Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.730
Cevap
48
Favori
186.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Puanı maksimum 8.7 veya 8.8 olur.

Cuma gününe kadar belli olur artık.Ama 9'un altına düşeceğini sanmam. Kötü filmlerde puan düşüşü fazla oluyor. Godzilla 9.6 ile gelmişti.Şimdi 7 civarı bir şeye kadar düşmüş.
  • Cuma gününe kadarda belli olmaz bu süreç en az 1 veya 2 ay sürer.Dark Kinghtta inanılmaz puanla giriş yapmıştı.Bütün filmler yüksek puanla giriş yapar sonra kesin düşer.Zaten Top 1000 user kullanısının puanları ile 9 puana düşeceği kesin onların puanları çok etkili ve Nolan filmlerine genelde düşük puan verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 1 Kasım 2014; 15:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Cuma gününe kadarda belli olmaz bu süreç en az 1 veya 2 ay sürer.Dark Kinghtta inanılmaz puanla giriş yapmıştı.Bütün filmler yüksek puanla giriş yapar sonra kesin düşer.Zaten Top 1000 user kullanısının puanları ile 9 puana düşeceği kesin onların puanları çok etkili ve Nolan filmlerine genelde düşük puan verirler.

Puan düşüşüne göre belli olur demek istedim. Normal kullanıcıları pek kaideye almıyor İmdb zaten. Artık Pro sahibi kullanıcılara kalmış.
  • puana takılmayın, bilim kurgu filmleri hep düşük puan alacaktır.
  • Puan olarak çok fazla düşeceğini zannetmiyorum.Hatta Nolan'ın The Dark Knight ve The Prestige den sonraki en iyi filmi olabilir.

Hepsini 7 Kasımda göreceğiz.
  • 5 gün 7 saat
  • arkadaşlar flimin kısaca özetini yazarmısınız.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    tamamen fragmenlerle lan bilgimdne yazıyorum

uzay a gitme konusunda dünya baya eski kalmıştır artık o eski öncülüğü kaybetmiştir ve dünya da ki insanlar ölmek üzere çünkü açlık falan artmış.. ayrıca tarlalar yanıyor vs.. tam o sıradada bilimde bir patlama yaşanır ve yeniden uzaya gitmek için zaten bir sebepte vardır yeni bir gezegen bulmak.. fakat burada dikkat edilmesi gereken yer karadelikten geçince, seyahatte harcanan her saat dünyada 7 yıla gelmektedir.

yani cooper görevi bitirip dünyaya geri döndüğünde kızını ve oğlunu tekrar görebilecek mi? yoksa dünyadaki herkes ölmüş mü olacak?

o yüzden bu film acayip ağır olacak bana göre.. hem dram hem sci-fi açısından.

• Gravity gibi olacak sanki?
  • fragmanı izledim ama pek birşey anlamadım birisi yardım edebilir mi. bunlar karadelik buluyorlar galiba sonra dünyaya birşey için geri mi dönüyorlar
  • Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    gravity gibi değil.. adamlar kip thorne ile çalışmış, bazı yasalara göre hareket edecek film.

görev zaten dünyadaki yaşam son bulmadan çaresini uzayda bulup dünyaya geri dönmek insanlar için.. ama uzayda buldukları gezegende çok vakit geçirirlerse görev iptal olur çünkü dünyaya döndüklerinde insanlar ölmüş olacak.

edit: film ağır olacak o yüzden anlaması zor olabilir hatta ben de anlamayabiliri mfilmi izlerken o derece

şöyle sözler var film afişlerinde.. bu ve bunun gibi unsurlar zaten bu filmi benim gözümde büyütüyor.

"Mankind was born on Earth. It was never meant to die here. "

"The end of Earth will not be the end of us. "

"Go further. "

"Mankind's next step will be our greatest. "

"We'll find a way; we always do. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 1 Kasım 2014; 18:47:06 >

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    insanların tarlaları yaktıklarını gördüm. bunun sebebi nedir
    gravity filmini izlemiştim. onun gibi olmasın lütfen. çok pasif bir filmdi benim hoşuma gitmedi yani
  • Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    ha yok yaa.. yukarıda dedim zaten filmin ağır konusu var. 3 saat zaten runtime. yılın en iyi filmi geliyor.

gravity de kendine göre güzeldi, sinemada 3d izlemiştim ve keyif almıştım.. gerilim, sci-fi süperdi.. george clooney nin de o sesi tavrı yeter zaten
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    cevaplarınız için teşekkürler

yılın en iyi filmi çok iddialı oldu. yine de haklı olduğunuzu gişede ve sahnede göreceğiz. zira rakipleri zor. gelen bir avengers2 ve hobbite karşı bu iddiayı sunduğunuza göre filmi ilk gününden izleyeceğim
  • bencede yılın en iyi filmi geliyor...

işin içinde Nolan kardeşler, mathew, anne, cain, zimmer var....

(zimmer i salladım, ama nolan başkasıyla kolay kolay çalışmaz)
  • imax türkçe çıkacak mı ?
  • Bende ilk gündne izleyeceğim kesinlikle

avengers ve hobbit te güzeldi ama bu 3 film ayrı dalda oynuyor... yani 3 ünü birbiriyle karşılaştırmak zor.

zimmer'ı salladım ne demek? Hans Zimmer olunmaz bir kere o adam gibisi yok ve olmazda. Çok büyük bir isim o... (sırf ost için man of steel'i 2. kez evde izleyeceğim bluray full hazır) hans zimmer rules!

ayrıca şöyle birşey var "meme" vardı hatta ama bulamıyorum.. şöyleydi "Eğer Christopher Nolan değilsen bu 3 büyüğü bir araya getirip çalışamazsın"

Legendary Pictures
    Paramount Pictures
    Syncopy

edit: adam 3d çekmiyor diyede bazı "ergen" bireyler ağlayıp duruyor.. Christopher'ın filmlerinde aldığı bu karara sonuna kadar katılıyorum.. 3d sinemada bana göre leş.. 3d bence en iyi evde digiturk plus belgesellerde iyi gider ya da nvidia 3dvision2 ile oyun oynarken vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 1 Kasım 2014; 20:13:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkmert737

bencede yılın en iyi filmi geliyor...

işin içinde Nolan kardeşler, mathew, anne, cain, zimmer var....

(zimmer i salladım, ama nolan başkasıyla kolay kolay çalışmaz)

hans zimmer'dan iyisi varsa söyleyin biz de dinleyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

fragmanı izledim ama pek birşey anlamadım birisi yardım edebilir mi. bunlar karadelik buluyorlar galiba sonra dünyaya birşey için geri mi dönüyorlar

Dünyada yiyecek tükeniyor (iklim değişikliğinden sanırım) hayat bitecegi için yeni bi gezegene yerleşmek gerekiyor bu yüzden bir grup kaşifi uzaya gonderiyolar bu amaçla, fakat uzayda mesafeler çok fazla olduğu için solucan deliği teorisine inanıp bi kara delikten paralel bir evrene geçiliyor. Tabi nolan nin gerçekçilik yaklaşımı burdada devreye giriyor, şöyle ki; başka evren demek uzay-zaman algısını da değiştiriyor, yani filmin ana karakteri coper diğer evrende işine devam ederken aslinda dünyada bıraktığı küçük kızı büyüyüp yaşlanıyo bile (einstein in ikiz kardeşlerle ilgili düşünce deneyindeki mesele gibi). Bende böyle bişeyler anladım fragmanlardan,okuduklarimdan falan.. hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nolanin filmiyle gitmek farz olur
    Birde bilimkurgu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.