Şimdi Ara

İnventus-Eksen hangisini tercih etmeliyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inventus'u tercih edicem yorum yapan herkese teşekkürler
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Eksenden alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksenden şu ana kadar 3bin liralık ürün almışımdır hiç sorun yaşamadım

ve fiyat olarak bilinen yerler arasında en ucuzu hep eksende karşıma çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 3 Ağustos 2015; 12:40:12 >
  • sağolun arkadaşlar ama siparişi çoktan verdim satış sonrası hizmetden ötürü inventus daha iyi gibi geldi yorum yapan herkese sonsuz teşekkür
  • İnventustan 2 tane noctua fan siparişi verdim. Adresim sokak-cadde-numara içermiyordu (bilinen bir kamu kuruluşu olduğu için) 10dk sonra arayıp adres bilgilerime göre kargonun bana ulaşıp ulaşamayacağını teyit etmek için aradılar. Ertesi gün fanlar geldi ama kutudan çıkarmak için bıçak makas ne varsa kullanmak zorunda kaldım.Paketleme çok sağlamdı.
  • Siparişi geçmişsiniz ama ben daha sonra bakan olur diye yine de yazıyorum.

İnventus'tan memnun olmayan birini gördüğümü hatırlamıyorum, ama fiyatlar diğer yerlere göre yüksek.

Böyle şeyler alırken para derdiniz yoksa 30-40 TL fark vermek canınızı sıkmayabilir, ama örneğin birkaç ay önce topladığım sistemi İnventus'tan alsaydım bayâ fark ödeyecektim. O yüzden Eksen'den aldım. Paketleme fena değildi, parçalarda da şimdiye dek sıkıntı yaşamadım diyebilirim. Eksen'in zaman zaman sıkıntı çıkardığını okudum ama.

Sonuç olarak, iki yerin de artı/eksilerini kıyaslayıp doğru sonuca varmak sizin elinizde.

İnventusla ilgili örnek bir konu, ilk okuduğumda inanamadım, Türkiye'de olunca böyle şeyler garip geliyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_47831420/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.