Arkadaşlar intikam konulu en iyi film önerilerinizi bekliyorum benim favorilerim; Kill Bill Gladiator Django V for vandetta Sin City Bunların arasında en sevdiğim Kill Bill çünkü vahşice alıyor intikamını Spoiler altında konusu olursa sevinirim
teşekkürler ama kill bill kadar tarmin edici pek film görmedim böyle kanlı felan
Benim bu listeden izlemediysen en iyi tavsiyem Leon'dur
Malesef izledim:(
ı saw the devil
quote:
Orijinalden alıntı: dorogano
Arkadaşlar intikam konulu en iyi film önerilerinizi bekliyorum benim favorilerim; Kill Bill Gladiator Django V for vandetta Sin City Bunların arasında en sevdiğim Kill Bill çünkü vahşice alıyor intikamını Spoiler altında konusu olursa sevinirim
Oldboy ve I Saw The Devil !!
quote:
Orijinalden alıntı: mabovski
ı saw the devil
Spoiler verirmisin
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Saga
quote:
Orijinalden alıntı: dorogano
Oldboy ve I Saw The Devil !!
Spoiler verirmisin
Oldboy
Ama sakın spoiler isteme çünkü filmin içine eder. Filmin tüm sırrını götürür. Zira en çok spoilere maruz kalan filmdir.
Bence yapacağın en mantıklı şey şuan itibariyle forumu kapat ve Oldboy izle. Ama kesinlikle kore yapımını izle 2003deki.
quote:
Orijinalden alıntı: J.Valjean
Oldboy
Ama sakın spoiler isteme çünkü filmin içine eder. Filmin tüm sırrını götürür. Zira en çok spoilere maruz kalan filmdir.
Bence yapacağın en mantıklı şey şuan itibariyle forumu kapat ve Oldboy izle. Ama kesinlikle kore yapımını izle 2003deki.
Oldeuboi Ajeossi Hard Candy Boksuneun naui geot Chinjeolhan geumjassi Kokuhaku Dead Man's Shoes Death Sentence Four Brothers Cape Fear Law Abiding Citizen Unforgiven Death and the Maiden Sleepers Once Upon a Time in the West
quote:
Orijinalden alıntı: DeathLost
Oldboy
Tamam tamam tşkkür
quote:
Orijinalden alıntı: addar
Oldeuboi Ajeossi Hard Candy Boksuneun naui geot Chinjeolhan geumjassi Kokuhaku Dead Man's Shoes Death Sentence Four Brothers Cape Fear Law Abiding Citizen Unforgiven Death and the Maiden Sleepers Once Upon a Time in the West
Çok teşkür kanka law abiding citizen izledi diğerlerine bakıcam umarım kill bill gibidirler bol kanlı
mezarına tüküreceğim(1) güzel intikam alır kendileri
quote:
Orijinalden alıntı: secilh
mezarına tüküreceğim(1) güzel intikam alır kendileri
İzlemişti
soldaki son ev.
quote:
soldaki son ev.
Filim ismimi bu:)
evet. güzel filmdir.
quote:
evet. güzel filmdir.
Teşekürler ismi ilginçmiş:)
quote:
Orijinalden alıntı: iramrex
quote:
evet. güzel filmdir.
Teşekürler ismi ilginçmiş:)
Alıntıları Göster
İzlediğim en iyi intikam filmi Law Abiding Citizen'dir. Oldboy u hiç beğenmedim bence beklentini yüksek tutma. Mideni kaldıran sahnelerde var soğuk ortam falan