mozilla felan değil intrent explorerin türkce olması için ne yapmalıyım .. yabancı yazıyo inglzce sanırım düzelmiyor tşkrler
program ekle kaldıra girin.Orada solda windows bileşenlerini ekle kaldır a tıklayın. internet explorerın başındaki ticki kaldırın..İleriye tıklayın devamlı işlem bittikten sonra başına tekrar tick koyun kutucuğun..yine hep ileriye basın.
bir de öyle bakın hele..hala ingilizce mi?
değinizi yaptım bnde birde mozillo firox da varbende fakat dediğinizi yapınca pcdeki normal intrnt ekxplrr ikonu kayboldu şimdi sayfadan çıkmaya korkuyorumşimdi ne yapim
tamam kaybolur..Ama başına tick koyarak devamlı ileriye basarsanız aynı ikon gelecektir. Bu arada biraz düzgün Türkçe ile yazabilirseniz sevinirim.
çok özür dilerim.. tamam son cümleyi yapmamışım. aynı işlemi başına tick koyarak yapcam şimdi . sonucu bildircem size
evet ikon tekrar yerine geldi fakat ynede ingilizde malesef :(
İşletim sistemi diliniz nediR? İşletim sisteminiz nedir?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
sağ alt çubukta TR yazıyor sorduğunuz buysa eğer tabi..
Hayır onu sormuyorum...Sol alt köşede BAŞLAT mı yazıyor START mı? İşletim sisteminin genelinden bahsediyorum.. Belgelerim klasörünün adı belgelerim mi yoksa documents mi?
başlat yazıyor belgelerim yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
İşletim sistemi diliniz nediR? İşletim sisteminiz nedir?
Birdaha sormayacağım.
türkce herlade ... başlat kısmında başlat yazıyor sizin sorduğunuz gibi .. başka nasılanlaşılır ki bu xp prof sistemtürkce yani zaten sonradan internet böyle oldu...meselala internetin üst solunda file edit favorites tools help yazıyor önceden türkceydi bu yazılar v.s
bunu indirip kurun o zaman eğer kurmazsa üstte anlattığım gibi program ekle kaldırdan ie nin başındaki ticki kaldır ama tekrar tikleme sonra bu linktekini kurmayı dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme