Şimdi Ara

İnventus, Eksen Bilgisayar, Teknobiyotik? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
5.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaferizm

quote:

Orijinalden alıntı: murattt06

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

Montajdan anlamıyorsan EKSEN'e hiç bulaşma. Parçaları tek tek alacaksan al ama EKSEN'den hele de İstanbul'da değilsen sistem toplama için sipariş verme. 3 kişisinin son zamanda başı ağrıdı senin de ağrımasın.

http://forum.donanimhaber.com/m_47052215/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47052215

Burada başıma gelenlerle ilgi konu var. Ben 1 ay uğraştım. Mesemih nikli arkadaşımız aynı şekilde uğraştı. Sorunu çözmek için kasa gitti geldi. En sonunda para iadesi istedik.

paxal adlı arkadaşımızın durumu ise yukarıda verdiği şu linktehttp://resim.donanimhaber.com/m_47551479/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47551479 anlatılmış.

Saygılar...

valla ben de zaten en son teknobiyotiğe karar verdim oradan alacağım gibi gözüküyor çünkü henüz teknobiyotik ile ilgili olumsuz bir yorum görmedim alanlar memnun onun için ben de orayı seçeceğim sen ne düşünüyorsun teknobiyotik hakkında yeni sistemi oradan toplarsın belki eksenden bu kadar başın ağrıdıysa ?

trdukkan var elden almak istiyorsan aradığın parçaları bulabilirsen öneririm bende oradan topladım bilgisayarımı fiyat olarakta bayağı uygun ürünler

yeri
    Konur Sokak 75/a Kızılay/Ankara
    http://www.trdukkan.com/default.asp?Page=Pctoplama

kardeşim ben de burayı biliyorum ama işte çok çeşitlilik yok ben de ankarada oturuyorum sen de herhalde ankaradasın onun için buradan almışsın ama işte benim aradığım ürünler yok bak kendi listemi yazayım buraya anlarsın

İ7 2600k
    msi gd65
    msi gtx 580 twin frozer ekran kartı
    x-predator kasa
    subneam işlemci soğutucusu

valla durum böyle bilmiyorum artık çok kararsız kaldım parasıyla ortada kalmak bu olsa gerek kasaya 2500-3000tl arası para vericem nakit onun için bir defa olsun tam olsun içim rahat etsin başım ağrımasın diyorum ama ne olucak bilmiyorum valla :/

INTEL i7 2600K 3.40 GHz Quad Core Socket 1155 8MB, 32nm, 95W, OverClock
    MSI P67A-GD65 B3, P67, DDR3, 2x PCIExp, Socket 1155, CrossFireX, 2133Mhz
    G.SKILL Ripjaws 8 GB (2X 4GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL9 (Düşük Voltaj - 1.5V) Sandy Bridge Uyumlu
    SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ)
    SAPPHIRE HD6950 2 GB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 800/5000 (2adet Crosfire)
    COOLER MASTER HAF 912 Plus Kırmızı LED'li 20cm Fanlı Kasa (PSU Yok)
    SONY 24X AD-7260S-0B DVD-RW Siyah SATA
    SEASONIC SS-750AT 750W 80Plus Bronze Sertifikalı Güç Kaynağı [SEA-SS-750AT]
    Toplam 2711 TL kdv dahil

Novabilgisayar (biliyorsun ankarada oda)
    parçaların hepsi stokta var
    gtx580 vs 6950cf
    http://www.anandtech.com/bench/Product/305?vs=299
    gördüğün gibi açık ara fark var 6950cf almalısın bence

orayada bakıcam orası hakkında ne düşünüyorsun ? alış-verişin oldu mu ? oradan mı alsam onu da düşünüyorum ...

• novada çok sağlam firma 3arkadaşıma ordan toplattım herhangi bi sıkıntı çekmediler forumdanda bayağı toplayan oluyor şikayet görmedim şimdiye kadar
  • İnventus gerçekten sağlam firma müşteri ilişkileri güzel fakat dediğin gibi dostum tüm ürünler bulunmuyor.. Eksen bilgisayara bi bak derim ben .
  • quote:

novada çok sağlam firma 3arkadaşıma ordan toplattım herhangi bi sıkıntı çekmediler forumdanda bayağı toplayan oluyor şikayet görmedim şimdiye kadar

hımm öyle diyorsan öyledir kardeşim valla ankarada olması benim için avantaj hem de gidince ne yalan söyliyeyim adamlara siz parçaları tek tek çıkartın montajını yanımda yapın diyesim var o parçaların her birinin ambalajlarının açılışını görmek istiyorum çünkü hastalık işte :) titizlik ve pimpiriklilik kardeşim baktım yok biz arka da bir yerde topluyoruz sonra gelin alın derlerse tamam dicem bütün parçaları ambalajları açılmadan alıp kendim başkasına evimde kurdurcam :) hani şaka bir yana güzel kardeşim ne yapayım benim elektronik ürünlerde böyle hastalığım var ambalaj takıntısı öyle işte bu arada sen de ankaradaysan beraber gidelim inş. ne dersin ? inanır mısın ben daha gitmedim novaya hiç bilmiyorum nerede kızılayda da neresinde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

