Şimdi Ara

İnventus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum ama bu gece inventustan sistem toplayıp sipariş verdim, daha önce konu açıp danışmıştım baya oldu da anca topladım parayı :), yarın sizce montaj ve testi biter mi? yarın biterse salı gidip alıcam başka boş günüm yok daha önce pazar günü filan toplayan var mı? bi de montaj sonrası bi kurulum filan yaparlar mı windows deneme sürümü gibi yoksa ben mi yüklemek zorunda kalıcam? başka yerden ucuza windows key aldım bakalım heyecanlandım uyku tutmadı :)

• pazar gunu calısmazlar

ellerınde urunler varsa ve yogun degıller ıse
    yarın montaj yapılır testler yapılır

pzt salı gıttı de ona

salı aksamı kargoya verıldıgını dusun
    yada
    carsamaba gunu

sen gıdıp alacaksan yarın oglen gıbı bır ara sor
    bos gununde alamıyorsan ucretsız kargolıyorlar zaten
    bosa nıye amelelık yapıyorsun kı

kapına kadar getırsınler
  • kargoya güvenmiyorum ondan fırlatıyolar filan kutuları görüyorum hep :D hem salı günü almak istedim kargo uzun sürer ondan :) yarın bitirirlerse montaj test salı sabah açtıkları an dalıp eve getiririm :D hem parçaları güncelle ayar yap filan günüm gidicek ona zaten boş günümde halletmem iyi olur sonraki günler sıkıntı bakalım hayırlısı sorunsuz olsun da
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsohta

kargoya güvenmiyorum ondan fırlatıyolar filan kutuları görüyorum hep :D hem salı günü almak istedim kargo uzun sürer ondan :) yarın bitirirlerse montaj test salı sabah açtıkları an dalıp eve getiririm :D hem parçaları güncelle ayar yap filan günüm gidicek ona zaten boş günümde halletmem iyi olur sonraki günler sıkıntı bakalım hayırlısı sorunsuz olsun da

kutulama konusunda cok ıyıdır ınventus hıcbır sıkıntı olmaz
    15bın tl lık alısverıs yaptım bu zamana kadar sıkıntısız

salı gunu alma durumuna gelınce kımse burada bısey dıyemez
    net bısey dıyemez yanı

yarın ara sor netlestır
  • Sağol dostum heyecandan oldu haha asıl merak ettiğim kurulum kısmı sanırım ben yüklemek zorunda kalıcam windowsu da neyse hallederim, ilk defa topluyorum da. Bi de monitörden displayport kablosu çıkmazsa yandım çünkü satmıyolar alamadım onu haha ama sanırım aldığım monitörden çıkıyo 1-2 video gördüm vardı içlerinde
  • İnventusİnventus

2 Screenshot koydum nasıl böyle? Aldım gerçi çok geç zaten de sorayım dedim :) overclock yapmayacağım bakalım stream yapıcam ama kamera alamadım daha bulmam lazım 100-150 liraya var güzel kameralar alıcam bi yerden ayrıca bitdefender ve malwarebyte mı ne ondan indiricem uzun süre sorun çıkarmaz inş

• quote:

İnventusİnventus

2 Screenshot koydum nasıl böyle? Aldım gerçi çok geç zaten de sorayım dedim :) overclock yapmayacağım bakalım stream yapıcam ama kamera alamadım daha bulmam lazım 100-150 liraya var güzel kameralar alıcam bi yerden ayrıca bitdefender ve malwarebyte mı ne ondan indiricem uzun süre sorun çıkarmaz inş

Hayırlı olsun öncelikle.

Bence o sistem soğutucusu olmamış çok büyük olduğunu biliyorsun değil mi ? Tabi estetik önemli değilse bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus gtx970 strix yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sogutucu hava sogutmada cok ıyıdır.kafaya takma.ama sıvı sogutma h115 yada x62 daha ıyı olurdu

gozume takılan
    1 kasa.
    2 hdd fıyatı

2sıne okadar para verılmez

mouse da logıtech mouse alınabılırdı

kasaya gelınce okadar paraya daha guzel bır kasa alınabılırdı
    ozellıkle kup kasa
    air 740

540 ve 240 air kullanıyorum
    yenı sıstem toplayacagım zaman 740 alacagım okadar memnunum yanı
  • Teşekkürler, görünümü hiç önemli değil ya yeter ki iyi olsun o soğutucu incelemelere göre en iyilerden ses filan da çıkarmıyomuş. Zaten böyle bi parayı bi kere bulabilirdim en azından kendim kazanmaya başlayana kadar sorun çıkarmasın :) umarım parça değiştiricek kadar kazanırım 3 yıl sonra filan yayınlardan
  • Hm sağlık olsun ya caviar blue red filan vardı ama sağlam olsun istedim o yüzden pahalısını aldım hdd'nin kasa da araştırdım biraz full-tower almak isttedim hava akımından dolayı parça sığmazsa diye de endişe ettim biraz :) kendim de anlamadığım için fazla sonradan değiştirirken kolay olsun istedim bunun alanı çok. Mouse konusunda kararsız kaldım ben de ama işimi görür herhalde ya bakalım :)
  • Yayından kesin para kazanırsın 😋

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hehe bakalım ingilizcem iyi ingilizce yayın yapıcam zaten aşırı para kazanmaya gerek yok 50 abone olduğunda 150 dolar civarı geliyo 1-2 yıla en azından o kadarını başarırım diye düşünüyorum, parası bi yana yapmak istemiştim hep üniversite bitmeden başlayabildiğim için şanslıyım hayalimdi :)
  • quote:

