|
İnventus Genel İndirim

-
-
Güzel bir indirim göremedim.
-
KINGSTON SNVS/500G NV1 500GB SSD M.2 2100-1700MB/s SSD 594,49TL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nh u12 alınabilir bence 770 liraya sıcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı Noctua ürünlerinde güzel indirimler var ama ürün çeşidi azalmış. NF-A12x25 Chromax olsaydı alırdım 2 tane.
-
Kingston 500 gb m2 ssd, b450 asus anakart bence iyi fiyat bazı kasalar da uygun göründü gözüme ama bunlar dışında çok birşey bulamadım. Belki h610 anakartlara bakılabilir bunlar dışında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herhalde torunlarımız da U12S kullanacak işlemci soğutma amacıyla
Halen satışta olmasına şaşırıyorum.
-
Redragon mekanik klavyeler %60 civarı indirimde değerlendirilebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Viewsonic VX2468-PC-MHD monitörün fiyatı güzel. En ucuza satan yer Teknosa'dan daha ucuz.
-
NOCTUA NH-U12S 2 senedir Ryzen 3600 ile kullanıyorum çok memnunum ihtiyacı olan kaçırmasın
-
Hocam benim de dikkatimi çekti ama black friday ve diğer indirim günleri bu kadar yakınken daha güzel ürünleri daha iyi fiyata bulabiliriz diye düşünüyorum.
Tabi kimseyi yanıltmak istemem. Kendi düşüncemdir.
-
P600s fiyat güzel almak isteyen değerlendirebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Phanteks Evolv atx tg'den geçmeye değer mi sizce? Benim kasa malzeme kalitesi olarak dağa iyi ama thermal değer açısından geride kalıyor.
Bence geçmeye değer. Daha iyi bir hava akışı için tercih edilebilir, kasa açık kullanırsanız hava akışı gayet iyi, kapaklar kapalı kullanırsanız da ses yalıtımı sayesinde çok sessiz çalışıyor. İki türlü kullanım seçeneği olması bile kasayı tercih edilebilir kılıyor.
Kendimi 2.600tl harcamaktan son anda kurtardım, güzel indirimler var gerçekten. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim, ben kaçıyorum.
-
Phanteks Evolv ATX TG kullandım.
Birkaç modifikasyon ile havalandırma ciddi iyileşiyor.
Ön kapağı dışa alma yöntemi mesela.
Bende şuan öyle zaten. Büyük vidalar ile ön paneli 5cm açıkta bıraktım. Ama üst tarafa çözüm yok :/
Kesmek (lazer kesim ile)
https://www.reddit.com/r/watercooling/comments/a71qos/phanteks_evolv_atx_top_panel_mod
Şurayı bende sökmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.
Bir de iç fan tablasında boşta kalan yerleri bantlayarak kapatmıştım.
Daha sonra 2 arkadaşıma Evolv X almıştık. Toplarken resmen bu hataları giderdiklerini görüyordunuz. Evolv X favorim olmuştu. 719 "Luxe 2" çıkınca kafayı ona takıp, almıştım. Şu an hala onu kullanmaktayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Ekim 2022; 8:39:22 >
En Beğenilen Yanıtlar

Herhalde torunlarımız da U12S kullanacak işlemci soğutma amacıyla Halen satışta olmasına şaşırıyorum. |
Birinde % 50 diğerinde % 33 indirim var arkadaş uyanamamış galiba. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X