Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.730
Cevap
48
Favori
186.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puan açılış için çok iyi değil ayrıca sadece galadan 2bin oy çıkması mantıksız yani oylarin çoğu izlemeden atılmış . Film gösterime girdikten 3-5 ggün sonra kendini belli eder . Yani bir 10 - 15 gün arası bakmak lazim .

Bunun dışında Godzilla örneği sadece 2 günlük oy oranıyla bakmamak lazim . O film 1 hafta içinde kendini belli etmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Filmlerin ilk başta o kadar yüksek puanla başlamasının sebebini hala anlamadınız değil mi?

Stüdyo para veriyor gelip oraya 10 basıyor adamlar. Godzilla bunun en büyük örneği.

yaw kardeşim bahsettiğiniz adam Christopher Nolan .......

yaz alt alta filmlerini oy veren sayısını ve IMDB puanını..

şimdi 9,6 dan 8,8 e düşünce film iyi değildi mi diyeceksinz. Soru şu olmalı IMDB 250 de kaç numarada olacak ve kaç hasılat yapacak

• Rottantomatoes'da Rating'i %69 şu an...

Nasıl ki Spielberg'ün, James Cameron'ın, Ridley Scott'un falan kötü filmleri varsa, bu adamından olacak. Her şeyini ilahlaştırmak vazgeçin artık.

Filmi gidip izler bakarsınız. Hemen yok 9.9 9.7 işte C.Nolan farkı derseniz kusura bakmayın ama abartıyorsunuz derim.
  • Hayatını IMDB'ye endeksleyen tayfa gelmiş. Marvel dahil tüm büyük yapım şirketleri IMDB'ye para ödüyorlar. Bu tamamen premier havasını izleyiciye yaymak için yapılan bir gövde gösterisidir. Ne zaman film sinemalara gelir, o zaman yavaş yavaş aşağı doğru seyrelir ve başarısına göre çok düşer ya da biraz düşüşle bitirip sabit kalır. Bazıları Tarantino, Nolan filmlerine hiç izlemeden bile 10 puan verebiliyorlar. Bu tarz fan kitlesinin etkisi yüzünden zaten Top 250 listesini şu an Marvel filmleri ele geçirmiş vaziyette.

Nolan'ı çok beğenirim fakat böyle adama sanki sinema dehası gibi yaklaşmak tamamiyle saçmalık. Bir şeyler izleyin, okuyun biraz yahu zor şeyler değil bunlar.
  • Metacritic notu 77 (en düşüğü 25), Rottentomatoes ise 69. Büyük ihtimalle ilk 250'ye girecektir ama şuanki IMDB puanı bile ilk 250'de 1 numaraya yerleşmesi için yeterli değil, diğer sitelerde de görüldüğü gibi beğenmeyenler var, muhakkak düşecektir puan. Tabii bütün forum kendi kendine gelin güvey oldu. İlk 250'de 1 numara nedir? Beklentilerinizi bu kadar yüksek tutarsanız hayal kırıklığı yaşarsınız tabii. Yabancılarda da bazıları Nolan'ın kariyerinin bittiğini söylemiş, bu da yanlış. Bir tane filmde beklentileri karşılayamadı diye (ki kesin değil, şuanki durum öyle gösteriyor) kariyer bitirmek nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Hayatını IMDB'ye endeksleyen tayfa gelmiş. Marvel dahil tüm büyük yapım şirketleri IMDB'ye para ödüyorlar. Bu tamamen premier havasını izleyiciye yaymak için yapılan bir gövde gösterisidir. Ne zaman film sinemalara gelir, o zaman yavaş yavaş aşağı doğru seyrelir ve başarısına göre çok düşer ya da biraz düşüşle bitirip sabit kalır. Bazıları Tarantino, Nolan filmlerine hiç izlemeden bile 10 puan verebiliyorlar. Bu tarz fan kitlesinin etkisi yüzünden zaten Top 250 listesini şu an Marvel filmleri ele geçirmiş vaziyette.

Nolan'ı çok beğenirim fakat böyle adama sanki sinema dehası gibi yaklaşmak tamamiyle saçmalık. Bir şeyler izleyin, okuyun biraz yahu zor şeyler değil bunlar.

doğru "esaretin bedeli" de DC Comics değil miydi, yok yok Marvel di....

yada saydırmayın bana Nolan ın , Ridley Scott un , James Camerun vs. nin IMDB 250 deki filmlerini...

• IMDB puanı önemli değil.

Filmin izleyenlerde yapacağı etki önemli.
    Kimi izleyici hiç sevmeyecektir.
    Kimisi çok sevecektir.

Senaryoda her zamanki gibi boşluklar olacaktır bu Nolan'ların en büyük eksi tarafı büyük birşeyler yaparken mutlaka hataya düşüyorlar.

Filmin artıları ile eksileri yan yana koyunca ortalama bir film olacağı görüşündeyim.
    Ama görsellik içerip içi boş senaryolu filmlere göre daha iyi olacağına eminim.

