Bildirim
Interstellar (2014) | Yıldızlararası (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yıl bitti. nerde kaldı bu film yahu_???? -
azzz kaldı
yıl bitti demek içinde aralıkta olmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 22 Ekim 2014; 18:06:28 > -
Bekle bekle sonunda vakit geldi, şuracıkta sayılı günler kaldı. Gelse de izlesek artık -
aynen birkaç gün öncesinden ortalarda bilet kapacağız -
-
Amerika da tanıtım günündeki gibi bir IMAX deneyimi yaşamak isterdim..Çok merak ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Beistrich
quote:
Orijinalden alıntı: berkmert737
quote:
Orijinalden alıntı: LittleThings
Imax de muhtesem olucak
istanbul yada izmir herhalde.
bende soracaktım bu ANKAMALL IMAX işi ne olacak hala tadilatta ve ne zaman açılacak bilen var mı?
Tadilat mı Hobbit için Eskişehir'den oraya gitmeyi düşünüyordum veya bu film için de gidebilirdim ama olmadı bu, bence bu filmlere kadar en kötü Hobbit'e kadar o tadilat biter.
İstanbula gelirsiniz ? Hemen hemen aynı uzaklık.
-
Sınav haftasına denk geliyor ama izlmeye çalışacağım. -
O tanıtımdaki gibi bir his alamamazın nedeni digital ımax olması mı ?
Evet bizdekiler digital.
3 Imax izledim,tek güzel yani 3D fazla sırıtmıyor görüntü & ses...Yani gerçeklik olmuyor yine.Bunun nedeni acaba ne merak ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: berkmert737
quote:
Orijinalden alıntı: LittleThings
Imax de muhtesem olucak
istanbul yada izmir herhalde.
bende soracaktım bu ANKAMALL IMAX işi ne olacak hala tadilatta ve ne zaman açılacak bilen var mı?
Tadilat mı Hobbit için Eskişehir'den oraya gitmeyi düşünüyordum veya bu film için de gidebilirdim ama olmadı bu, bence bu filmlere kadar en kötü Hobbit'e kadar o tadilat biter.
İstanbula gelirsiniz ? Hemen hemen aynı uzaklık.
Düşünebilirim bak kaç saat sürüyor Eskişehir'den İstanbul? Orda tanıdıklarda var hem beraber giderim.
-
İstinye Park IMAX'den yer ayırttım bugün, sadece yılın filmini beklemek kaldı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi, dijital de olsa ses konusunda aynı kalitede, ancak görüntü konusunda aynı şey söylenemez, dijitalde filmin bir pixel ölçüsüyle ölçülen boyutu var, tamam çok yüksek çözünürlük bile olsa belli bir çözünürlüğü var.
ancak 70mm film kullanılan imax de görüntü film üzerinde ve o film için çözünürlük diye bir şey yok, ışığın yansıttığı tüm detaylar filme de işlenir. bunu tam olarak belgeseller gibi özel efekt bilgisayar teknolojilerine gerek olmayan yayınlarda görebiliriz. projektörden çıkan ışık filmden geçerken üzerindeki her detayı da perdeye yansıtır aynı işlendiği gibi.
şimdiki sinema sektöründe ise film işi yeni nesil efektli filmler ile tarih oldu, her şey dijital. yoksa imax filmini alete yüklemek için fortlif gerekiyordu.
son olarak yeni salonlardaki görüntü (marmara park, akasya) istinyedekinden daha iyi.
-
Jonathan Nolan bu senaryoyu yazabilmek adına bir üniversiteden fizik dersleri almış. -
quote:
Orijinalden alıntı: L@STREVENGE
Jonathan Nolan bu senaryoyu yazabilmek adına bir üniversiteden fizik dersleri almış.
Bu insanların bu ciddiyetine hayranım arkadaş.
Adam film yapabilmek için fizik dersi alıyor. Bir diğeri rolüne hazırlanmak için gecelerce uykusuz kalıyor sonra hayatını kaybediyor. Sırf rolüne bürünebilmek için rolüne benzeyen insanların arasında bir süre gizlice yaşayan oyuncular var. Hayran kalıyorum cidden.
Bizimkiler bırakın ders almayı gider ders bile verirler o derece bilgililer... -
Gerçekten büyük saygıyı hakediyorlar.
Bu arada rolüne hazırlanmak için gecelerce uykusuz kalıp hayatını kaybeden kim merak ettim? -
quote:
Orijinalden alıntı: BayJupiter
Sınav haftasına denk geliyor ama izlmeye çalışacağım.
Aynen John Waynen -
Benim de tam sınav haftası ama bu filmi kaçırmamaya çalışacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Orijinalden alıntı: L@STREVENGE
Jonathan Nolan bu senaryoyu yazabilmek adına bir üniversiteden fizik dersleri almış.
Bu insanların bu ciddiyetine hayranım arkadaş.
Adam film yapabilmek için fizik dersi alıyor. Bir diğeri rolüne hazırlanmak için gecelerce uykusuz kalıyor sonra hayatını kaybediyor. Sırf rolüne bürünebilmek için rolüne benzeyen insanların arasında bir süre gizlice yaşayan oyuncular var. Hayran kalıyorum cidden.
Bizimkiler bırakın ders almayı gider ders bile verirler o derece bilgililer...
Ben de hayranım.İşlerini en iyi şekilde yapıyorlar.Adam sahneleri gerçek çekiyor,senaryoyu en sağlam şekilde hazırlıyor.Helal olsun valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Gerçekten büyük saygıyı hakediyorlar.
Bu arada rolüne hazırlanmak için gecelerce uykusuz kalıp hayatını kaybeden kim merak ettim?
Heath Ledger. Kara Şövalye'deki Joker rolüne hazırlanabilmek için uykusuzluk çektiği bu yüzden reçeteli ilaçlar kullandığı söylendi o dönemde. İlaçlarını yanlış kullandığı için öldüğü de söylendi, ilaçlarını kullanmadığı için öldüğü de. Kara Şövalye Ledger öldükten bi kaç ay sonra vizyona girmişti. Oynadığı Joker rolüyle hafızalara kazındı adam cidden.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X