Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.730
Cevap
48
Favori
186.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Ankamall Cinemaximum tadilatta olduğu için IMAX işi yalan oldu.

Aynen ya,mok vardı bu zamanda tadilat yapmaları.
    Eğer tadilattan sonra yine aynı olduğunu görürsem yıkarım ortalığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Android oyunu da güzelmiş Gemiyi yörüngeye oturtmalar, Güneş enerjisi toplamalar, solucan deliklerinden geçmeler, kara deliğin çekimine kapılmalar, kendi gezegenlerimizi, uydularımızı, astroidlerimizi, yıldızımızı oluşturmalar, yörüngeyle oynamalar, gemimizi geliştirmeler on numara olmuş.

ben beceremedim bir türlü.pc oyunlarına alışmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Android oyunu da güzelmiş Gemiyi yörüngeye oturtmalar, Güneş enerjisi toplamalar, solucan deliklerinden geçmeler, kara deliğin çekimine kapılmalar, kendi gezegenlerimizi, uydularımızı, astroidlerimizi, yıldızımızı oluşturmalar, yörüngeyle oynamalar, gemimizi geliştirmeler on numara olmuş.

ben beceremedim bir türlü.pc oyunlarına alışmışım.

Çok da zor bir oyun değil hocam. Ama şu son karadelikler beni zorlamaya başladı. Benim Samsung Nexus'u kastırıyor oyun. Gemiyi tamamen geliştirdim pek iştah kalmadı ama bakalım biter herhalde bu oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• asus z6 da gemiyi gezegene bile indiremedim. küçücük nokta. telefonda oyun iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

asus z6 da gemiyi gezegene bile indiremedim. küçücük nokta. telefonda oyun iş değil.

Gezegene indiremezsin zaten yörüngeye yerleştireceksin. Kırmızı buton yavaşlatıyor yeşil buton hız veriyor. Gezegen ya da Güneş artık hangisinin yörüngesine yerleştireceksen yaklaştığınds yavaşlatacaksın. Zaten geminin rota beyaz çizgi olarka görünüyor. Gezegenin ya da yıldızın yörüngesine yaklaşınca zaten rota yamuluyor cisimlerin yerçekimlerinden dolsyı hatta hızı ne kadar düşürür ve cisme ne kadar yskın tutarsan o kadsr çok yamukuyor. Cisme yaklaşınca zaten sarı bir şerit olarka yörüngesi görünüyor. Rotanı yani beyaz çizgini bu sarı şerite göre ayarlayacaksın. Yerine göre hız keseceksin yerine göre hızlandıracaksın. Yörüngeye yerleşebilmesi için de o sarı çizgi içinden hiç çıkmadan bir süre kalman lazım yani dolanman lazım. Bu süre de zaten sarı çizgi üzerinden daha mat bir sarı çember ortaya çıkıyor "loading" hesabı. Bu sarı şerit de tamamlanınca gemin yörüngeye oturuyor. O mavi küçük noktaları toplayarak da gemini geliştiriyorsun. Biraz el alışkanlığı da lazım tabi. Yörüngeye teğet gir ve yavaşlayarak gir. Fazla yavaşlarsan da hız ver. Bas-çek yapacaksın bazen biraz bekletip bazen sadece çok hızlıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Kasım 2014; 2:21:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Hawking'te premiere katılmış. çoluğunuzu çocuğunuzu, sevgilinizi, ninenizi alıp filme gidin diye nasihatta bulunmayı da ihmal etmemiş

Interstellar (2014) | Yıldızlararası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 5 Kasım 2014; 3:31:04 >
  • imax biletimi aldım bekliyorum
  • Cok guzel film

• cumartesi günü için marmarapark ımax için bilet almak istiyorum tarihi seçiyorum fakat bilet alamıyorum istinyepark ımax için bilet alınabiliyor bilgisi olan varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

quote:

Tadilat aylardır devam ediyor bitmedi gitti yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

quote:

Tadilat aylardır devam ediyor bitmedi gitti yav.

Aynen ya Ocak 2015'de açılacakmış,Hobbit'de kaçacak heralde.

• anne baba kardeş gitmeyi istiyordum annem izlemem diye tutturdu yahu trailer lardı beğenmişti ama .. olmadı kardeş, yeğen alacam filme cuma ya belli olurda sabah gibi gider biletleri akşam için alırım.. daha hangi sinemada olduğunu bilmiyorum..
  • Biletler satışa çıktı, zaman kaybetmeden al istersen yoksa ortalardan yer bulamayabilirsin. arkadaşlarla imaxten vakit kaybetmeden aldık.
    Rahat rahat filmi bekliyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 5 Kasım 2014; 18:03:14 >
  • merak etme dostum benim yer kktc kimse duymamıştır ve bilmiyordur bile bu filmi

sinema kültürü yok bizde malesef, hobbitte bile insnalar gelmiyor fazla.. sadece fast and furious a ilk gün gitmeyeceksin çünkü spor arabalar doluyor park edecek yer kalmıyor kavga falan çıkıyor tek yol geliyorlar vs bizim memlekette film kültürü böyle..

not: ha birde avengersda doluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 5 Kasım 2014; 18:22:32 >
  • İncir reçeli ful çeker bu film çekmez bu ülkede
  • Yılın filmi,uzun zamandır bekliyorum.Vizyona girdiği ilk gün gitmeyi isterdim ama sınavlardan dolayı sonraki haftaya kalacak büyük ihtimal.
    En çokta Hans Zimmer'in muhteşem müziklerini merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

İncir reçeli ful çeker bu film çekmez bu ülkede

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar akşamı filmdeyim inşAllah.Pazar akşamı kalabalık olursa,pazartesi sabah giderim.Hem boş olur hem de kola cips seslerini duymamış olurum film boyunca.

• Bu nasıl bir nick' tir birader? Gece gece sesli güldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg özel gösteriminde IMAX de izledim az önce.

görsel olarak inanılmazdı. gerçekten muazzam..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.