Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.737
Cevap
48
Favori
187.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chergui

Galiba Imax'te gösterimde iken kıymetini bilen nadir insanlardanmışım.Imax'te 4 kere izledim.Bir çok arkadaşımı bu filme götürdüm zorla.Böyle güzel birşey yaptığım için çok mutluyum.Bu arada bi insan bu filmin soundtracklerini dinlerken hiç sıkılmaz mı ya?Ben sıkılmıyorum.Özellikle piano coverları enfes olmuş.Ya yazacak çok şey var daha da anlatamıyorum.Bu filmi izleyen insanın hayat felsefesi değişir yani o derece.

→ Bu filmi izleyen insanın hayat felsefesi değişir ← ibret aldım bundan ötesi yok

+ 1000000

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasş ne filmmisş yauu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

quote:

Galiba Imax'te gösterimde iken kıymetini bilen nadir insanlardanmışım.Imax'te 4 kere izledim.Bir çok arkadaşımı bu filme götürdüm zorla.Böyle güzel birşey yaptığım için çok mutluyum.Bu arada bi insan bu filmin soundtracklerini dinlerken hiç sıkılmaz mı ya?Ben sıkılmıyorum.Özellikle piano coverları enfes olmuş.Ya yazacak çok şey var daha da anlatamıyorum.Bu filmi izleyen insanın hayat felsefesi değişir yani o derece.

→ Bu filmi izleyen insanın hayat felsefesi değişir ← ibret aldım bundan ötesi yok

+ 1000000

Soundtrack demişken Hans Zimmer efsane bi sanatçıdır zaten. İnterstellar main theme i bende ara ara açar dinlerim. Cooper ın en sonda olayı çözdüğü an ile o müziğin uyumu. İzlemeyen anlamaz

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    +

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

quote:

+ 1000000

Soundtrack demişken Hans Zimmer efsane bi sanatçıdır zaten. İnterstellar main theme i bende ara ara açar dinlerim. Cooper ın en sonda olayı çözdüğü an ile o müziğin uyumu. İzlemeyen anlamaz

Zimmer için + 1

• Alıntı

Ölümcül radyasyon

Kara deliğin çevresinde yörüngeye giren ışık halkalarına ek olarak, ekvator düzlemindeki parlak birikim diski de güneş gibi ışık saçıyor. Ancak maddenin sarmallar çizerek düşmesini ve bu süreçte ışık saçmasını karadeliğin kendi çevresinde dönmesine borçluyuz. Dönmeyen bir kara delik bu tür bir birikim diski oluşturmazdı.

Milyonlarca derece sıcaklıktaki birikim diski aynı zamanda termonükleer bomba gibi X-ışınları da saçıyor. X-ışınları her ne kadar gama ışınları kadar enerjik olmasa da dünyadaki canlıları öldürecek kadar zararlı. Radyasyon tehlikesi bir yana, karadeliğin çevresinde dönen bir gezegenin hayatın gelişmesi için yeterli ısı ve ışık alması imkansızdır. Filmin en zayıf yanlarından biri bu.

Filmdeki gibi madde yutan aktif kara delikler zararlı X-ışınları saçıyor. Böyle bir kara deliğin çevresinde hayata elverişli bir gezegen bulmak imkansız, ama fizikçi Kip Thorne’u danışman olarak suçlamayalım. Belki bu film yüzde 100 gerçekçi değil, fakat o kadar gerçekçi olsaydı iyi bir hikaye çıkmazdı.

Yararlı bir konu

Devamını mutlaka okuyun

http://khosann.com/interstellar-gosterimde-sizlere-filmdeki-gorsel-efektlerin-fizigini-anlattim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 23 Mart 2017; 11:36:12 >

• soundtrack'in filmi var demek isterdim ama malesef,
    hem fim hem soundtrack muhteşem, hans zimmer modern çağın mozartı bence.
  • film geçenlerde amerikada bir yerde tekrar 70mm gösterime girdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

film geçenlerde amerikada bir yerde tekrar 70mm gösterime girdi.

Keşke bize'de gelse bu sefer kaçırmam Bu arada bende bir hans zimmerin bir çok müziğini ara ara dinlerim iyi geliyor
  • Üstadı canlımsı izlemek ayrı keyif..

• Ya yine izleyesim geldi. Hafta sonu firsat bulursam tekrar izlicem:)) manyak gezi geldim.💃💃

• Dun gece bidaha izledim.

Muhtesem film....

• Eski sınıf arkadaşım bu filmi izledikten sonra gaza gelip fizikçi olacağım ben dedi ve şuan fizik okuyor. Ders notları rezalet ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbeng

Eski sınıf arkadaşım bu filmi izledikten sonra gaza gelip fizikçi olacağım ben dedi ve şuan fizik okuyor. Ders notları rezalet ama.

Güzelmiş Ben de bu filmi ilk çıktığında izledikten sonra çok etkilendim, bilime ilgim tavan yaptı ve hedefim fizik bölümü oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 26 Mart 2017; 0:53:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

quote:

Eski sınıf arkadaşım bu filmi izledikten sonra gaza gelip fizikçi olacağım ben dedi ve şuan fizik okuyor. Ders notları rezalet ama.

Güzelmiş Ben de bu filmi ilk çıktığında izledikten sonra çok etkilendim, bilime ilgim tavan yaptı ve hedefim fizik bölümü oldu

Avatarınıza bakılırsa kimya da okuyabilirsiniz. Ben de istiyordum bilim insanı olmak ama maalesef başarılı birisi değilim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ratch

quote:

Avatarınıza bakılırsa kimya da okuyabilirsiniz. Ben de istiyordum bilim insanı olmak ama maalesef başarılı birisi değilim

Yok kimya olmasın Ben de pek güvenmiyorum kendime fizik konusunda ama hedef olarak düşündüğümde başka bir şey gelmiyor aklıma. Bakalım hayırlısı

• Şu film aklıma geldikçe çıldırıyorum hani zor bi sınavı geçersinde düşünmek istemezsin ya onun gibi yoksa oturup tekrar izleyecem :p

• Uzay ile alakalı en iyi filmlerden bir tanesi
  • Blu ray filmi alalı tam iki yıl oldu → Zaman ← ne çabuk geçiyor

[simage]
     Interstellar (2014) | Yıldızlararası
    [/simage]

[simage]
     Interstellar (2014) | Yıldızlararası
    [/simage]

• Benim için Blu-Rayi alınabilecek nadir filmlerden . Gerçi Blu-Ray oynatıcıda yok
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.