Şimdi Ara

interrail olmadan tren yolculuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar . ben azerbaycanda yaşadığım ve oralı olduğum için interrail yapamıyorum . ama avrupa ülkelerini trenle gezmek istiyorum . yani interrailden farklı olarak nasıl yapabilirim ?

• up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dicaprio96 kullanıcısına yanıt
    pek değişen bir şey yok eurail var avrupa dışındakilere.
    gezideyken arjantili elemanlarda vardı 1 aylık almışlardı ama interraile göre biraz daha pahalıydı sanırım.
  • peki gidip ulkelerden tren bileti alarak gezersem ? Eurail , interrail bileti olmadan . Kafama gore ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dicaprio96 kullanıcısına yanıt
    olur tabii.. tren biletleri daha pahalıya gelebilir ama.
    tren yerine otobüslede gidersin şehirler arası.
    şehirler, çok uzak değiller birbirine.

erasmus forumlarına bakarsan bunlarla ilgili bilgiler bulursun.
  • Avrupada her ülkenin bizdeki gibi resmi demiryolu sitesi var Mesela italyanın trenitalia.com portekizinwww.cp.pt biletini internetten alırsan farklı tarihlerde promosyon yapabiliyorlar örneğin , 30 Euroluk bileti 15 Euroya indirebiliyorlar. Eğer bu indirimleri yakalarsan yolculuğunu avantajlı hale getirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhhan

Avrupada her ülkenin bizdeki gibi resmi demiryolu sitesi var Mesela italyanın trenitalia.com portekizinwww.cp.pt biletini internetten alırsan farklı tarihlerde promosyon yapabiliyorlar örneğin , 30 Euroluk bileti 15 Euroya indirebiliyorlar. Eğer bu indirimleri yakalarsan yolculuğunu avantajlı hale getirebilirsin.

iyide promosyon olmasa olmazmı ? mesela ülkeye gittim gezdim şimdi trenle diğer ülkeleye geçmek istiyorum . kafamda bir tarih belirlemek istemiyorum . 3günde kalabilirim . yani ordan bileti alıp başka ülkeye geçersem pahalımı olur ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikaya gemi ile gitmek
    9 yıl önce açıldı
    uzun otobüs yolculuğu(24saat)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicaprio96

quote:

Avrupada her ülkenin bizdeki gibi resmi demiryolu sitesi var Mesela italyanın trenitalia.com portekizinwww.cp.pt biletini internetten alırsan farklı tarihlerde promosyon yapabiliyorlar örneğin , 30 Euroluk bileti 15 Euroya indirebiliyorlar. Eğer bu indirimleri yakalarsan yolculuğunu avantajlı hale getirebilirsin.

iyide promosyon olmasa olmazmı ? mesela ülkeye gittim gezdim şimdi trenle diğer ülkeleye geçmek istiyorum . kafamda bir tarih belirlemek istemiyorum . 3günde kalabilirim . yani ordan bileti alıp başka ülkeye geçersem pahalımı olur ?

bahn.de sayfasından 2 gün sonrasındaki münih -amsterdam arası biletine bakıyorum fiyatı 160 Euro, 1 ay sonrası indirimli 70 Euro istasyondan alacağın için bilet daha da pahalıya gelecek tabiiki sizin tercihinize kalmış bir konu :) ama önceden plan program yapıp biletlerinizi internetten ayarlarsanız seyahatiniz daha ucuz olur.

• quote:

quote:

quote:

bahn.de sayfasından 2 gün sonrasındaki münih -amsterdam arası biletine bakıyorum fiyatı 160 Euro, 1 ay sonrası indirimli 70 Euro istasyondan alacağın için bilet daha da pahalıya gelecek tabiiki sizin tercihinize kalmış bir konu :) ama önceden plan program yapıp biletlerinizi internetten ayarlarsanız seyahatiniz daha ucuz olur.

teşekkür ederim ))

• quote:

merhaba arkadaşlar . ben azerbaycanda yaşadığım ve oralı olduğum için interrail yapamıyorum . ama avrupa ülkelerini trenle gezmek istiyorum . yani interrailden farklı olarak nasıl yapabilirim ?

arkadaş ben Azerbaycan da bulundum.. lakin senin yazı tarzı, Azeri gibi değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMWX6-drive

quote:

merhaba arkadaşlar . ben azerbaycanda yaşadığım ve oralı olduğum için interrail yapamıyorum . ama avrupa ülkelerini trenle gezmek istiyorum . yani interrailden farklı olarak nasıl yapabilirim ?

arkadaş ben Azerbaycan da bulundum.. lakin senin yazı tarzı, Azeri gibi değil..

nasıl yani ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.