S.a Arkadaşlar bu gece uğraştan sonra bunlar çıktı.Belirtmek isterim SonyVegas'ın ismini dünen duydum duyduğum gibi indirdim ve bunları yapabildim.Beyendiklerinizi belirtin bende onu kullanıyım video'larımda ileride değiştiririm biraz daha geliştireyim kendimi
teşekkürler ben ayırt edemem ama 3. evet güzel yenileri yolda
Nebu hocam ya, after effectmi
bi şuna karakterin videolarını ekle intro ya yürürken falan iyi olur
2 daha güzel gibi geldi bana
3 daha iyi
hepsi kolay aslında biraz yetenek işi ama youtubede anlatımları var istersen bak.
3. daha iyi olabilir. Metin kısmına da hareket verirsen daha güzel olur kanımca. Bir de 3. videodaki şarkıyı merak ettim
Ben Engin arkadaşlar SirMafia üyeligimde sorun oldugundan burdan yazıyorum ; Yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum , yeni oldugum için şimdilik bu kadarı geliyor elimden ama inanın bunu yapmak bile denildigi gibi basit degil kendimi geliştirdikce Daha güzellerini sizlerle paylaşıcam.
1.'deki müziğin adını yazar mısn?
3. güzelmiş.Sanırım sony vegası kullanmak için gerekli bir bilgi lazımmış.Yani herkesin kullanabileceği bir program değil sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
Nebu hocam ya, after effectmi
Sony vegas :D
1. deki müzik timbaland morning after dark
videolara silkroad ile ilgili logo eklesen güzel olur. 3. deki şarkı ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: EkremSoftwarez
1. deki müzik timbaland morning after dark
Tşk ederim...
ya sony vegas bende de war daha önce kullandım..ama sorun onda deil video record programı bulamıorm fraps indirdim full sürüm bulamadım game cam de pc kasıo.. biri bana yardımcı olabilr mi şu kayıt konusunda ya bende yapıcam video kayıt yapamıorm ^^
bu arada introların adları silkroad ama gören hiç bi ilgi kuramaz arada sro ile ilgili bişiler yap ^^
quote:
Orijinalden alıntı: closek
videolara silkroad ile ilgili logo eklesen güzel olur. 3. deki şarkı ne ?
Skillet-hero & logo eklemeye gerek yok zaten bu intro bir pvp videosunun başına geliceği için
quote:
Orijinalden alıntı: | Göktuğ |
3. güzelmiş.Sanırım sony vegası kullanmak için gerekli bir bilgi lazımmış.Yani herkesin kullanabileceği bir program değil sanırım...
Evet kardeşim , çok şeyi var ama temeli anladıkdan sonra elin alışıyor yapasın geliyor.Bende şimdi bir şey biliyorum desem yalan olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: One-X
ya sony vegas bende de war daha önce kullandım..ama sorun onda deil video record programı bulamıorm fraps indirdim full sürüm bulamadım game cam de pc kasıo.. biri bana yardımcı olabilr mi şu kayıt konusunda ya bende yapıcam video kayıt yapamıorm ^^
bu arada introların adları silkroad ama gören hiç bi ilgi kuramaz arada sro ile ilgili bişiler yap ^^
Zaten intro arkadaşım bu pvp video'ların sadece başına bu gelicek sonra pvp video'su
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme