Şimdi Ara

İnventus, Eksen Bilgisayar, Teknobiyotik? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
5.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eksen bilgisayarı düşünenlere bir uyarı.
    resim.donanimhaber.com/m_47551479/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47551479

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 24 Nisan 2011; 22:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

eksen bilgisayarı düşünenlere bir uyarı.

hocam ben o konuyu okumuştum senin adına çok üzüldüm gerçekten ama şimdi bu bizim oradan asla alış-veriş yapmayacağımız anlamına mı gelmeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

İnventusta olabilir ama benim orada istediğm parçlaar ve kasa olmadığı içni mecburen bende teknobiyotiğe döndüm fakat bu site güvenilirmidir hala kararsızım yani o aldığımız ürünlerin orjinal ambalajları vs yanında gönderiliyormu hiç bilmiyorum ama invetusa bişi demiyorum sizlerin aldğımız yorumlara göre.. Kasayı alırken sağlam güç kaynağı ile beraber alam diye düşününce inventusta onuda bulamadım.

evet zaten sıkıntı bu yani çeşit teknobiyotik ve eksen bilgisayara göre maalesef az ama arkadaşlar söyleyin 2 gün de hazırlarlar getirtirler diyor yani ben de kararsızım ayrıca ben hepsine bakıp tek tek sipariş etmek istiyorum ama o zaman da nasıl toplayacağım nasıl cf yapacağım bilemiyorum yaw

• Arkadaşlar bu firmaların hepsi de kaliteli firmalardır.Fiyat hangisinde ucuzsa ondan alın, PC montajlamak öyle zor bir iş değil.Siteden yardım alabilirsiniz ayrıca bir çok video var.Ayrıca o kadar karmaşık oyunları çözüyorsunuz da pc mi montaj edemiyeceksiniz.Bilgisayarcı diye geçinen bir çok kişiden daha iyi montaj yaparsınız.Parcaları uyumlu aldıktan sonra sorun çıkacağını zannetmiyorum, Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattt06

quote:

hocam ben o konuyu okumuştum senin adına çok üzüldüm gerçekten ama şimdi bu bizim oradan asla alış-veriş yapmayacağımız anlamına mı gelmeli ?

Tabi ki bu anlama gelmiyor. Ben olur da ürün aldıktan sonra sorun çıkarsa neler yaşayabileceğinizi anlatmak istedim.
  • quote:

quote:

İnventusta olabilir ama benim orada istediğm parçlaar ve kasa olmadığı içni mecburen bende teknobiyotiğe döndüm fakat bu site güvenilirmidir hala kararsızım yani o aldığımız ürünlerin orjinal ambalajları vs yanında gönderiliyormu hiç bilmiyorum ama invetusa bişi demiyorum sizlerin aldğımız yorumlara göre.. Kasayı alırken sağlam güç kaynağı ile beraber alam diye düşününce inventusta onuda bulamadım.

evet zaten sıkıntı bu yani çeşit teknobiyotik ve eksen bilgisayara göre maalesef az ama arkadaşlar söyleyin 2 gün de hazırlarlar getirtirler diyor yani ben de kararsızım ayrıca ben hepsine bakıp tek tek sipariş etmek istiyorum ama o zaman da nasıl toplayacağım nasıl cf yapacağım bilemiyorum yaw

Hangi parçaları alacağına karar ver , sonra fiyat araştırmasını yap. Alacağın parça inventusta yoksa bir mail at , 1-2 gün bekle. Bakarsın onlar temin eder bir de diğerlerinden daha ucuz fiyat verirse inventustan alırsın vermezse diğerlerinden alırsın , hem sordunuz hem de almadınız diye küsmezler ya :)

• bukadar buyutucek ne var ya abartmayın bazı seylerı hangisi ucuzsa ordan al gıtsın zaten kurup test edip öyle yolluyorlar sorun olmaz .3 firmada işinde çok başarılı.
  • piyasada birçok firmadan ürün aldım.hepsinden sorun yaşamışımdır.tamamiyle şanş işi.bu arada eksendeki ürünler 2. el olabiliyor.dikkat.
  • Eksen kadar pislik bir firma görmedim ben. Kendilerine iade edilen malları gönderiyorlardır kesin.
  • Yorumları ve tartışmaları okuyorumda haladır bir tartışmadır aldı başını gidiyor bir türlü sonlanamadı gitti

Sistem toplayacak olursam teknobiyotikten toplayacağım çünkü inventus ile aralarında sadece bi 5-10 lira fark var.(İnventusta istediğim parçalar var ama mesala kasa yok ve çoğu parça yok.. kısıtlı inşallah teknobiyotik gibi çeşitlenirde o zaman alırız ordan daha dur bakalım inşallah çoğalırlar ürünler.)
    Fiyat araştırması denince carrefourda fiyat araştırması yaparken kullandığım Aref cihazı(Tekson) aklıma geliyor o cihaz olsaydı şimdi.. son güncel fiyatı yazıyo alet ya.. meşhure alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 25 Nisan 2011; 12:10:21 >
  • Sistem bugün elime ulaştı. Herşey gayet düzenli ve güzel bir şekilde geldi. Allah'a şükür sistem çalışıyor. Sadece PSU'nun güç kablosunu unutmuşlar onuda bu akşam hemen göndericeklerini söyledi. Sonuç olarak memnunum. Teknobiyotik yüzümü kara çıkartmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanos -- 25 Nisan 2011; 18:35:19 >
  • quote:

quote:

quote:

Tabi ki bu anlama gelmiyor. Ben olur da ürün aldıktan sonra sorun çıkarsa neler yaşayabileceğinizi anlatmak istedim.

sağol güzel kardeşim ama inş. senin başına gelen bize de gelmez selametle...

• quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Arkadaşlar bu firmaların hepsi de kaliteli firmalardır.Fiyat hangisinde ucuzsa ondan alın, PC montajlamak öyle zor bir iş değil.Siteden yardım alabilirsiniz ayrıca bir çok video var.Ayrıca o kadar karmaşık oyunları çözüyorsunuz da pc mi montaj edemiyeceksiniz.Bilgisayarcı diye geçinen bir çok kişiden daha iyi montaj yaparsınız.Parcaları uyumlu aldıktan sonra sorun çıkacağını zannetmiyorum, Selamlar

valla haklısın arkadaşım ama işte ben ankaradayım siteden inş. bulmaya çalışacağım ankara da oturan gelip beraber monte edelim diye sistemi topladıktan sonra inş bulurum bir yardım eden çıkar senin önereceğin birisi varsa sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

quote:

quote:

Hangi parçaları alacağına karar ver , sonra fiyat araştırmasını yap. Alacağın parça inventusta yoksa bir mail at , 1-2 gün bekle. Bakarsın onlar temin eder bir de diğerlerinden daha ucuz fiyat verirse inventustan alırsın vermezse diğerlerinden alırsın , hem sordunuz hem de almadınız diye küsmezler ya :)

doğru diyorsun valla :) ama işte benim kafamı kurcalayan nokta şu parçaları ayrı ayrı 3 firmadan sipariş ettiğimde yarın birgün bir sıkıntı olduğunda her birine ayrı ayrı kargo vs uğraştırır diye korkuyorum ama hayırlısı artık sen ne düşünüyorsun kardeşim bu konuda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

bukadar buyutucek ne var ya abartmayın bazı seylerı hangisi ucuzsa ordan al gıtsın zaten kurup test edip öyle yolluyorlar sorun olmaz .3 firmada işinde çok başarılı.

öyle diyorsun da kardeşim sonuçta para veriyoruz ve ben burada sadece kasa için 2500-3000 tl arası bir para vereceğim insan haliyle pimpirikleniyor içkilleniyor sen de hak verirsin hani benim hastalığım mı bilmiyorum ama şahsen ben paramla mal alıyorum her elektronik üründe kutusunun yanımda açılmasını ambalajını görmek isterim bu benim tüketici olarak en doğal hakkım diye düşünüyorum ve belki gülersin ben ank da yaşıyorum inanır mısın inventus veya eksen ist da teknobiyotik perakende satış yapmıyor ben ist a gidip eksen veya inventustan gözümün önünde toplatıp montajını yaptırıp öyle almayı bile düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

piyasada birçok firmadan ürün aldım.hepsinden sorun yaşamışımdır.tamamiyle şanş işi.bu arada eksendeki ürünler 2. el olabiliyor.dikkat.

şans işi katılıyorum hocam valla adınıza üzüldüm ama işte ben de öyle olmak istemiyorum 2500-3000tl sadece kasaya nakit olarak vereceğim insan düşünüyor haliyle yani valla hastalık dersin belki ben ambalajının yanımda açılmasını montajını görmek istiyorum o derece yani burada az bir mebladan bahsetmiyoruz bir de yanlış anlaşılmasın ama alın teri olunca insan ince eleyip sık dokuyor ayrıca bu eksen ile ilgili iddia çok BÜYÜK hocam ciddi misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

piyasada birçok firmadan ürün aldım.hepsinden sorun yaşamışımdır.tamamiyle şanş işi.bu arada eksendeki ürünler 2. el olabiliyor.dikkat.

şans işi katılıyorum hocam valla adınıza üzüldüm ama işte ben de öyle olmak istemiyorum 2500-3000tl sadece kasaya nakit olarak vereceğim insan düşünüyor haliyle yani valla hastalık dersin belki ben ambalajının yanımda açılmasını montajını görmek istiyorum o derece yani burada az bir mebladan bahsetmiyoruz bir de yanlış anlaşılmasın ama alın teri olunca insan ince eleyip sık dokuyor ayrıca bu eksen ile ilgili iddia çok BÜYÜK hocam ciddi misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomanos

Sistem bugün elime ulaştı. Herşey gayet düzenli ve güzel bir şekilde geldi. Allah'a şükür sistem çalışıyor. Sadece PSU'nun güç kablosunu unutmuşlar onuda bu akşam hemen göndericeklerini söyledi. Sonuç olarak memnunum. Teknobiyotik yüzümü kara çıkartmadı.

hocam cidden bak bu konuyu çok önemsiyorum biraz daha bilgi verir misin pm falan da atabilirsin benimde aradığım bütün parçalar teknobiyotikte var resim falan eklesen bir şeyler yapsan pm den bana ulaşsan falan nasıl gönderdiler paketlemeler iyi mi ne kadar zaman da eline ulaştı sistem de sorun var mı ? kablo toplamasını falan yapmışlar mı kutularını göndermişler mi ? daha detaylı bilgi istiyorum senden yanlış anlama eğer inanırsam ve içim rahat ederse o adamlardan almayı düşünüyorum bekliyorum kardeşim selametle....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

quote:

quote:

doğru diyorsun valla :) ama işte benim kafamı kurcalayan nokta şu parçaları ayrı ayrı 3 firmadan sipariş ettiğimde yarın birgün bir sıkıntı olduğunda her birine ayrı ayrı kargo vs uğraştırır diye korkuyorum ama hayırlısı artık sen ne düşünüyorsun kardeşim bu konuda ?

Sen aklındaki sistemi oluştur , inventusu telefonla ara veya mail at istediğin sistem hakkında ( tüm parçaları yaz ) onlarda olmayan parçaları temin edip edemeyeceklerini sor , onlar sana bildirirler.

• Eğer farklı yerlerden alırsan bir de sorun çıkarsa hem maddi hem manevi yorulursun tabi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.