Arkadaşlar 7 temmuz çarşamba günü yolcu olarak bindiğim araçta kaza geçirdim.Haber sitelerine bile çıktı.Yolculuk yaptığım araç hafif ticari şirket aracı; çarptığımız araç minibüstü.Kontrolsüz kavşakta sol tarafımıza düşen caddeden geliyordu.Sürücü işi dolayısıyla olsa gerek sürekli bluetooth la telefondan konuşuyordu.Bir anda soldaki yolu köşedeki ağaçlar ve bina nedeniyle görmeyerek minibüsün sağ arka tarafından çarptı ve devrildi.Ben hayatımda ilk kez trafik kazası geçirmenin şokuyla bir süre araçta oturdum.Sürücü sen çantanı bavulunu al uzaklaş dedi.Ben uzaklaşmadım.Polisler geldi.Araçta yolcuydum dedim.Kimliğimi aldılar.Sürücü benim için polislere arkadaşım dedi.Sonradan yanına gidip sorduğumda BlaBlaCar olduğunu söyleme şirketle sıkıntıya girerim dedi.Ambulans geldi.Minibüste haber sitelerine göre 2 hafif yaralı varmış.Onları götürdü.Acil teknisyene bende bir şey var mı kontrol eder misiniz dedim.İsterseniz hastaneye gelebilirsiniz dediler.Eşyalarım olduğu için gitmedim.Şehir içi otobüsüyle geri döndüm.Akşam hastanenin acil servisine gittim.Emniyet kemeri boynumu hafif kızartmıştı.Dizimde hafif torpidoya sürtmüştü.Göğüs kafesimin ve dizimin röntgenini çektiler.Bir şey yok dediler.Ayrıca sürücü sol perde hava yastığı patlamıştı.Toz duman çıkarmıştı.Aracın içinde beklerken de baya soludum.O gün öksürdüm.Neyse hastanede adli olgu bildirim formunu verdiler gittim.Fakat son günler boynumu ve özellikle kulağımı muayene ettirmek istiyorum.İlk gittiğimde aklıma gelmemişti.Dün kalktığımda ve kulaklık taktığımda sol kulağım daha az duyuyor gibi garip hissettim.Devlet hastanesi, üniversite hastanesi veya özel hastanelerden hangisine gitmemi önerirsiniz?Sürücüden muayane ücreti veya Allah korusun sağlıksal bir sorunum olsa ne talep edebilirim? Bu arada kaza olduğundan beri sürücüyle iletişime geçmedim.Başına böyle bir olay gelen varsa yardımcı olursa sevinirim. |
BlaBlaCar'la yolculuk yaparken kaza geçirdim.
-
-
O anda hemen hastaneye gidip kaza raporu alicaktin polislerede sirketin adini söyleyip şikayetçi olucaktin raporla birlikte tutanak tutacaklardi karakolda sonra bla bla nin avukati gelip seni ihya edicekti su anda tatile bahamalara gidecek kadar paran olucakti ama sureci bilmedigin icin duvarlara kafani vur ne diyem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam trollüyorsunuz gibi ama benim önceliğim sağlığıma bir şey olmaması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20MBP98 -- 14 Temmuz 2021; 10:59:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KılarkGeybıl
O anda hemen hastaneye gidip kaza raporu alicaktin polislerede sirketin adini söyleyip şikayetçi olucaktin raporla birlikte tutanak tutacaklardi karakolda sonra bla bla nin avukati gelip seni ihya edicekti su anda tatile bahamalara gidecek kadar paran olucakti ama sureci bilmedigin icin duvarlara kafani vur ne diyemgerçekten mümkün mü böyle bir şey??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağlama demek için giriş yaptım.
Kaç numarasın
Sigortadan Para Almak İçin Arabaların Önüne Atlayan İnsanlar - Dailymotion VideodailymotionSigortadan Para Almak İçin Arabaların Önüne Atlayan İnsanlar - Dailymotion Videohttps://www.dailymotion.com/video/x25jrn0
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçmiş olsun.