İnventus gerçekten sağlam firma müşteri ilişkileri güzel fakat dediğin gibi dostum tüm ürünler bulunmuyor.. Eksen bilgisayara bi bak derim ben .

valla dostum inventusun sağlamlığı konusunda hemfikiriz forumda çoğumuz ama işte ben ankaradayım ve burda almak istiyorum kargo falan malum ne kadar iyi paketlense de kargocuları hepimiz biliyoruz birde güven meselesi yani sonuçta bakıyorum işte ''zaferizm'' sağolsun novayla ilgili bilgi verdi o firma ankarada şimdilik aklımda orası var bakalım ne olucak bekleyip görücez selametle...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

teknobiyotik bir psu kutusunu abartısız hayvan gibi bir kutuya koyup yollamıştı iç kutuyuda kartonlarla sarıp sarmalamıştı. teknobiyotikin kargolaması çok güzel ah bide aras kargo ile çalışmasalar çok güzel olucak .

burdan paketlemeyi iyi yaptıkları belli de aras kargo nun zararı ne ?

normalde 2 günde gelecek akargomu 4günde getiriyorlar. kaç defa kargom başka şubeden çıktı. başka şube dediğim ilçe bile farklı . omangazideki kargom nilüferden çıktı. 4 kere kargomu kırdılar. tedarikçi firma anlayışlı olmasaydı nasıl kabul ettircektim. bilemiyorum. genelde vatandan alışveriş yaparım çünkü bölgemde en iyi hizmeti ups kargo veriyor.

• quote:

quote:

novada çok sağlam firma 3arkadaşıma ordan toplattım herhangi bi sıkıntı çekmediler forumdanda bayağı toplayan oluyor şikayet görmedim şimdiye kadar

hımm öyle diyorsan öyledir kardeşim valla ankarada olması benim için avantaj hem de gidince ne yalan söyliyeyim adamlara siz parçaları tek tek çıkartın montajını yanımda yapın diyesim var o parçaların her birinin ambalajlarının açılışını görmek istiyorum çünkü hastalık işte :) titizlik ve pimpiriklilik kardeşim baktım yok biz arka da bir yerde topluyoruz sonra gelin alın derlerse tamam dicem bütün parçaları ambalajları açılmadan alıp kendim başkasına evimde kurdurcam :) hani şaka bir yana güzel kardeşim ne yapayım benim elektronik ürünlerde böyle hastalığım var ambalaj takıntısı öyle işte bu arada sen de ankaradaysan beraber gidelim inş. ne dersin ? inanır mısın ben daha gitmedim novaya hiç bilmiyorum nerede kızılayda da neresinde ?

Karanfil Sok. No: 18 / 10 - MERT APT.
    adresi burası açık olarak karanfilde missimite gelmeden 3 4 bina önce 2. katta kolay yeri çabuk bulursun benim bu hafta sınav haftam yoksa bende gelebilirdim
    birde senin dediğin gibi yapmıyorlar sen siparişini veriyorsun ertesi gün istediğin vakitte kasayı ve kutuları elden alabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferizm -- 26 Nisan 2011; 18:22:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

illa bütün sistemi aynı yerden toplayacaksınız diye bir şey yok.3üde gayet kaliteli firmalardır.istediğiniz firmayı rahatlıkla tercih edin.ama hangisi en ucuzsa ordan satın alın.

hocam ben de öyle düşünüyorum 3 firmadan ayrı ayrı sipariş vermeyi ama işte gel gelelim montaj işi kafamı kurcalıyor ben hiç pc montajı yapmadım hepsini sipariş ettikten sonra nasıl montaj yapacağım bir de kablo saklama ekran kartına cf falan yaparak almayı düşünüyorum onları nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok kafam çok karışık....

Montajda ne var tanıdığınız hiç mi montaj yapacak kişi yok?