İnventusİnventus

bende aynı sistemi toplıcam keşke black fridayı bekleseydin %30 ucuza gelirdi

• :D black friday ne zaman ya ben anlamam ki :D 1 aydan fazla oldu heralde laptop bozuldu eksik ödevler filan var sunum yapmam laım daha geciktirmiyim dedim toplama işini. zaten yapıcak başka işim yok aileden topladım parayı bi şekilde ama dışarıda vakit geçiricek durumum da yok aslında harçlık marçlık normalde bi seferlik zzar zor para alabildim. kurcalicam önümüzdeki aylar filan bi şeyler öğrenip bilgisayardan para kazanmak istiyorum zaten tercüme okuyorum bilgisayardan para kazansam bi miktar bi yandan kitap çevirsem geçinirim heralde çok param olsun derdinde değilim bilgisayara yetsin aç kalmiyim iyidir haha roman yazdım burda da size kusura bakmayın arkadaşlar sevinçten oldu herhalde. İyi geceler zıbarıyorum ben
  • quote:

:D black friday ne zaman ya ben anlamam ki :D 1 aydan fazla oldu heralde laptop bozuldu eksik ödevler filan var sunum yapmam laım daha geciktirmiyim dedim toplama işini. zaten yapıcak başka işim yok aileden topladım parayı bi şekilde ama dışarıda vakit geçiricek durumum da yok aslında harçlık marçlık normalde bi seferlik zzar zor para alabildim. kurcalicam önümüzdeki aylar filan bi şeyler öğrenip bilgisayardan para kazanmak istiyorum zaten tercüme okuyorum bilgisayardan para kazansam bi miktar bi yandan kitap çevirsem geçinirim heralde çok param olsun derdinde değilim bilgisayara yetsin aç kalmiyim iyidir haha roman yazdım burda da size kusura bakmayın arkadaşlar sevinçten oldu herhalde. İyi geceler zıbarıyorum ben

black friday cuma günü keşke araştırsaydın dostum ama inventus sağlam firmadır

• Hocam eğer o soğutucu montajlı gelecek ise mümkünse elden teslim alın. Kargoda kasayı düşürür ya da şiddetli sarsarlarsa anakartı çatlatabilir. Gerçi inventus işini sağlam yapar ama siz ne olur ne olmaz elden almaya bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişi iptal edebiliyorum sanırım hala ama inventus da indirim yapar mı black friday’de emin misiniz? Başka yerden almayı düşünmüyorum zaten kendim toplayamam çünkü buradaki ürünler de başka yerde bulunmuyo :) predator aynen montajlı alıcam ama eve fazla uzak değil taksiyle gidip alıp dönücem kargoya güvenmediğimden hava da kötü bozdu baya umarım kazasız taşırım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En pahalısı en iyisidir mantığıyla mı aldın bilmiyorum ama bazı parçalar gereksiz olmuş gibi geldi.

-Soğutucuya verdiğin parayla sıvı soğutucu alabilirdin hem görsellik açısından da güzel olabilirdi. Örneğin : CoolerMaster MasterLiquid

- 2TB Hard diske 600 küsür lira para vermişsin, 250GB SSD almışsın. Amazondan Samsung m2 250gb ssd alabilirsin. 250 GB m2 fiyatı (vergi dahil) : 463 TL Hard diskten kısarsan 500 GB m2 ssd vergi dahil 725 TL. Bunlar şuanlık fiyatlar. Black Friday indirimlerinde daha uyguna alabilirsin.

- 300 Liraya değecek bir fare olduğunu düşünmüyorum. Logitech veya Zowie düşünebilirsin. Yine de karar senin.

- 4200 liraya 1080Ti almışsın. Amazondan alsan daha uyguna gelecek.

- Kulaklığı amazondan alırsan 300 liraya gelecek.

- Ram olarak görselliğe katkı açısından G.SKILL TridentZ alabilirsin. Amazondan aldığınla aynı fiyata geliyor.

- Klavyeden çok anlamam ona bir şey diyemicem. Sana kalmış.

Diyeceklerim bu kadar. Heyecanını anlıyorum uzun zamandır bekliyorsun heralde bilgisayarı ama paranı çöpe atma. Hele şöyle bir dönemde asla.

• Black fridayı kesinlikle bekle ve yararlan pc toplamayı bilmen gerekmiyor düzgün bi teknik servise götürürsün parçaları en iyi şekilde gözünün önünde montajını yaparlar hatta adama 50-100 tl verdikten sonra evine bile getirtip montajı yaptırabilirsin. Ürünleri amazondan almak istemiyorsan bile hepsiburada indirimlerinden al çok daha ucuza gelir. Öğrencisin sonuçta nr kadar ailenden almış olsan da paran cebinde kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıvı soğutmadan korktum açıkçası su sızıntısı olur filan diye zaten overclock yapmam o yüzden sorun olmaz heralde, hdd'ye fazla para verdim çünkü samsung 850 evo ile hız farkı önemsenmeyecek derecede az baya iyi bi hdd ve o ssd'ye online oyunlarım yeter diye düşündüm. mouse için acele ettim aslında orası doğrudur :) şimdi amazon/hepsiburada ve black friday olayı kafamı karıştırdı ama ya belki iptal edip oralardan alırım uyardığınız için sağolun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.