçesinin var olması yeterlidir oldu da sistemlerde sıkıntı olur trafik polisi sorgulamada göremezse poliçenizi o zaman başınız ağrır. ben sigortacılık mezunuyum segem serfitikamda var 2 yıl acentelik yaptım şu an acentelere program yapan bir yazılım firmasında çalışıyorum buna dayanarak tecrübelerimle yazıyorum.

bu duruma düşen müşterim olmuştu sigortasını yaptım gelip almadı, polis çevirmiş tramer sistemleri de yoktu beni aradı polisle ben görüştüm polisin telefonuna mail attım polis bıraktı.

Ek Bilgi:
    quote:

Zorunlu olan trafik sigortası, aynı zamanda trafikte bulunduğunuz sürece aracınızda da bulundurulması da şart olan sigorta belgesiydi. Üstelik yanınızda bulunmamasının cezai yaptırımları vardı.
    Ancak yeni uygulamalarla trafik polisleri; araç bilgilerine bilgisayar ortamından ulaşabildiği ve trafik sigortası poliçenizin olup olmadığını görebildiği için bu uygulama ve yaptırımları ortadan kalktı.
    Bu durumdan haberdar olmayan trafik polisleri de yok değil bu yüzden, her ihtimale karşı zorunlu trafik sigortası poliçenizi yanınızda bulundurmakta da elbette fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 28 Nisan 2015; 11:54:02 >

• Firmayı kutluyorum. İnsan olarak beklentimiz zaten bir çift güzel söz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.