• quote:

quote:

quote:

Karanfil Sok. No: 18 / 10 - MERT APT.
    adresi burası açık olarak karanfilde missimite gelmeden 3 4 bina önce 2. katta kolay yeri çabuk bulursun benim bu hafta sınav haftam yoksa bende gelebilirdim
    birde senin dediğin gibi yapmıyorlar sen siparişini veriyorsun ertesi gün istediğin vakitte kasayı ve kutuları elden alabiliyorsun

kardeşim inş haberleşelim de benim de sınavlar falan üniv. ırzımıza geçiyor valla pm den ulaşabilirsin bana msj atarsan sevinirim tel no falan beraber bakalım olmaz mı ama şimdi değil zaten hele bir gidelim boş zaman da görelim az kaldı sistem toplamaya şurda yaza toplicam para da birikiyor öyle yani inş haberleşelim kardeşim halledelim allah razı olsun ilgilendiğin için... msj atarsan pm den görüşürüz selametle...

• quote:

quote:

quote:

illa bütün sistemi aynı yerden toplayacaksınız diye bir şey yok.3üde gayet kaliteli firmalardır.istediğiniz firmayı rahatlıkla tercih edin.ama hangisi en ucuzsa ordan satın alın.

hocam ben de öyle düşünüyorum 3 firmadan ayrı ayrı sipariş vermeyi ama işte gel gelelim montaj işi kafamı kurcalıyor ben hiç pc montajı yapmadım hepsini sipariş ettikten sonra nasıl montaj yapacağım bir de kablo saklama ekran kartına cf falan yaparak almayı düşünüyorum onları nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok kafam çok karışık....

Montajda ne var tanıdığınız hiç mi montaj yapacak kişi yok?

valla yok üstad ya keşke olsa öyle yaptırcam da zaferizm msj da da yazmış sağolsun gözümün önünde yapmıyolarmış işte montahı ertesi güne atıyolarmış gidip teslim alıyormuşsun valla ben de hastalık güzel kardeşim elektronik ürünlerde ambalajı kendim açıcam yani ambalajını ilk benim tarafımdan açıldığına inanıcam öyle olması için uğraşıyorum zaten bir adam bulsam nova bilgisayar var ank da ordan alıcam teker teker parçaları evimde getirip gönül rahatlığı ile monte ettircem içimde rahat edicek ama yok işte üstad yok

• Benim eksen bilgisayarla ilgili açtığım konu silinmiş nedense.
    Sana da tavsiyem Sunbeam işlemci soğutucu alacaksan kesinlikle ama kesinlikle eksenden alma. Bu soğutucuyla birlikte alan 3 kişi sorun yaşadı eksenle. Ikisi iade etmiş ben de hala uğraşıyorum.
  • Teknobiyotik'den HAF912 aldım son derece hızlı ve sağlam bir şekilde kargoladılar hiç bir eksiği yoktu kusursuz bir alışveriş yaşadım tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Benim eksen bilgisayarla ilgili açtığım konu silinmiş nedense.
    Sana da tavsiyem Sunbeam işlemci soğutucu alacaksan kesinlikle ama kesinlikle eksenden alma. Bu soğutucuyla birlikte alan 3 kişi sorun yaşadı eksenle. Ikisi iade etmiş ben de hala uğraşıyorum.

tamam kardeşim zaten ekseni sildim kafamda teknobiyotik ile inventus kaldı bir de ben ank da yaşıyorum ank da nova var o da sağlam firma oradan alacağım selametle inş senin durumunda en kısa zaman da düzelir... eksen
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mavera|

Teknobiyotik'den HAF912 aldım son derece hızlı ve sağlam bir şekilde kargoladılar hiç bir eksiği yoktu kusursuz bir alışveriş yaşadım tavsiye ederim.

değerlendireceğim kardeşim ben de zaten çoğunu nova dan alıcam ank da bazı parçaları da teknobiyotik ten sipariş ederim sıkıntı olmaz inş selametle...
  • Hocam ne ettiniz yav wallahi tırstım şimdi bende teknobiyotikden alacaktım,allahtan istanbulda oturyorum arkadaşlar nesıkıntılar çekmiş ?(BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN)

Ya arkadaşlar birde teknobiytiğe telden ulaşabiliyormuyuz??

