Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.737
Cevap
48
Favori
187.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Puanı maksimum 8.7 veya 8.8 olur.

Cuma gününe kadar belli olur artık.Ama 9'un altına düşeceğini sanmam. Kötü filmlerde puan düşüşü fazla oluyor. Godzilla 9.6 ile gelmişti.Şimdi 7 civarı bir şeye kadar düşmüş.

Abartmakta üstümüze yok. 8.7-8.8 o da Nolan zorlamasıyla.

• Daha filmi izlemeden puan yorumuna girmişsiniz,şuan olan puanı faso fiso. Godzilla'da 9+ puan vardı.Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum.
  • günümüz gençliğinin eli de amma bol ha, the fault in our stars gibi bir filme millet basmış puanı! filmin neresi 8.1 ise artık....

halk böyle olunca nolan da, tarantino da böyle overrated yönetmen olur çıkarlar.
  • Cuma gün ki puan hic birşey kanitlamaz . O gün mi htemelen filmin ortalaması da artar . En az bir 15-20 kasima kadar beklemek lazim mantıklı bir analiz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah filmin sonu düzgün olur.Hiç beğenmiyorum Nolan filmlerinin sonlarını.Yok hala rüyada ,yok değil,Batman öldü,Hayır ölmedi.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    imax de türkçe film olmaz, en fazla film öncesi reklamları türkçe izlersin. filmler hep altyazılıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheel

quote:

Orijinalden alıntı: berkmert737

bencede yılın en iyi filmi geliyor...

işin içinde Nolan kardeşler, mathew, anne, cain, zimmer var....

(zimmer i salladım, ama nolan başkasıyla kolay kolay çalışmaz)

hans zimmer'dan iyisi varsa söyleyin biz de dinleyelim.

"salladım" derken bu filmde onunla çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Ondan iyisi yok zaten.

zimmer i yerdiğimi mi çıkardın bu cümleden ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Bende ilk gündne izleyeceğim kesinlikle

avengers ve hobbit te güzeldi ama bu 3 film ayrı dalda oynuyor... yani 3 ünü birbiriyle karşılaştırmak zor.

zimmer'ı salladım ne demek? Hans Zimmer olunmaz bir kere o adam gibisi yok ve olmazda. Çok büyük bir isim o... (sırf ost için man of steel'i 2. kez evde izleyeceğim bluray full hazır) hans zimmer rules!

ayrıca şöyle birşey var "meme" vardı hatta ama bulamıyorum.. şöyleydi "Eğer Christopher Nolan değilsen bu 3 büyüğü bir araya getirip çalışamazsın"

Legendary Pictures
    Paramount Pictures
    Syncopy

edit: adam 3d çekmiyor diyede bazı "ergen" bireyler ağlayıp duruyor.. Christopher'ın filmlerinde aldığı bu karara sonuna kadar katılıyorum.. 3d sinemada bana göre leş.. 3d bence en iyi evde digiturk plus belgesellerde iyi gider ya da nvidia 3dvision2 ile oyun oynarken vs.

O time müziğini her dinlediğimde kendimden geçiyorum, üstüne de dark knigt sountrack çakıyorum

• 4 gün 7 saat
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    bu time ın 5.1 dts hd master ı sana mı atmıştım istemiştinde? eğer yoksa atayım hemen..

bilindiği üzere inception bonus bluray disc i dolsun diye hans ile çalışmışlar inception ost sini 5.1 loseless dts hd master formatında yapıp koymuşlar.. bende var isteyene atabilirim pm atmanız yeterli

hatta bu ost nin bende vinyl (plak) tan kayıpsız riplenmiş versiyonuda var flac olarak.. tine orada 90 mb kusur.. bonus 5.1 dts hd master da ise 120 mb kusur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

bu time ın 5.1 dts hd master ı sana mı atmıştım istemiştinde? eğer yoksa atayım hemen..

bilindiği üzere inception bonus bluray disc i dolsun diye hans ile çalışmışlar inception ost sini 5.1 loseless dts hd master formatında yapıp koymuşlar.. bende var isteyene atabilirim pm atmanız yeterli

hatta bu ost nin bende vinyl (plak) tan kayıpsız riplenmiş versiyonuda var flac olarak.. tine orada 90 mb kusur.. bonus 5.1 dts hd master da ise 120 mb kusur..

Hocam atarsanız çok iyi olur. Flac müzik bulmak zaten zor üstüne böyle bi şaheser olunca süper olur. Yalnız bende 5+1 yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 2 Kasım 2014; 17:49:00 >

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    sadece time mı yoksa tüm ost mi?

5.1 alınca da dinlersiniz.. nolmuş?
  • Christopher Nolan açık ara bir sinema dehasıdır. Bunu kabul etmek bazılarına neden bu kadar zor geliyor anlayamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

"salladım" derken bu filmde onunla çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Ondan iyisi yok zaten.

evet.

• bunu atacaktım şimdi .. öldüm dirildim.
  • quote:

quote:

quote:

haha bende aynı o şekil düşündüm.dedim adam zimmer i beğenmiyor dalacaktım kafa göz

• Az kaldı az

• Vay be bi kaç gün kaldı resmen, sırf filmi çıktığı gibi izlemek için bu hafta tatil yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

quote:

quote:

quote:

haha bende aynı o şekil düşündüm.dedim adam zimmer i beğenmiyor dalacaktım kafa göz

en iyiler, en iyilerle çalışır normaldir.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.