Şimdi Ara

İnventus-Eksen hangisini tercih etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar işlemci ve ssd alıcam vatan'dan kesinlikle almayı düşünmüyorum inventus nasıl müşteri hizmetleri,satış sonrası herhangi bir problemde destek, paketleme süreci, kargolama falan nasıl bilgi verirseniz sevinirim

İnventus'da 4690K 810 TL
    Eksen'de 778 TL

ARADA 30 TL FARK VAR İŞİN DOĞRUSU AZIMSANMAYACAK BİR RAKAM DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 2 Ağustos 2015; 17:27:32 >

• İnventus bence en iyisidir bu konuda , rahatlıkla alışverişini yap bir sıkıntı çıkmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat.gel

İnventus bence en iyisidir bu konuda , rahatlıkla alışverişini yap bir sıkıntı çıkmaz

yorum için teşekkürler daha önce inventus'dan alışveriş yaptınızmı paketlemesi falan nasıl türkiyedeki kargo firmalarına güvenmiyorum da o yüzden bir sorayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

quote:

Orijinalden alıntı: Murat.gel

İnventus bence en iyisidir bu konuda , rahatlıkla alışverişini yap bir sıkıntı çıkmaz

yorum için teşekkürler daha önce inventus'dan alışveriş yaptınızmı paketlemesi falan nasıl türkiyedeki kargo firmalarına güvenmiyorum da o yüzden bir sorayım dedim

Olabildiğince iyi yapıyorlar ama dediğiniz gibi Türkiye'deki kargo firmaları çok kötü. Ama içiniz rahat olsun arkadaşa geçen gün sistem topladık kargoda işlemci soğutucusu yamulmuş Inventus'a söyledik sorgusuz sualsiz alıcı ödemeli gönderin yenisini gönderelim dediler. Inventus pişman etmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 1 Ağustos 2015; 13:31:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen istanbulda yaşıyosan gidip elden alacaksın sarıyer mecideyeköy iett ye bineceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

sen istanbulda yaşıyosan gidip elden alacaksın sarıyer mecideyeköy iett ye bineceksin

Aslında iş yerim kartalda kadıköy'de de yerleri var galiba çok uzak değil yada öyle yapayım haklısınız akşam iş çıkışı gidip alayım ne bileyim mağazaları ankarada falan zannediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 1 Ağustos 2015; 13:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

sen istanbulda yaşıyosan gidip elden alacaksın sarıyer mecideyeköy iett ye bineceksin

Aslında iş yerim kartalda kadıköy'de de yerleri var galiba çok uzak değil yada öyle yapayım haklısınız akşam iş çıkışı gidip alayım ne bileyim mağazaları ankarada falan zannediyordum

inventusun bir mağazası yani showroom tarzı bir mağazası yok ONLINE odaklı alışveriş yapıyorlar , ama tabiki ofislerine gidip de alabilirsiniz ben cok gittim aldım :D mesaileri 18:00 de bitiyor yaz aylarında cumartesi günleri çalışmıyorlar bilginiz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda daha inventus tan sikayetçi olanı görmedim

ankara da olan oem mağaza "nova pc"
  • Ben sinerjiden alışveriş yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

forumda daha inventus tan sikayetçi olanı görmedim

Nova nın ofisinden ki 2 odadan ibaret 6000 liralık oem parça aldık. 1 saat beklettikten sonra çay bile ısmarlamayan suratsız bir eleman vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

forumda daha inventus tan sikayetçi olanı görmedim

Nova nın ofisinden ki 2 odadan ibaret 6000 liralık oem parça aldık. 1 saat beklettikten sonra çay bile ısmarlamayan suratsız bir eleman vardı.

nasıl bi yer olduğu hakkında bi fikrim yoktu sayende nası biyer olduğunu anladım

ne uğraşcam onların suratsız elemanına bide kızılay a kadar benzin yakacam kargoyla göndersinler

• İnventus bence bu alanda en iyi firmadır en son aldığım anakartın paketlemesi böyle fikir vermesi açısından son derece özenle hazırlanmış olması gerektiği gibi
     İnventus-Eksen hangisini tercih etmeliyim  İnventus-Eksen hangisini tercih etmeliyim

• Arkadaşlar daha önce pc kasası nı eksen bilgisyardan almıştım eksen bilgisayarın sitesinde 4690k 798 tl yazıyor inventus'da 810 tl arada 32 tl fark var sizce hangisinden almak daha mantıklı iki firmanın kadıköyde yerleri var
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    12TL fark var yazdıklarının arasında yanlış yazdıysan ve 32TL fark var ise eksenden al derim 12TL fark var ise istediğin yerden alabilirsin eksende sağlam firmalardan biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

12TL fark var yazdıklarının arasında yanlış yazdıysan ve 32TL fark var ise eksenden al derim 12TL fark var ise istediğin yerden alabilirsin eksende sağlam firmalardan biridir.

pardon yanlış yazmışım 778 tl olacak

açıkcası işlemciler geri dönüşü çok olan parçalardan değil bu nedende ötürü eksen'den almak daha mantıklı arada 10 tl oynasa yinede inventus'u seçerim ama 32 tl az değil yani

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/intel-core-i5-4690k-35-ghz-lga1150-islemci.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 2 Ağustos 2015; 17:32:24 >

O zaman eksen bilgisayardan alabilirsin gönül rahatlığı ile.
  • vatandan bır ALLAH ın kulu bıle yanından gecmesın cok pahalı satıyor bırde reklamları cok yalan
  • Inventus
  • Ssd aldim ben inventustan. Ssd hani, mekanik olarak zarar gormesi imkansiza yakin. Bıçakla kutuyu acip ssd kutusuna ulasmam 4-5 dakikami aldi.

Sinerji bilgisayara da bakabilirsiniz. En uygunu ordadır genelde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.