quote:Orijinalden alıntı: kiralik kettleŞimdi umursamıyorum ama öldükten sonra kanıtlarsan bir iki şey yazarım buraya.İntihar edersen benim için bir bedenden başka birşey olmazsın.. Ama yaşamayı seven biri olursan birçok insandan daha değerli olursun..
quote:Orijinalden alıntı: savaranalan az önce madonna hayranı varmı diye konu açtın kimse bakmadı diye şimdi intiharmı ediyon caps ver
quote:Orijinalden alıntı: sispanzerBir gay öptü diye intihar edilmez.Ya tecavüz edilseydin.Öpücükle kurtuldun.Öldüreceniz ya beni... DH nin en garip üyesi benmiyim sizce:)))
quote:Orijinalden alıntı: sispanzerBir gay öptü diye intihar edilmez.Ya tecavüz edilseydin.Öpücükle kurtuldun.mübarek günde ölmek sevaptır.İntihar et öl kardeşim
quote:Orijinalden alıntı: savaranalan az önce madonna hayranı varmı diye konu açtın kimse bakmadı diye şimdi intiharmı ediyon ne iyi olurdu
quote:Orijinalden alıntı: sispanzer Bir gay öptü diye intihar edilmez.Ya tecavüz edilseydin.Öpücükle kurtuldun. Hemende bıraksa anlıcam... ! dakika sürmüştür... Yoldan sapıtacaksınız beni...
quote:Orijinalden alıntı: nazamanmübarek günde ölmek sevaptır.İntihar et öl kardeşim Alıntıları Göster yok lan
quote:Orijinalden alıntı: hakan-şimşek quote:Orijinalden alıntı: sispanzer Bir gay öptü diye intihar edilmez.Ya tecavüz edilseydin.Öpücükle kurtuldun. Hemende bıraksa anlıcam... ! dakika sürmüştür... Yoldan sapıtacaksınız beni... Sen niye itmiyorsun çocuğu.Oradada şaibe var.
quote:Orijinalden alıntı: sispanzer quote:Orijinalden alıntı: hakan-şimşek quote:Orijinalden alıntı: sispanzer Bir gay öptü diye intihar edilmez.Ya tecavüz edilseydin.Öpücükle kurtuldun. Hemende bıraksa anlıcam... ! dakika sürmüştür... Yoldan sapıtacaksınız beni... Sen niye itmiyorsun çocuğu.Oradada şaibe var. Hayvan gibi çocuktu ztn sen kurtulduğuma dua et...
quote:Orijinalden alıntı: isviçresiz bilim adamıAlıntıları Göster ediyom dedin geldik hala etmedin mi.
quote:Orijinalden alıntı: insan.quote:Orijinalden alıntı: slash7895123 Alıntıları Göster Çıktım terasa baktım aşağı ödüm cörtledi, vazcaydım