İzleyen zevk almaya ve anlamaya çalışsın derim bu tür filmlerin tüm amacı budur.
  • İntersteller demek ki iyi bir film olmuş. Yok imdb'ye para vermiş, yok oyu fazla, yok öle yok böyle nedir filme kastınız anlamadım ki! En fazla düşeceği 8.5'dir bu saatten sonra. Abartıldığını düşünen gitmesin, izlemesin zorla değil. Bunu Nolan hayranlığıyla söylemiyorum ama gidin bir dehttp://www.imdb.com/title/tt1951265/?ref_=vi_tt_t bu linkte ki açlık oyunlarının sayfasına bakın sizce açlık oyunları mı reklam anlaşması yapmış imdb ile yoksa İntersteller mi? Nolanların daha önceki projelerini biliyoruz zaten. Sırf fragmanı hoşunuza gitmedi diye filme olmamış deme hakkınız yok. Asıl metacritic gibi sitelerin oylarına bakılmaz. Çünkü onlar para ile çalışan editörlerin puanlarını içeriyor. Başta da söylediğim gibi filmi çöp olarak görüyorsanız sebebini bilmiyorum ama burada filmi baltalamanıza hiç gerek yok. Tepkinizi filme gitmeyerek gösterin.

• imdb'de bu filmin en kötü düşeceği 8.8 falandır ki buda çok iyi bi film olduğunu gösterir merakla bekliyoruz bakalım 1 hafta kaldı nerdeyse
  • şaka maka az kaldı çıkmasına; çıksında gidelim, bakalım nasılmış film
  • Yıllardır film izler ederim, IMDB'yi film sıralamak dışında başka amaç için kullanmadım, oradaki puanlar bana hep önemsiz gelmiştir.
    O yüzden Interstellar'ında kaç puan alacağı umrumda değil. konuşmaya bile değmez.
    Nolan'ı ilahlaştıranlarla, şu adam kötü film yapsa da yerden yere vurup rahatlasak diyen iki tayfa her yerde var. çokta sıktılar artık.
    Filme şunun şurasında 7 güncük kaldı. Bilim kurgu açlığımı giderip zevk almaya, yeni bir şeyler öğrenmeye çalışacağım.
    Beklemekten ve meraktan beyin hücrelerimiz soldu
  • Puanı 6 olsana ne olacak 9 olsa ne olacak ? Ne olacak yani onu anlamıyorum.Egonu puanlamı tatmin edeceksin ? :)
  • Tanımadığın bilmediğin yönetmen, senaristlerin bir filmini izleyeceksiniz imdb puanı bence çok önemli oluyor. Ama zaten yönetmenini tanıdığınız ve çekim tekniğini falan sevdiğiniz adamın filminin imdb puanı düşük olsa benim için bir önemi yok. Zaten ben onun filmlerini seviyorumdur çünkü. Ben ne filmler gördüm imdb puanı 7 den az ama 8 lik filmler. İmdb puanı bir kriterdir dikkate almak lazımdır ama tamamen bu film kötü bu film iyi demenize gerek yoktur. Örneğin esaretin bedeli, ucuz roman bence ilk 50 ye girecek filmler değildir ama seven seviyor işte. Şimdi nolanın yapacağı her film benim hoşuma gidiyor diye haşa ilahlaştırmak ne saçma bir sözdür arkadaş.

• Su marsgate sitesi cidden felaket, sorunlu durduk yere ucret aliyor ?
    Cuma gunune bilet alayi dedim alamadik ayrica 1, 5 lira ucret kesildi ..zaten cuma gunune simdiden alirsam turkcell prof kampanyasini kullanamayacagim.ama kullanmayi beklersem de bu sefer yer kalmayacak

• Şu tv spot'ta ki müziğin adını bilen var mı?

Bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim..

https://www.facebook.com/video.php?v=928735990487425&set=vb.599055856788775&type=2&theater
  • Türkçe websitesi'de açılmış...

http://wwws.tr.warnerbros.com/interstellar
  •  Interstellar (2014) | Yıldızlararası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Rottantomatoes'da Rating'i %69 şu an...

Nasıl ki Spielberg'ün, James Cameron'ın, Ridley Scott'un falan kötü filmleri varsa, bu adamından olacak. Her şeyini ilahlaştırmak vazgeçin artık.

Filmi gidip izler bakarsınız. Hemen yok 9.9 9.7 işte C.Nolan farkı derseniz kusura bakmayın ama abartıyorsunuz derim.

Rotten 74 olmuş, ayrıca İmdb'de de 5.044 kişi oylamasına karşın puanı 0.1 düşerek 9.5 oldu. En kötü 9'a kadar düşer.Çok büyük bir sürpriz olmasa garanti İmdb top 10'da film. Yani Christopher Nolan'ın kötü bir film yaptığını ancak rüyanda görürsün.
    Tek üzüldüğüm nokta The Dark Knight'ın da bu filmin ilk 4'e girmesi durumunda 5. sıraya düşecek olması.

• Bilmeyen yoktur ama dikkatimi çeken ilginç bir bilgi:

Yıldızlararası, aslında 2006 yılında Steven Spielberg'ün geliştirmeye başladığı bir projeyken, daha sonra yönetmenin programındaki çakışmalar nedeniyle Christopher Nolan'a devredildi. Spielberg, Nolan'a teklifi kendisi götürmüş ve Nolan da anlaşmayı imzalayarak yapımın yönetmenliğini sürdürerek tamamladı.
  • Puanı maksimum 8.7 veya 8.8 olur.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.