Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.736
Cevap
48
Favori
187.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Interstellar dan yeni geldim, özel ön gösteriminden. ben 9.5/10 veririm sci-fi sevdiğim için.
    film hakkında, konusu bayağı derin ve bilim kurgunun zirvesine çıkmışlar. nolan filmlerinden bildiğimiz üzere gerilim de yer yer vardı. genel işleyiş batman ve inceptionda gördüğümüz gibiydi. trailer da gördüğümüz makinenin esprileri çok iyiydi, toplarsak eksik, olmamış diyecebileceğim bir nokta yoktu.
    önceden uyarayım, film çok uzun, bilim kurgu sevmeyenler sıkılıp gidebilir, hatta çoğunuz fizik hakkında konuşulanları anlamayacaktır, çünkü beraber gittiğim iki mühendis arkadaşım bile sıkıldılar son 30 dk sı hariç. aksiyon bekleyen arkadaşlar aksiyon bulamayacaklar. çünkü uzayda savaşacak kimse yok.

sormak istedikleriniz olursa yorum olarak sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Interstellar dan yeni geldim, özel ön gösteriminden. ben 9.5/10 veririm sci-fi sevdiğim için.
    film hakkında, konusu bayağı derin ve bilim kurgunun zirvesine çıkmışlar. nolan filmlerinden bildiğimiz üzere gerilim de yer yer vardı. genel işleyiş batman ve inceptionda gördüğümüz gibiydi. trailer da gördüğümüz makinenin esprileri çok iyiydi, toplarsak eksik, olmamış diyecebileceğim bir nokta yoktu.
    önceden uyarayım, film çok uzun, bilim kurgu sevmeyenler sıkılıp gidebilir, hatta çoğunuz fizik hakkında konuşulanları anlamayacaktır, çünkü beraber gittiğim iki mühendis arkadaşım bile sıkıldılar son 30 dk sı hariç. aksiyon bekleyen arkadaşlar aksiyon bulamayacaklar. çünkü uzayda savaşacak kimse yok.

Aman spoiler verme de hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Interstellar dan yeni geldim, özel ön gösteriminden. ben 9.5/10 veririm sci-fi sevdiğim için.

abi sen spoiler'ın dibini vermişsin, salak mısın?

Sayenizde mesajı okumadım hocam, sağolun
    Edit: Okudum spoiler yok ama okumamakta yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 7 Kasım 2014; 0:00:41 >

• Nesi spoiler adamin yazdiklarinin? Filmin konusunun uzaylilarla karsilasma olmadigini bilmiyormuyuz zaten?

• Terbiyenizi takının beyler.Ortada spoiler falan yok,abartmayın herşeyi.
  • 9.3 le girmiş la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük gün sonunda geldi.
  • neresi spoiler ya hu, bilim kurgu filmi, yıldızlar arası gidilen bir konu, uzayda savaşacak kimsenin olmadığı gerçeği mi spoiler.
  • Acaba hangi fragmanlari izleyecegiz ?

• 1.5 yıl bekledim iki gün daha bekleyebilirim.
  • Türkiyede ne zaman vizyona giriyordu bu film bugün değil mi?
  • Imdb puani 9.2 suan 20k kisi oylamis

• Nasıl ankamall kapalı olur ya hobbite yetişir mi dersiniz ankaralılar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Imdb puani 9.2 suan 20k kisi oylamis

8,7 veya 8,8 olacaktır

• estefanik kullanıcısına yanıt
    Hobbitin vizyonda ne kadar kalacagina bagli.

Ama ilk geldiginde izleyemeyecegimiz kesin.

• 14 15 akasya beklemedeyim..bilimkurgu sevmem bakalim ne olacak

• IMDb rating 9,2 ve 23 bin kişi tarafından oylanmış. 8,5 ve üzerinde kalır gibime geliyor. Film içeriği hakkında bilgi ve spoiler verecek arkadaşlar lütfen üst kısımdaki "Spoiler" butonuna tıklayıp bu kodlar içerisine yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

IMDb rating 9,2 ve 23 bin kişi tarafından oylanmış. 8,5 ve üzerinde kalır gibime geliyor. Film içeriği hakkında bilgi ve spoiler verecek arkadaşlar lütfen üst kısımdaki "Spoiler" butonuna tıklayıp bu kodlar içerisine yazsın.

İlkin 9,6 ile giriş yapmıştı. Özellikle 40 yaş üstü bayanlar 6 puan veriyor ortalama olarak. Bayanlar puanı düşürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 7 Kasım 2014; 13:08:18 >
  • Öğrenci adam için 23liraya imax bileti almak biraz lüks geldi.Optimum Avşar'da 7 liraya 3D izleyebiliyoduk ama orada da yok bu film.
  • Aksam istinye park imax hemde vizelerim bugun bitiyorken

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.