Şimdi Ara

İnventus, Eksen Bilgisayar, Teknobiyotik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
5.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA BEN SİSTEM TOPLAYACAĞIM VE HAYATIMDA İLK KEZ İNTERNET ÜZERİNDEN ALIŞ-VERİŞ YAPACAĞIM YAPTIĞIM

ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA BU 3 FİRMA ÖNE ÇIKTI VE BEN PARÇALARI BU FİRMALARDAN BİRİNDEN SİPARİŞ VERİP ALMAK İSTİYORUM NAKİT OLARAK

VERECEĞİM PARA 2500-3000TL ARASI ONUN İÇİN ÖNEMSİYORUM BU FİRMALAR NASILDIR ? KASAYI TOPLADIKTAN SONRA ÜRÜNLERİN KUTULARINI DA

GÖNDERİRLER Mİ ? PAKETLEME NASILDIR ? VE HANGİSİNİ SEÇMELİYİM ? GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM SAYGILAR... İYİ FORUMLAR...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İçlerinde en iyisi İnventus dur. Belki 3-5 tl pahalıdır ama en iyi hizmeti de o verir.
  • Inventus diğerlerinden daha ucuza satıyor. Ben de inventustan almayı düşünüyorum.

Forumda inventus ve ticaret ahlakı diye bir konu vardı onu inceleyin isterseniz.

Aldığınız ürünlerin kutularını tam olarak yolluyorlar ve paketlemeleri de güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirytusrektus -- 24 Nisan 2011; 17:05:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

Inventus diğerlerinden daha ucuza satıyor. Ben de inventustan almayı düşünüyorum.

Forumda inventus ve ticaret ahlakı diye bir konu vardı onu inceleyin isterseniz.

Aldığınız ürünlerin kutularını tam olarak yolluyorlar ve paketlemeleri de güzel.

o konuyu inceledim hakikaten etkili oldu ama inventusta da bütün ürünler yok maalesef onun için diğer firmalara da bakmak zorunda kalıyorum çünkü sistemde düşündüğüm anakart msi gd65 mesela inventus da yok mecburen diğer firmalara gebe kalıyor insan keşke eksen ve teknobiyotik kadar geniş yelpazesi olsa tek sorun bu... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

İçlerinde en iyisi İnventus dur. Belki 3-5 tl pahalıdır ama en iyi hizmeti de o verir.

söylediğim gibi ahmet kardeşim maalesef diğer firmalara göre benim istediğim ürünler yok maalesef ondan dolayı kararsızım keşke eksen ve teknobiyotik kadar yelpazesi geniş olsa ve bu nasıl gönderiyorlar paketleme nasıl kutuları gönderiyorlar mı onları da söylersen sevinirim iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattt06

quote:

Inventus diğerlerinden daha ucuza satıyor. Ben de inventustan almayı düşünüyorum.

o konuyu inceledim hakikaten etkili oldu ama inventusta da bütün ürünler yok maalesef onun için diğer firmalara da bakmak zorunda kalıyorum çünkü sistemde düşündüğüm anakart msi gd65 mesela inventus da yok mecburen diğer firmalara gebe kalıyor insan keşke eksen ve teknobiyotik kadar geniş yelpazesi olsa tek sorun bu... :(

Inventusla iletişime geçersen istediğin parçayla ilgili iki gün içinde tedarik ederler.

Ben temmuzda alacağım bir parça için mail attım , iki gün içinde listeye eklemişler.(temmuzda alacağımı belirtmeme rağmen)

• Satış öncesi, satış anı ve satış sonrasında güvenilir bir adres İnventus. Ben de ordan alıyorum donanımları genelde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnventus güvenilir mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Inventusla iletişime geçersen istediğin parçayla ilgili iki gün içinde tedarik ederler.

Ben temmuzda alacağım bir parça için mail attım , iki gün içinde listeye eklemişler.(temmuzda alacağımı belirtmeme rağmen)

anladım kardeşim bir de kafama takılan o paketleme konusu ve kutu onları da gönderiyorlar mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım kardeşim bir de kafama takılan o paketleme konusu ve kutu onları da gönderiyorlar mı ?

Evet eksiksiz.

• Çok çeşit vs aramıyorsanız eğer alabiliceğiniz parçalar varsa o zaman inventustan alınabilir ama teknobiyotikte parçalar daha çok ve istenilen parçalar orada daha çok çeşitli olarak bulunduğu için ya teknobiyotik yada inventustan alınabiliyor ama fiyat olarak hemen hemen çok fark yoktur sadece bi on lira bir fiyat farkediyor.. hepsi değişik fakat ben alırsamda teknobiyotikten düşünüyorum.

ama tabi şu an sistem planı yok çünkü havaya uçtu iş olmadı sistem kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Çok çeşit vs aramıyorsanız eğer alabiliceğiniz parçalar varsa o zaman inventustan alınabilir ama teknobiyotikte parçalar daha çok ve istenilen parçalar orada daha çok çeşitli olarak bulunduğu için ya teknobiyotik yada inventustan alınabiliyor ama fiyat olarak hemen hemen çok fark yoktur sadece bi on lira bir fiyat farkediyor.. hepsi değişik fakat ben alırsamda teknobiyotikten düşünüyorum.

ama tabi şu an sistem planı yok çünkü havaya uçtu iş olmadı sistem kaldı.

haklısın hocam işte beni de o düşündürüyor ama yukarıda arkadaş isterseniz 2 günde temin ediyorlar dedi o nasıl oluyor bilmiyorum valla bende çok kararsızım paramı çöpe atmak istemiyorum....
  • Inventus>teknobiyotik>eksen
  • İnventusta olabilir ama benim orada istediğm parçlaar ve kasa olmadığı içni mecburen bende teknobiyotiğe döndüm fakat bu site güvenilirmidir hala kararsızım yani o aldığımız ürünlerin orjinal ambalajları vs yanında gönderiliyormu hiç bilmiyorum ama invetusa bişi demiyorum sizlerin aldğımız yorumlara göre.. Kasayı alırken sağlam güç kaynağı ile beraber alam diye düşününce inventusta onuda bulamadım.
  • quote:

İnventusta olabilir ama benim orada istediğm parçlaar ve kasa olmadığı içni mecburen bende teknobiyotiğe döndüm fakat bu site güvenilirmidir hala kararsızım yani o aldığımız ürünlerin orjinal ambalajları vs yanında gönderiliyormu hiç bilmiyorum ama invetusa bişi demiyorum sizlerin aldğımız yorumlara göre.. Kasayı alırken sağlam güç kaynağı ile beraber alam diye düşününce inventusta onuda bulamadım.

perşembe günü sistem sipariş ettim, toplayıp, test ettiklerini ve kargoya verdiklerini söyledi(cumartesi-öğleden sonra) dolayısıyla pazar günü kargo çalışmadığı için kargo muhtemelen yarın elime ulaşır diye düşünüyorum. Sonuçları buraya yazarım, ama şunuda söyleyeyim sistem dışında teknobiyotikten birçok siparişim oldu ve hepsi 0 hasarlı ve gayet güzel kutulu elime ulaştı.

• illa bütün sistemi aynı yerden toplayacaksınız diye bir şey yok.3üde gayet kaliteli firmalardır.istediğiniz firmayı rahatlıkla tercih edin.ama hangisi en ucuzsa ordan satın alın.
  • toplayalayacağım ürünler nerde ucuzsa ordan alıyorum İNVENTUS, EKSEN , TEKNOBİYOTİK,VATAN hepside iyidir sorun çıkarmıyorlar
  • Temmuzda eski pc mi yenileyeceğim , o yüzden ben de sürekli en ucuz fiyat nerde diye araştırıyorum. Aradığım parçaların tümü inventusta diğerlerine göre daha ucuz. Fiyatlar arasında çok fazla fark yok ama sonuçta tek parça almıyoruz. Her parçadan üç beş üç beş derken toplamda birşeyler farkediyor.

Temin etme olayına gelirsek. Ekran kartı olarak Msi Twin Frozr II HD6950 alacağım. Aradığım diğer parçaları teknobiyotik , eksen , nova ve inventusta mevcuttu hepsinde bu parçaları sepete atınca inventusta en ucuz fiyat geliyordu. Ekran kartını en sona bırakmıştım , inventus dışında diğer firmalarda aradığım ekran kartı vardı. İnventusa bu parça için mail attım , mailde de temmuzda bu alışverişi yapacağımı belirtmiştim ama onlar iki gün sonra istediğiniz parça ürün listesine eklenmiştir diyerek geri döndüler. Aynı zamanda diğer firmalardan 50 lira kadar ucuz bir fiyat biçmişlerdi karta.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomanos

quote:

İnventusta olabilir ama benim orada istediğm parçlaar ve kasa olmadığı içni mecburen bende teknobiyotiğe döndüm fakat bu site güvenilirmidir hala kararsızım yani o aldığımız ürünlerin orjinal ambalajları vs yanında gönderiliyormu hiç bilmiyorum ama invetusa bişi demiyorum sizlerin aldğımız yorumlara göre.. Kasayı alırken sağlam güç kaynağı ile beraber alam diye düşününce inventusta onuda bulamadım.

perşembe günü sistem sipariş ettim, toplayıp, test ettiklerini ve kargoya verdiklerini söyledi(cumartesi-öğleden sonra) dolayısıyla pazar günü kargo çalışmadığı için kargo muhtemelen yarın elime ulaşır diye düşünüyorum. Sonuçları buraya yazarım, ama şunuda söyleyeyim sistem dışında teknobiyotikten birçok siparişim oldu ve hepsi 0 hasarlı ve gayet güzel kutulu elime ulaştı.

sonuçları bekliyorum güzel kardeşim ona göre karar vereceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

illa bütün sistemi aynı yerden toplayacaksınız diye bir şey yok.3üde gayet kaliteli firmalardır.istediğiniz firmayı rahatlıkla tercih edin.ama hangisi en ucuzsa ordan satın alın.

hocam ben de öyle düşünüyorum 3 firmadan ayrı ayrı sipariş vermeyi ama işte gel gelelim montaj işi kafamı kurcalıyor ben hiç pc montajı yapmadım hepsini sipariş ettikten sonra nasıl montaj yapacağım bir de kablo saklama ekran kartına cf falan yaparak almayı düşünüyorum onları nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok kafam çok karışık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Inventus>teknobiyotik>eksen

hocam neye göre bu sıralamayı yaptınız aydınlatır mısınız ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.