Şimdi Ara

İnventus Genel İndirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üst kapağı öyle yapabilsem zaten hiç değişmem :) Üst fanların kenarlarında boşluk olmamalıydı bence. AIO'dan çıkan sıcak hava kasanın yan kapak kısmından alta doğru sızıntı veriyor tekrar.

• Redragon klavye ve Phanteks kasalardaki indirimler çok iyi. Alacak olan varsa değerlendirsin.

• Asus dvd-rw yi 300 tl ye aldım, umarım gönderirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P360 a iyi duruyor ama aşağıdaki kasayla kıyaslayabilir misiniz? Fazladan 1 fanı ve 3.2 Usb girişi var Auto RGB dedikleri nedir henüz çözemedim? Arada fark var ama bu kasanın indirimsiz fiyatı sanırım kasım indirim ayı bir yerde indirime girse daha düşük yada kafa kafaya olur fiyatı

İnventus Genel İndirim
    İnventus Genel İndirimwww.incehesap.com
    MSI MAG Forge M100A Akrilik Mesh 4x120mm Auto RGB Fan USB 3.2 Micro-ATX Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/msi-mag-forge-m100a-micro-atx-tower-gaming-kasa-fiyati-56798
  • Jatss J kullanıcısına yanıt

Geçen sene piyasaya sürülen Çin malı üç hacmi küçük hep aynı tarz kasaların dandik rgb/rainbow fanlar ile piyasaya dolması, ucuz diye bilmeyen detayları bilmeyen tüketinin bol bol satın almasıyla birlikte maalesef MSI, XPG, Antec gibi markalar bile bu tarz kasalar çıkartıp maliyet odaklı çalışmaya başladı gözüküyor. Tabi bunlar giriş seviyesi kasalar, ben asla tercih etmem, kimsenin tercih etmesini de istemem. P360A kalite olarak fersah fersah üstündür.

• 3090 in 3090 ti dan daha pahaliya satildigi bir site, ne kadar ciddiye almaniz gerektiginizi buradan anliyorsunuz

İnventus Genel İndirim

İnventus Genel İndirim

• anaksimenes35 kullanıcısına yanıt

hocam ciddi misiniz ya

• Birinde % 50 diğerinde % 33 indirim var arkadaş uyanamamış galiba.

Asus Strix 3080'in fiyatı Asus Tuf 3080Ti den pahalı? Her yerde aynı...

• inventus yaşıyor mu hala hiç adı geçmiyor artık piyasada..

• sharkoon 750w power iyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inventus
    REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12561

Alınırmı? Daha uyguna varmı red switch? (Rgb falan önemli değil)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Peki ya Amazon?

İnventus Genel İndirim
    Markanın iskonto değerleri geri dönüşleri farklıdır.
    Marka içinde modelin arz talep durumu da etkendir.
    Bunlarda buna sebep olabilir.

Satıcının da stok durumu indirimlerini şekillendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 30 Ekim 2022; 10:19:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Amazonun da pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum tr içinde, bir gün 20k ya satılan kulaklık ertesi gün 60k ya satıyor botlar, notebook karda da buna benzer birçok hareket oldu, ama bu hareketleri Avrupa veya diğer ülke pazarlarında yaptıklarını düşünmüyorum ne de olsa denetim yok kim kime kitlerse misali

Ayrıca attığım mesaj için,

56770 TL den acaba rtx 3090 ti alan var mı acaba memlekette?

Buyrun o zaman bu da Amazon Fransa, 3 üründe de satıcı Amazon'un kendisi.

İnventus Genel İndirim

markalar hakkında bilgisi olmayan ve en önemlisi indirim oranlarını farkedemeyecek birini ne kadar ciddiye almanız gerektiğini buradan anlıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Ekim 2022; 12:4:22 >
  • indirim oranının resimleri paylaşmadan önce görmüştüm zaten bununla ilgili yapılan açıklamaları gördükçe üzülüyorum, sizin için ne kadar normalse %50 indirim olması 56700 tl ye satıldıgını da düşünmeniz o kadar normal diye düşünüyorum, boşuna tartişma yaratan arkadaşlar için,

İnventus Genel İndirim
    İnventus Genel İndirimekşi sözlük
    türkiye iq ortalamasının 86'ya düşmesi
    https://eksisozluk.com/turkiye-iq-ortalamasinin-86ya-dusmesi--7452326

neyi kanıtlamaya çalıştığınızı anlamadım pek ama İnventus Genel İndirim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 30 Ekim 2022; 12:26:1 >

• İndirimli fiyatın sitenin verdiğine göre değil de, piyasada en alt fiyatta sattığına bakarak bir indirim-iskonto uyguladığı nitelendirilebilir.

Gösterim şekillerini gözlemlemek ayrı bir husus. Buradan firmayı nitelendirmek ne kadar doğru, konu burada sanırım.

Lakin bir başka mecra örneği. 24 saat içindeki iki farklı ekran görüntüsü.

Yeni düzenlemeye göre de kılıf uydurması. Satıcı mağaza mekanın sahibi....

İnventus Genel İndirim
    İnventus Genel İndirim

Modele göre alternatif markaların fiyatların durumu ise önceki mesajımda düşündüğüm sebeplerden ötürüdür. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154281803

Elma ile armutu karşılaştırdığımız seviyede bakacak isek; Korkuteli armutu ile elmasını karşılaştırmak gibi. Elma ile armutun fiyatları benzer olabiliceği gibi duruma göre farkları da olabilir. İkiside aynı bahçede aynı toprakta yetişebiliyor sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 30 Ekim 2022; 12:46:51 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.