Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.730
Cevap
48
Favori
186.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3D olmadan Sinemaya girecekmi normal olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

Jonathan Nolan bu senaryoyu yazabilmek adına bir üniversiteden fizik dersleri almış.

Bu insanların bu ciddiyetine hayranım arkadaş.
    Adam film yapabilmek için fizik dersi alıyor. Bir diğeri rolüne hazırlanmak için gecelerce uykusuz kalıyor sonra hayatını kaybediyor. Sırf rolüne bürünebilmek için rolüne benzeyen insanların arasında bir süre gizlice yaşayan oyuncular var. Hayran kalıyorum cidden.

Bizimkiler bırakın ders almayı gider ders bile verirler o derece bilgililer...

Evet çok takdir edilesi durum.İşe saygı...Adam zaten hep bilim-kurgu senaryoları yazıyor ve gerçekten sıradan bir beynin düşünebileceği şeyler değil.Eğitimin şart olduğu alanlar...Person of Interest'te de yapay zekalar üzerine, haliyle bilgisayar programlanması, makineler vb. iyi bilmesi gerekiyor ve her türlü detay çok ince işlenmiş.Ha tabii bu işi yapan ekibi de yok değil ama adam da konuya çok hakim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

3D olmadan Sinemaya girecekmi normal olarak ?

Nolan 3D çekmiyor , her sayfada ayni mesaj .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

quote:

öylede üstte imax vs muhabbeti yapmışlar 3Dmi gelcek diye düsündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

Gerçekten büyük saygıyı hakediyorlar.
    Bu arada rolüne hazırlanmak için gecelerce uykusuz kalıp hayatını kaybeden kim merak ettim?

Heath Ledger. Kara Şövalye'deki Joker rolüne hazırlanabilmek için uykusuzluk çektiği bu yüzden reçeteli ilaçlar kullandığı söylendi o dönemde. İlaçlarını yanlış kullandığı için öldüğü de söylendi, ilaçlarını kullanmadığı için öldüğü de. Kara Şövalye Ledger öldükten bi kaç ay sonra vizyona girmişti. Oynadığı Joker rolüyle hafızalara kazındı adam cidden.

Heath Ledger'ın yanlış ilaç kullanımından öldüğünü biliyordum da role hazırlanabilmek için uykusuzluk çekip bu nedenle ilaç kullandığını yeni öğrendim.

• quote:

quote:

quote:

IMAX ile 3D nin bir ilişkisi yok . Nolan IMAX görüntülere çok önem veriyor ve sanırım bu kamerayı en çok kullanan yönetmenlerden biri belki de en fazla kullananı

• quote:

quote:

quote:

quote:

IMAX ile 3D nin bir ilişkisi yok . Nolan IMAX görüntülere çok önem veriyor ve sanırım bu kamerayı en çok kullanan yönetmenlerden biri belki de en fazla kullananı

tamam hocam bende merak ediyorum sinemaya gidicem.

•  Interstellar (2014) | Yıldızlararası
    aynen bunu 1 kişi taşıyamaz

Christopher Nolan bu film için bir fizikçiden ders aldığını bilmiyorum ama fizikçi bu filmde büyük rol oynadığını biliyorum çünkü youtube kanalalrına vs üyeyim ordan video atıyorlardı.... Adamın ismi Kip Thorne..

quote:

one of the world's leading experts on the astrophysical implications of Einstein's general theory of relativity. He continues to do scientific research, and is reported to work on the 2014 science-fiction film Interstellar.

Filmde olacak olaylar tamamen bu adamın research lerinden faydalanıldı.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kip_Thorne girin okuyun

3D olmayacak olmasına öyle sevindim ki.... chrisin filmleri 3d olmazdı zaten ordanda anlamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 26 Ekim 2014; 21:32:43 >

• Kip Thorne, Hawking seviyesini popülariteye sahip bir fizikçi bilim camiaasında, projede executive producer olarak bulunmakta zaten, Nolan gerçekçiliğe oturtmaya çalışıyor zaten her filminde olayları.
  • Merakla beklediğim bir film. Tam da sevdiğim konu ile ilgili. Gösterime girdiğinde imax olarak izleyeceğim.
    Nolan neden 3D çalışmıyor ki? Bu filme iyi gidebilirdi.
  • Tam benlik
  • Films 3d iyi gitmezdi ama IMAX olmasi iyi.

• 10 gün kaldı artık

Interstellar (2014) | Yıldızlararası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 27 Ekim 2014; 22:48:20 >

• Bu film efsane olacak gibi geliyor bana
  • Filmin eleştiri ambargosu kalktı.

İlk Metacritic notları ve eleştirileri;
    http://www.metacritic.com/movie/interstellar
    http://blogs.indiewire.com/criticwire/interstellar-reviews-stunning-sentimental-agonizingly-close-to-a-masterpiece-20141027

Kötü yorumlar da var tabii ama herkesin başyapıt demesini beklemiyorduk zaten...

• An itibari ile İMDb de 660 kullanıcı, 9,5 puan verilmiş
  • uzun süredir bi filmi bu kadar beklememiştim.7 kasım da tükiye de gösterime girecek sanırım, bi fragmanda söylüyordu.
  • 1400 oy 9.6 bakalim nasil olacak puan durumu.

• 2183 oy ,
    9,6 puan...

Nolan yaparsa kralını yapar bakın kardeşim 1 tek filmine bile vasat diyen çıkar mı??
  • Filmlerin ilk başta o kadar yüksek puanla başlamasının sebebini hala anlamadınız değil mi?

Stüdyo para veriyor gelip oraya 10 basıyor adamlar. Godzilla bunun en büyük örneği.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.