arkadaslar su an inventory bugu yasıyorum.Bu k2 nin dupe önlemiymiş,bazı itemlerden 200 den fazla bulundurunca kitleniyormus inventory bunu bug olusunca farkettim.İlginç bişey daha bug olmasına rağmen atak yapabiliyorum üstümde su an 180k para kaldı ve o parayla tamir felan yapılıyor ama trade yapılmıyor.Bu sorunu baskalarıda yasıyorsa lütfen yazsınlar burda konusalım:Bu sorunu nasıl çözebiliriz bilgileri olan varsa lütfen yazsınlar.Su an ticket de gönderemiyorum.10 gün pre vardı oyun yaması bug derken resmen paramı caldılar gibi bişey oldu su an.
Arkadaşım incelemeye gireceksin salı günü bakımdan sonra o 200 üstü olan itemler ya silinecektir yada kalacaktır bu tamamen onlara kalmış kısacası salı gecesi bakımdan sonra açılır. (banada olmuştu)
quote:
Orjinalden alıntı: magicbrigt
Arkadaşım incelemeye gireceksin salı günü bakımdan sonra o 200 üstü olan itemler ya silinecektir yada kalacaktır bu tamamen onlara kalmış kısacası salı gecesi bakımdan sonra açılır. (banada olmuştu)
doğru söylemiş ama büyük ihtimalle silmezler dupe değilse tabiki...
quote:
Orjinalden alıntı: temo
quote:
Orjinalden alıntı: magicbrigt
doğru söylemiş ama büyük ihtimalle silmezler dupe değilse tabiki...
k2 nin sağı solu belli olmaz
BASICAM KÜFÜRÜ ZATEN BU BUGLAR YÜZÜNDEN BİRDE İKİDE BİR DC OLUYORUM TAM MORODONDA TİCARET YAPARKEN ADAMLA ANLASIYORUM ARDINDAN DC...
inş. düzeltirler ben hepsini elle kasmıstım mastodon ganesa stegodon felan kese kese dupe felan değil yani korkum yok. düzelmezsede bir daha işe felan girersem char alırım ko da kalmıycağı için o güne kadar oyunu bırakmıs olurum
abi sizin dediniz bisimi ya dc misde suymusta benim 55 lwl kapı gibi asasım gitti bu bug yuzunden özet anlatıom pc kapandı açtım ko yu açtım bi baktım asas yerinde yoq mage gelmis 1 lwl (simddi diceksiniz gir çıq düzelir ya ya) 1 ay düzelmedi üstelik o mageyede girebiliyodum 1aay sonra o mage gitti yeni açr açmma yeri geldi halada öle nie benn
oyunda lag var oyunun tadı yok bekle salıyı bencede eçer inş.
geçmiş olsun
tşkk ederim dostlar sağolsun
knight demek sorun demek Her şey beklenir bunlardan ßıraktım kurtuldum
kesinliklebu kadar sinirleniyorsunuz adamlara sövüyorsunuz ama hala onlara para veriyorsunuz oynuyorsan ve para da veriyorsan şikayet etmeyeceksin
quote:
Orjinalden alıntı: Mc_DeJaVu
knight demek sorun demek Her şey beklenir bunlardan ßıraktım kurtuldum
SaLı günü bakımdan sonra düzelmesi lazım
dün bakımda geçti üstünden ama geçmemiş peki şu an siteye login olmuyor nasıl ticket atabilirim ben bu customer supporta eğer bu ticket de işimi görmezse galiba üstüne bi bardak su :(
pup yi aç kapa
aynısı benim başıma geldi glyptodontların içinden çıkan bezoarlardan 200+topladım inn host ve inventory buga girdi server resden sonra geçti ama 200+bezoar gitti
bu bug yeni ko gelmeden önce basladı ,yeni yama sonucta ama fıs geldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme