Bildirim
Interstellar 4K Dolby Vision destekli film 9.99 TL (iTunes)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alip tvde nasil izleriz Apple tv vs olmadan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg 4k tv var izleyebilir miyiz
Upscale olmasın?
En sevdiğim filmler listesinin ilk 10 unda yer alır.4K BluRay ini alacaktım ama Türkçe dublaj ve altyazı seçeneği olmadığı için almamıştım. Bir bakayım olmazsa bunu alırım, hesapta kalsın, ileride 4K TV ve iletici olunca izlerim. Bu film için bu parayı vermeye değer. -
Konusu çok derin olsada etkileyici bir dram ve kulağımdan tınısı hiç gitmeyen muhteşem bir müziğe sahip
Bildigim kadari ile 4K sadece apple TV ile destekli. Yani macbook vs ile tv ye baglasaniz bile 4K izlenmiyor. -
Film 10TL, filmi adam gibi izleyebileceğiniz bir internet bağlantısının aylık ücreti en az 100TL -
3 defa izledim uzun ve bi o kadar da yoğun bir film, her izlediğim de farklı etkiliyor beni
quote:
Orijinalden alıntı: Jagenhagar
3 defa izledim uzun ve bi o kadar da yoğun bir film, her izlediğim de farklı etkiliyor beni
Ben de 3 defa izledim. Gerçekten de 9GAG'teki fotoğraf gibi sonunda erkekler de ağlıyor :)
Murph gibi kızım olsun isterdim. -
Ben 240 p izlemişimdir filmi sen istersen 16K izle aynı şeyi izliyoruz...
Emin ol aynı şeyi izlemiyorsun... -
Aynen hocam 4 K da Anne Hathaway oynuyor mesela 240 P de Kate Winslet oynuyor dimi ?
Bu arada Filmi anlayacak kapasite yoksa istersen 66K izle.(Senin beğenmediğin 240 P de günde 5 film izleyen kapasite ve birikimde bir sinema severim.Gönül isterki 4K izleyelim de onu izleyecek interneti nerde bulucaz ? )
Filmi izlemeyen varsa hala mutlaka izlesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Kabus87
Aynen hocam 4 K da Anne Hathaway oynuyor mesela 240 P de Kate Winslet oynuyor dimi ?
Bu arada Filmi anlayacak kapasite yoksa istersen 66K izle.(Senin beğenmediğin 240 P de günde 5 film izleyen kapasite ve birikimde bir sinema severim.Gönül isterki 4K izleyelim de onu izleyecek interneti nerde bulucaz ? )
Filmi izlemeyen varsa hala mutlaka izlesin.
Kardeş benim ismimi profiline resim olarak koymuşsun :) Gerçek Constantine Matt :) -
genemi uzaylı filmi ögh -
bilim kurgu türündeki bir film, uzaylı filmi değil ancak teknoloji ve uzay filmi desek daha doğru olur. fizik mantığı ile oldukça bağlayıcı senaryo mevcut(fizikçiyim :) ) ancak normal izleme mantığında 40 dakikada sıkılıp izlemeyi bırakan arkadaşlarım var. sonradan benim ısrarımla izleyip beğendi hepsi.
100 mbit fibermax kullanıyorum daha netflixteki UHD 4K filmleri oynatamıyor internet, D.V 4k mı oynatıcak.. -
Filmi indirip tüm cihazlarda izleyebilirsiniz diye düşünüyorum arkadaşlar. Ayrıyeten Dolby Vision ın etkisi baya gözle görülür derecede farkediyor. Fiyat yükselmeden alın derim ben -
Filmi illaki stream şeklinde mi izlemek lazım? Önce indirip sonra istediğimiz zaman seyredemez miyiz? Olmuyorsa saçma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Interstellar alırım diye girdim, Christopher Nolan Collection alıp çıktım
Haber veren arkadaşa teşekkürler
Benzer içerikler
- amazon indirimleri
- shell yağ değişimi
- disney 3 ay 45 tl
- kedi evi ücretsiz evidea
- bargello 561 orjinali
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X