selamlar, mahmut ismim. bugünden itibaren tam bir ay sonra düğünüm var. düğünü göremiycem. çünkü öyle bir kötü yola bulaştım ki, ben kendimi bilemedim tanıyamadım. yaklaşık 1 ay önce yine her zamanki gibi cebimde para olmadığı bir gün internette slot oyunları videoları denk geldi. neyse videolar cezbedince üye oldum girdim vs. ilk günlerde 500-1000 tl yatırırken sonra kabetmeye başladıkça büyük yatırmalar yapmaya başladım. ve bugün geldiğim noktada büyük battım. ben imam hatip çıkışlı namazlarını geçirmeyen bir süre imamlıkta yapmış sıradan bir insanım. bu zamana kadar ne böyle yollar ne farklı ortamlarda bile bulunmamışken sırf paraya ihtiyacım olduğu için böyle birşeye yeltendim ve spnucunda hayatım bitti. ailemin haberi yok. onlar da öldükten sonra mutlu olurlar çünkü evlatları olarak hiç hayırlı bi evlat olamadım onlara. nişanlımı da bu yolda bunca masraflar yapılmışken ev tutulmuş eşyalar alınmışken böyle yüzüstü bırakmak beni en çok üzen şey şuanda. ama kararımdan vazgeçemeyeceğim. Allaha çok küstüm. bu hallere düşmek bi yana nişanlıma hayatı zehir ettiğim için çok canım yandı. yaşamak istemiyorum. bu yünzdada allah bana cehennnemi hergün yaşattı. müslümanlığa allaha en ufak sevgim kalmadı. siz siz olun bu sitelere asla girmeyin. tamamen tuzak. sizi ve ailenizi hayatınızı mahvetmek istemiysanız buralara bulaşmayın... |
Bildirim