Ne bileyim sistemi topladık 2.400 tl çıkyor hiçte düşük bir meblağ değil yani ne öle msj yaz cvp bekle zaten canlı olarak göremiyorsun telden iletişime geçen arkadaşlar varmı hiç??birde muhakkak alırsam sistemi teknobiyotiğe şu nu derdim:

1-LÜTFEN SİSTEMİMİ 12 SAATLİK Bİ TEST SÜRESİNDEN GEÇİRİN( SÜREYİ BİLMİOZ ÇÜNKÜ AÇIP KAPITIYORLARMI NEYAPIYORLAR??)

2-KARGOMUN ÇOK SAĞLAM BİR ŞEKİLDE PAKETLENMESİNİ RİCA EDİYORUM...

3- SATIŞ ÖNCESİ SONRASIDA PROBLEM YAŞAMAK İSTEMİYORUM.

4-SİSTMİN ÇOK İYİ ŞEKİLDE AYARLARININ YAPILIP TARAFIMA GÖNDERİLMESİNİ ÖRNEĞİN KASA İÇERİSİNDEKİ USB BAĞLANTILARININ ANAKARTA MONTELNMESİ VE

KASA ŞASESİNDEKİ USB LERİN ÇALIŞMASI GİBİ...(BENİM ESKİ BİLGİSAYRCIM VARDI ADAMDAN 2 PC ALDIM 2 SİNİNDE BAĞLAMAMIŞTI BİZ ÇÖMEZDİK O

ZAMANLARDA ADAM NE DESE YUTUYORDUK)

5-SİSTEMDE İLK 14 GÜN SAORUN YAŞADIĞIM TAKTİRDE PARA İADESİ TALEBİNDE BULUNACAĞIM.

KONU İLE İLGİLİ OLARAK TÜM TEKNOBİYOTİK EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM,MADDELERDEKİ CÜMLERLİMDE OLUŞAN "PARASIYLA DEĞİLMİ KARDEŞİM" KİŞİLİĞİNDE

BİRİ DEĞİLİM ANCAK 2.400 TL LİK SİSTEM İÇİN BİR KARGO GÖREVLİSİNİN HAŞAT ETMESİNİ VEYA BİR SİTEMİNİZ BURDA ÇALIŞTIRDIK SORUN YAŞAMADIK GİBİ

DUYUMLAR DUYMAK İSTEMİYORUM.ÜRÜNLERDEKİ OPTİMİZASYON AYARLARININ TAM BİR ŞEKİLDE YAPILMASINI RİCA EDER SAYGILARIMI DİLERİM...

• Teknobiyotikten toplatacaktım bende ama inanın hala karar veremiyorum ama en azından bir kaç ay sonra ne zamana kısmet olursa o zaman tam detaylı araştırırız..

Benim sistem gene havaya uçtu.. toplayacakıtm ikinciye uçtu zaten bi sağlam işe giremedik gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Teknobiyotikten toplatacaktım bende ama inanın hala karar veremiyorum ama en azından bir kaç ay sonra ne zamana kısmet olursa o zaman tam detaylı araştırırız..

Benim sistem gene havaya uçtu.. toplayacakıtm ikinciye uçtu zaten bi sağlam işe giremedik gitti..

ben de öyle valla 2.kez çöpe gitti arkadaş bende sistemi eylül ekim gibi toplicam şimdiden ufak ufak araştırmalara başladım anca toparlarız diye ama şu kadarını söylim son kararım şöyle her parçayı nerede ucuzsa inventus teknobiyotik eksen nova bilgisayar buralardan parça parça hangi parça nerede ucuzsa öyle sipariş edicem sonra evimde toplicam en rahatı o o ürünlerin ambalajlarını teker teker kendim açmak istiyorum :) sonra gidene kadar kullan için de rahat eder valla 2500-3000tl vericez yaw sadece kasaya az paramı bence bu kadar ince eleyip sık dokumakta haklı olduğumu düşünüyorum....!

• diyorum ya artık şunu düşünüyorum nova eksen inventus teknobiyotik bunlardan hangi parça hangisinde en ucuzsa sipariş vericem sonra da kendim montajını evimde yapıcam çünkü çok araştırıyorum birinden birinde ciddi farklar oluyor totalde benim dediğim daha mantıklı diye düşünüyorum ekonomi bakımından ama tek kafama takılan garanti mevzusu falan ayrı ayrı olunca sıkıntıya düşer miyim diye ama olmaz herhalde... ama yine de kafa karışık off yaw
  • evet arkadaşlar bekliyorum yorumları.... iyi forumlar...
  • bende bunun gibi durumdayım heralde ankaraya gittiğimde novadan yanımda toplatacağım yaşım 14 olduğundan dolayı meraklı stayla görünüp yanımda toplatmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.