Şimdi Ara

İnventus, Eksen Bilgisayar, Teknobiyotik? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
5.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sistem toplarken 5 ana bileşene indirim yazıyor. Onunla ilgili olabilir belki. yada yanlışkık olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

farkettiyseniz doları 1.80 kurundan almıyor. 2.2 tlye geliyor 1 dolar nasıl bişeydir anlamadım
    ürün 100 dolar fiyat 240 tl yazmışlar dalgamı geçiyorlar anlamadım

Fiyatı pahallı olabilir ama, hesaplamada bir hata yapıyorsun fiyat yazan yerde (Örnegin:100.00$ +KDV) yazıyor bu yazan fiyatın üzerine %18 KDV eklenecek demek oluyor. Böyle yapınca da 1 $ kuru 1.88-- küsüre geliyor.
    Tabi bunu çoğu firmalar yapıyor KDV'siz olunca müşteriye daha ucuzmuş gibi görünüyür, aslında perakende satılan ürünlerde toplam fiyatı yazmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 16 Aralık 2011; 17:18:38 >
  • fiyat araştırması yaparken dolar kurunu gözardı etmenizi tavsiye ederim.
    küçük harflerle tl bazında fiyat yazarlar,
    işte o gerçek fiyattır.

İnventus, Eksen Bilgisayar, Teknobiyotik?
  • İnventusa laf yok zatenDiğer iki firmada işlerini gayet düzgün yapan firmalar.Bir iki şikayet olabilir ama bu her firmada gelebilir.Benden size tavsiye anlık indirimleri takip etmeniz yeri geldiğinde bazı firmalarda bazı ürünlerde muhteşem kampanyalar olabiliyor.Zaten toplama sistemi alırken zevki burada teker teker hepsine ayrı emek verilmiş ciğer kuzuları gibi düşünün.Biraz tuhaf bir benzetme oldu sanırsam
  • eksen en ufak bir sorunda süründürüyor,
    teknobiyotik son kullanıcıya satış yapmaya başladığından beridir yaşattıkları problemler bitmek bilmedi zaten. ikisindende uzak durmak gerek.
    inventus mantıklı.
  • arkadaşlar bide vatan bilgisayar hakkında bilgi verseniz.bizim buraya yılbaşında açılışı yapacak 25 indirim zamanı alcam.. Sadece boş kasa dışardan alcam..sıkıntı olduğunda hizmet nasıl olur. Pc yi montajlayıp performans testi yaparmı
  • teknobiyotik ve vatandan uzak durunda diğerlerinin hepsi iyidir özellikel eksen ve inventus çok iyi eksenle bugüne kadar tek bir problem yaşamadım telefonla ulaşıyorum orada ahmet bey var sağolsun sıkılmadan yorulmadan ilgileniyor bunu yapmak görevleri diyeceksiniz belki öyle ama aynı ilgiyi teknobiyotikte alamıyorum müşteri memnuniyeti fiyat teknobiyotik ve vatanda bunlar yok inventus ve eksen bu konularda başarılı özellikel fiyat konusunda eksen daha çok öne çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoUqAnSfKx

teknobiyotik ve vatandan uzak durunda diğerlerinin hepsi iyidir özellikel eksen ve inventus çok iyi eksenle bugüne kadar tek bir problem yaşamadım telefonla ulaşıyorum orada ahmet bey var sağolsun sıkılmadan yorulmadan ilgileniyor bunu yapmak görevleri diyeceksiniz belki öyle ama aynı ilgiyi teknobiyotikte alamıyorum müşteri memnuniyeti fiyat teknobiyotik ve vatanda bunlar yok inventus ve eksen bu konularda başarılı özellikel fiyat konusunda eksen daha çok öne çıkıyor

TB konusunda haklısın.

Eksen de iyidir.

İnvetus a artık denecek laf yok. Hizmet konusunda aşmış adamlar olayı.

Vatan a da gelirsek. Genelde kargo ile ilgili sorunlarım oldu ( 3 defa küçücük ürünün kocaman kutuya korumasız konması (ki biri hdd) sonucu ürünlerin bozuk gelmesi ki onları hemen değiştirdiler. Bir kere de işte SSD aldım 120GB. O da hayvani kutuda ve kutusu açık biçimde geldi onu da iade değişim yaptım. İst. da kapalı kutu yokmuş başka ilden kargo ile yollayacaklar adresime. ) ama hemen çözüldü, muhtemelen uğraşmak istemiyorlar benle. Gerçi HDD acildi o yüzden 1 günüm gitti ama ne yapacaksın. Garantiye göndermelerinden iyi gene.

• quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

eksen en ufak bir sorunda süründürüyor,
    teknobiyotik son kullanıcıya satış yapmaya başladığından beridir yaşattıkları problemler bitmek bilmedi zaten. ikisindende uzak durmak gerek.
    inventus mantıklı.

1500TL de 50-100 liranın lafını yapmayacak olanlara tavsiyemdir inventus.

Gerçi o 100TL nin karşılığını sanat eseri gibi topladıkları kasa ile bile fazlası ile geri almış oluyorsun zaten ya neyse.

Vatan vs toplar ama nasıl toplar. İnventus ben nasıl kasa düzenliyor isem öyle düzenliyor. Kablolar derli toplu vb.
  • Bugün yaşadığım rezillik ile beraber, kesinlikle teknobiyotikten uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
    Arkadaşıma aldığımız sistemde, anakarttaki işlemci pinleri yamuk bir şekilde göndermişler, nasıl olabilir ki böyle bir şey, aklım almıyor. Hiç bir mantıklı açıklaması yok. Uzak durun lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeosol

Bugün yaşadığım rezillik ile beraber, kesinlikle teknobiyotikten uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
    Arkadaşıma aldığımız sistemde, anakarttaki işlemci pinleri yamuk bir şekilde göndermişler, nasıl olabilir ki böyle bir şey, aklım almıyor. Hiç bir mantıklı açıklaması yok. Uzak durun lütfen.

Dostum 1 sene öncesinin konusunu nasıl buldun da hortlattın bende bunu anlayamıyorum akıl işi değil hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

quote:

Orijinalden alıntı: Yeosol

Bugün yaşadığım rezillik ile beraber, kesinlikle teknobiyotikten uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.

Dostum 1 sene öncesinin konusunu nasıl buldun da hortlattın bende bunu anlayamıyorum akıl işi değil hani

Haklı olabilirsin, ama bugün o kadar doldum o kadar sinirlendim o kadar küfrettim ki, inanamazsın. Ben bu durumumla 1000 konuyu bile hortlatırım, maalesef.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.