Araç şirket aracı ise o aracın sahibi olan şirketten yüklü tazminat alabilirdin. Şöförün başı ciddi belaya girerdi. Şirket aracında yaralanmalı kaza demek ciddi dava demek, bilirkişi gelecek inceleme yapacak avukatlar tutulacak dosya açılacak iş güvenliği devreye girecek vs. kazaya karışan diğer araç da şirket aracıysa ona bile dava açabilirdin.
Uzlaşma yolunda 50-100.000 tlye varan hatta geçen tazminatlar söz konusu avukatının ne kadar iyi olduğuna bağlı.
Bla bla car'dan hak talep edemezsin diye düşünüyorum kayıt olurken o sözleşmeye o maddeyi koymuşlardır. Fakat o şirket aracını kullanan kişi ve şirketine ciddi dava açabilirdin. Belki hala açabilirsin avukatla görüş derim.
3-4 sene önce organize sanayi bölgesinde bir personel arkadaşımız şirket aracıyla kaza yaptı. Kontrolsüz kavşakta çarptığı araç da şirket aracıydı ve çarptığı araç yan yattı. Ciddi yaralanma yoktu fakat önlem alındı ambulans vs. gelmişti.
Karşı tarafın aracında şöför bir kadını almış osb'nin çıkışına bırakacakmış, adam iyi niyetle yaz günü yürümesin demiş yoldan almış.
Kazaya karışınca kadın da cin gibi çıkınca fena davalar geçirmişti o firma hatırlıyorum. Ciddi tazminat ödemişlerdi dosyanın kapanması için.
Onu geçtim bizim şirketi de dava etmişti kadın, ofisimize bilirkişi vs gelmişti uzun ve gereksiz bir sürece dahil olunuyor bu konularda.
Dava açılmasının sebebi de haklıyım haksızım mevzusu değil uzlaşma yoluyla para kopartmak.
Biz uzlaşma yoluna gitmedik dişimizi gösterdik ya davadan vazgeçmişti ya da çok komik bir uzlaşma rakamı ödemiştik öyle hatırlıyorum.
Tekrar geçmiş olsun, bir avukatla görüşün derim hala geç olmayabilir
Bu arada adınız evraklarla geçiyorsa size avukatlar bile ulaşabilir zaten, çok seviyorlar bu tür davaları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem- -- 14 Temmuz 2021; 13:31:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KılarkGeybıl
O anda hemen hastaneye gidip kaza raporu alicaktin polislerede sirketin adini söyleyip şikayetçi olucaktin raporla birlikte tutanak tutacaklardi karakolda sonra bla bla nin avukati gelip seni ihya edicekti su anda tatile bahamalara gidecek kadar paran olucakti ama sureci bilmedigin icin duvarlara kafani vur ne diyemHee sonra korsan taksi kullandığı için polisler müşteriye de ceza kesiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gercekten soyluyorum trol degil hocam sonucta bu bla bla bir sirket ve kullanici sozlesmesi olan bir olay arastirin hak vericeksiniz
Yok hocam uygulama belli zaten adamlar ulkede vergi veriyor taninmis sirket yapmayin etmeyin korsan taksi ne alaka
Tabikide mümkün hocam siz olayi izah ediceksiniz raporlari ile gerisi avukatta hem sirket hemde şoför nanay
@KılarkGeybıl @Kerem- Sağolun arkadaşlar.Benim için önemli olan sağlık.Ne olur ne olmaz diye tekrardan hastaneye kontrole gideceğim.Umarım bir şeyim yoktur.Olursa tabi ki de şikayetçi olmayı düşünüyorum.
-
blabla car kullanmamalı mıyım anlamadım ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: 20MBP98@KılarkGeybıl @Kerem- Sağolun arkadaşlar.Benim için önemli olan sağlık.Ne olur ne olmaz diye tekrardan hastaneye kontrole gideceğim.Umarım bir şeyim yoktur.Olursa tabi ki de şikayetçi olmayı düşünüyorum.
ya işte diyorum gidin raporlarınızı alın şöförüde bla bla dan'da şikayetçi olun bütün sağlık masraflarınızı karşılamak zorundalar tamam ülkede adelet falan yok okeyim ama bu konularda adamı öttürürler yani hakkınızı arayın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X